Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
12. července 2019 v 09:25
Finsko
Zdravím vás. Co se týče Finska a zablokování stránek tak je pravdou ,že je vedena evidence všech plátců reklamy
Podle všeho se zaměří na platce, kteří odesílali vysoké transakce. (Agentury) takže buďte slečny v pohodě.
11. července 2019 v 21:52
lharka???
a kdesi bola s tou holkou??? co ponukala..?????
10. července 2019 v 17:47
LHÁŘKA!!!!
Slečna jmenem Adéla Pospíšilová!! Email
patricie139@seznam.cz bere informace ostatním agenturám a posílá holky do zahraničí, kterým bohužel nepomáhá!! Osobní zkušenost !!!!!Veškeré náklady jsem zaplatila dopředu a stálo mě to více jak 30tis!! Měla mi pomáhat jako operátorka ,ale bohužel selhala!! Byla stále offline a nedalo se jí dovolat!! Předem VARUJI!!!
10. července 2019 v 02:36
Irsko
Holky potrebuji opravdu spolehlivou operatorku se zkusenostmi do Irska
5. července 2019 v 15:43
nabidka prace
4. července 2019 v 13:41
Lenka
Dobře, to nevadí mám zájem o jakoukoliv práci. A hlavně ať to je aspoň trochu normální :D děkuji moc :) budu čekat na e-mail :)
4. července 2019 v 13:10
Lenka
Napíšu, ale nebude se jednat o práci v Kuvajtu, tam je to opravdu nebezpečné a žádná agentura, co jsem už slyšela, tam není slušná.
4. července 2019 v 11:58
Lenka
Prosím kontakt o kuwaitu můj e-mail je
linda.seredova1@seznam.cz psala jsem jestli mate nějaké zkušenosti a rada bych poprosila kontakt o který si psala :) děkuji moc
3. července 2019 v 22:16
KUVAJT ZKUŠENOSTI
Kuvajt ZKUŠENOSTI únor 2019
Právě píšeme z tureckého Istanbulu po čerstvé zkušenosti se "seriózní" agenturou angažující se v Kuvajtu.
Slibovali vysoké výdělky (až 220 dinárů/hod), bezpečnou práci, proplacenou letenku aj.
Mírné rozčarování přišlo hned po příletu, kdy jsme nebyly předem informované o nezaplacenem ubytování.
Půl hod před prvním klientem jsme se dozvěděly, že budeme dělat za poloviční ceny (srovnatelné s Německem) a to v kteroukoliv denní i noční hodinu (též byla domluvená prac.doba).
Vzhledem k tomu, že mě skolila nemoc a stěží jsem se držela na nohách (a taky jsem vůbec neměla dobrý pocit z agentury), jsem se rozhodla spolupráci ukončit a odstěhovala se na vlastní náklady na hotel. Tím jsem to pokládala za ukončené, kamarádka se rozhodla zůstat.
To nejhorší ale teprve přišlo.
2 noci před odletem vtrhla do mého hotel.pokoje policie, která mě zatkla (čtěte správně, vůbec jsem na tom hotelu nepracovala).
Následujících 50 hodin na cele, kde jsme s kamarádkou strávily nejhorší chvíle života, bych nikomu nepřála.
Sraní do díry v zemi (žádný toaletní papír), jakkoliv absence hygieny, pod 24 hod dozorem včetně osobní prohlídky (i pod spodním prádlem), nemožnost zavolat domů, nedostatek spánku ve špinavé dece na podlaze v přítomnosti 20 hlučných černošek je jen zlomek toho, čím jsme si musely projít a co nás ještě dlouhé týdny bude ve snech pronásledovat.
Následovala vymodlena deportace a slzy štěstí, že to máme za sebou.
Za mě můžu říct, abyste si dávaly pozor a nedopadly jako my.
Jejich tel. Č.
+491 7679223910
+420 704 761 806
+420 770 630 503
3. července 2019 v 17:16
Kuwajt
3. července 2019 v 17:11
Lenka
Ahojky, Kuvajt v žádném případě
Nevěř všemu, co se píše. Jestli máš zájem jet přes agenturu a chceš vědět o nějaké, kde se ještě dá vydělat i bez nesmyslných poplatků a procent, nechej tu třeba svůj e-mail, napisu ti kontakt.
3. července 2019 v 13:40
Lenka
Ahoj mate někdo zkušenosti s agenturou v Kuvajtu ? Slečna si říká Lola připadám i mobilní číslo +420 770 630 503. Slibuji fajn výdělky. Děkuji za jakou kolik radu.
2. července 2019 v 12:05
Nora
Holky , jak jde Irsko ?
1. července 2019 v 17:12
Finsko
Holky jak jde teď Finsko?
30. června 2019 v 19:56
Dubaj
Holky co Dubaj? Chodi to jeste?? Ja bych vyrazila ale nevim jak je to s cenama
30. června 2019 v 18:55
Marketa Mottlova
Holky pozor na Marketu Mottlovou..nechala si napujcovat penize, vse si zaplatit a pak zdrhla s penezma. Vypada chudera tak, ze by jste ji z litosti daly pětikorunu, i my jsme se nechaly oblbnout. Ma těžký kožní problemy, který má mít i udajne kvuli fetovaní. Od klienta nam prisla i zprava, ze je infekcni a ze je na pokoji monstrum. Normalni clovek by ji litoval, ale ona toho zneuziva ke svemu prospechu. Maji s ni problemy vsude a vypravi historky, který by ani Spielberg nevymyslel.
28. června 2019 v 22:32
PRAHA
V Praze neexistuje slušný privat
28. června 2019 v 19:10
Pro Pozor Irsko!
Ahoj, bohužel nemilá zkušenost, ale mám dotaz, sháním operátorku pro Irsko, nemáš volno? Jsem profík a spolehlivá. Mail
alexa_alexandra@centrum.cz. Děkuju
28. června 2019 v 18:34
Pozor Irsko!
Holky -hlavne operatorky .. dejte si pozor na slecnu jmenem Eliska Dolezalova, email:
elinnka2013@seznam.cz! Hledala operatorku a po vzajemne domluve, vyjela se mnou do Irska. Tam take zacaly problemy. Administratori stranek mi volali, ze jeji fotky pouziva vice uzivatelu. Resila jsem to s nima dva dny a presvedcovala je, ze jediny pravy profil je ten nas. Ona tvrdila, ze ji fotky ukradla agentura, se kterou mela puvodne vyjet. Potom se samozrejme prestala ozyvat, nereagovala na sms ani nebrala mobil, pak si me zablokovala. Takze jsem prisla o penize za reklamu. Takze kdyby nekoho oslovila, nebrat!!
27. června 2019 v 22:19
Praha
Ahojky, poradite slusny a fajn privat v Praze?:) diky