Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
8. ledna 2014 v 15:32
Black list
Muze mi prosim nekdo prozradit co je to ten black list? Muzete sem dat odkaz? Porad se tady o nem pise,ale co znam holky,tak zadna o nem nikdy nic neslysela....takze bych rada vedela,jestli vubec existuje
8. ledna 2014 v 14:40
Holandsko/Turecko
Promin Aimy ale ja na blacklistu nejsem ;) Lenna.
8. ledna 2014 v 14:01
Hol a Turecko
Tour mi v Istanbulu prerusili v zari....v listopadu od nich byla slecna,se kterou jsem se potkala v Nemecku ted koncem prosince a ta zase nemela reklamu...takze ani praci. rekli ji,ze reklama bude v pondeli a holcina tam byla jiz od stredecniho vecera! Takze by musela cekat 4 dny na reklamu...Ja bych nespinila nikoho bezduvodne,nevim co bych z toho mela,jen pisu,jake s nimi mam zkusenosti.A jak koukam podle jinych prispevku,tak nejsem sama.
8. ledna 2014 v 13:40
Holky
Vidim, ze tedy opravdu ta mentalita nekterych jde hodne do prdele proto je toto muj posledni prispevek jiz jsem chodit nebudu tohle nema cenu porad dve stejne Lenna a Bara tady vsechny spini a samy jsou na black listu :D no nic holky preji vsem hodne stesti a kdyby nekdo chtel poradit kde jed samy na sebe email na mne je
vipchat@seznam.cz drzte se tu a nenechte se odradit od zavistivek :D Pa a Sbohem Aimy
8. ledna 2014 v 13:38
Holandsko/Turecko
Lenno moc dobre vis kolik jsem si privezla tak toho uz nech jsi trapna :D a to z cceho budu zit je moje vec nejsem jako ty co dela tuhle praci a nic nesetri a nic nema :D
8. ledna 2014 v 13:15
Holandsko/Turecko
By me zajimalo z ceho budes zit pochybuji ze mas nasetreno kdyz jsi tu psala jaka to byla v Australii bida, jen tu lzes a rikas nam tu nepravdive bludy tot vse
8. ledna 2014 v 13:00
Holandsko/Turecko
ja nepsala ze jsem byla v listopadu na tour ale ze od listopadu nedelam a v sprnu jsem s nima byla naposledy od zari uz pro ne nedelam :D takze prosim cti a neni to ze bych nemnela nervy na ne ale spise na nespolehlive holky :D vecne dohady s holkama apod nestalo to za tech par kacek .. ja nejezdim protoze ted vubec nejezdim jsem po prsach a jeste jezdit dlouho nebudu :) tot vse !
8. ledna 2014 v 10:41
Hol.Tur.
Vždyť psala,že už na to neměla nervy :D napsala to jako že na tuhle práci,ale spíš neměla nervy na spolupráci s nima.Jenže to,že s tim končí,už tady psala někdy v září a najednou s byla v listopadu zase ne tour?
8. ledna 2014 v 00:18
Hanka
Ahoj holky. Kourite bez ochrany?
7. ledna 2014 v 23:29
Holandsko/Turecko
A mohu se Aimy zeptat proc uz s nimi nejezdis kdyz jsou podle tebe tak super?
7. ledna 2014 v 21:10
Holandsko
A můžu se zeptat,kdy to cca bylo,že takhle zrušili tour po pár dnech?Já fakt teda nevim,už se na to taky asi vykašlu
7. ledna 2014 v 20:54
Niky
Ahojky, neporadíte mi kde inzerovat v Holandsku? Nebo kolik tam stojí reklama? Díky
7. ledna 2014 v 19:45
Hol a Turecko
Holky i ja se musim podelit o negativni zkusenosti s temi lidmi od agentury na Hol a Tur. Mne se sice nestalo to,ze by se neozyvali,ale byla jsem na tyden v Istanbulu a oni mi po 3 dnech rekli,ze bohuzel musime prerusit tour,ze maji nejake problemy....na naklady jsem dostala ve finale o 200 e mene (prptoze jsme ani toli nevydelal,abych si to mohla vzit). Mozna to nektere z vas slo,ale z vlastni zkusenosti a zkusenosti jedne holky (znam ji z Nemecka) co od nich byla v Holandsku vim,ze korektni nejsou. Ja prijela po trech dnech prace z Turecka a byla jsem 600 e v minusu,protoze hotel byl zaplacen dopredu a nic mi nevratili....Petra
7. ledna 2014 v 19:09
Holandsko/Turecko
No kazdy ma jiny zkusenosti ja jela nejrvide za 60% a ke konci za 70% ted jiz nejezdim vubec od listopadu a je mi lito ze to tak u nekterych holek dopadlo ja co znam holky co pres ne jezdi az na Barcu problem nebyl,ale ona si za to mohla sama :) Tak snad to letos bude pro vsechny holky daleko lepsi preji vsem hodne uspechu :) Aimy - a ja pro agenturu nijak nepracuji jsem holka jako kazda jina, mnela jsme nejake procenta za holky, ale nemam na to nervy tak jserm to zvdala :) ted uz tu za ne reklamu dela nekdo jiny !
7. ledna 2014 v 17:29
Holandsko
A na letenku nepřispívají,to je fakt,ale píšou předem..i když je to stejně sprostý,že se nepodílí na celých nákladech.Reklama stojí pakatel oproti letence a nevim,proč za pouhý "operátorování" mají mít stejně,jako holka,která se musí nervovat s často dementními klienty
7. ledna 2014 v 17:27
Holandsko
Tak já nevim,jezdila jsem před ně.Neříkám,že to bylo úplně růžový,ale podmínky o procentech dodrželi,i když blo období bez práce,tak reagovali,ale po tom,co tady čtu,mám vážně strach s nima někam vyjet znovu :-/
7. ledna 2014 v 17:16
Francie
7. ledna 2014 v 15:23
Agentura na Hol a Turecko
Dobry den,i ja byla v cervenci od teto "agentury",prijde mi jako nesmysl,ze tu nekdo pise,ze je s nimi spokojeny,pripada mi,ze si tu agentury dela reklamu sama. V Holandsku jsme od nich byly 3 divky (neznaly jsme se) a ani jedna z nas nemela za prve praci a za druhe chovani strasne. Ja mela za 6 dni v cistem 400e,druha divka 500 a tret odjela po trech dnech. A prispevek na bydleni a letenku nikde! Uznavam,ze bylo mou chybou,ze jsem jim vubec posilala provizi (bylo mi slibeno,ze o vikendu bude prace na 12 hod,ze ketere si vezmu cast na naklady) - tato prace nejenom ze nebyla,ale jeste si v patek odpol agentura vypla telefony. Takze si myslim,ze na 90 procent si tu reklamu dela ta skvela "agentura". S pozdravem Veronika
7. ledna 2014 v 14:40
Holandsko/Turecko
Za to ty tu o nich pises nesmysly a pritom jsi pres ne nejela :D nejezdim pres ne jen ja ale znam vice holek co problemy nemnely a zrejmne je odkazu tadyy na forum at nemas pocit ze tu pisu jen ja protoze ja tu ted pres mesic a pul nebyla :D Letos je to poprve co tu pisu protoze nemam rada kdyz se nekdo spini a neni to tak :)
7. ledna 2014 v 14:37
Holandsko/Turecko
ano psala a co jako ? je to tu pro kazdeho ja s nima spokojena jsem tak proc bych jim tu reklamu neudelala :) Urcite bych tu nepsala o nekom s kym jsem spokojena nebyla :) Aimy