Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
22. července 2019 v 08:34
Pro 05.42
Jsem v této branži delší dobu a tvůj příspěvek je REKLAMA.Hlavne v Praze, kde je bida a ceny k pláči, si každá hlídá konkurenci.Asi tak. Žádná nedá dobrý místo! Žádná!
22. července 2019 v 05:42
Praha
No je to na % ja už nechci jezdit do zahraničí, tolik co píšeš mám za tři dny, kdyby za měsíc už sedím v tescu ;D
22. července 2019 v 05:42
Praha
No je to na % ja už nechci jezdit do zahraničí, tolik co píšeš mám za tři dny, kdyby za měsíc už sedím v tescu ;D
21. července 2019 v 03:43
Chesnovi
21. července 2019 v 03:41
Chesnovi
Pokud hledáte potěšení s diskrétností, musíte nás okamžitě kontaktovat, abyste mohli vyzkoušet vynikající masáže našich krásných dívek
masajeseroticosmadrid.club
21. července 2019 v 03:40
Chesnovi
Pokud hledáte potěšení s diskrétností, musíte nás okamžitě kontaktovat, abyste mohli vyzkoušet vynikající masáže našich krásných dívek
masajeseroticosmadrid.club
18. července 2019 v 15:13
14:24
Ahoj, a je to na % (a pokud ano, kolik se odevzdává), nebo na nájem? Protože by mě zajímalo, kolik třeba z 1/2h holce zůstane, už šukat za 1000,- (40 EUR
) mi přijde zoufale málo, a pokud se z toho ještě odevzdává, tak to už začíná ten sex bejt placenej jak brigáda v Tescu
Jako vím, že takové ceny v Praze na privátech jsou, ale právě proto se divím, kdo tam ještě může chtít dělat, kolik těch klientů holka musí mít, aby si slušně vydělala, a jestli ještě odevzdává, tak potěš koště. Aby člověk vydělal v Praze 30-40 tisíc za měsíc, tak už dneska stačí jít do normální práce...
Sorry, ale celej příspěvek mi dost zavání reklamou.
18. července 2019 v 14:24
Praha
Ahoj holky, www.privatgrace.cz funguje bezva, čistý hezky být a hrozně moc klientů, ani jsem netušila že i v ČR je to pro ty chlapy velký koníček :D nejlepší pro ty, které ještě v Praze nikdy nedělaly,fakt bombec, jsem tu měsíc skoro denně a ještě jsem se skoro nezastavila. Jasně ceny jsou nižší než v zahraničí, ale zase ten klídek že může člověk denně domu a mít kdyztak I normálni práci... Kolektiv taky bezva
16. července 2019 v 13:18
Pro Irsko
Ahoj, ja mam zkušenosti s jednou super operátorkou. Dělá to už pár let a zaměřovala se jen na irsko. Jen nevím zda teď bere holky. Kazdopádne mi napis na email pokud chceš, dám ti na ni kontakt a můžeš ji zkusit napsat.
Luciia.lu85@gmail.com
12. července 2019 v 09:25
Finsko
Zdravím vás. Co se týče Finska a zablokování stránek tak je pravdou ,že je vedena evidence všech plátců reklamy
Podle všeho se zaměří na platce, kteří odesílali vysoké transakce. (Agentury) takže buďte slečny v pohodě.
11. července 2019 v 21:52
lharka???
a kdesi bola s tou holkou??? co ponukala..?????
10. července 2019 v 17:47
LHÁŘKA!!!!
Slečna jmenem Adéla Pospíšilová!! Email
patricie139@seznam.cz bere informace ostatním agenturám a posílá holky do zahraničí, kterým bohužel nepomáhá!! Osobní zkušenost !!!!!Veškeré náklady jsem zaplatila dopředu a stálo mě to více jak 30tis!! Měla mi pomáhat jako operátorka ,ale bohužel selhala!! Byla stále offline a nedalo se jí dovolat!! Předem VARUJI!!!
10. července 2019 v 02:36
Irsko
Holky potrebuji opravdu spolehlivou operatorku se zkusenostmi do Irska
5. července 2019 v 15:43
nabidka prace
4. července 2019 v 13:41
Lenka
Dobře, to nevadí mám zájem o jakoukoliv práci. A hlavně ať to je aspoň trochu normální :D děkuji moc :) budu čekat na e-mail :)
4. července 2019 v 13:10
Lenka
Napíšu, ale nebude se jednat o práci v Kuvajtu, tam je to opravdu nebezpečné a žádná agentura, co jsem už slyšela, tam není slušná.
4. července 2019 v 11:58
Lenka
Prosím kontakt o kuwaitu můj e-mail je
linda.seredova1@seznam.cz psala jsem jestli mate nějaké zkušenosti a rada bych poprosila kontakt o který si psala :) děkuji moc
3. července 2019 v 22:16
KUVAJT ZKUŠENOSTI
Kuvajt ZKUŠENOSTI únor 2019
Právě píšeme z tureckého Istanbulu po čerstvé zkušenosti se "seriózní" agenturou angažující se v Kuvajtu.
Slibovali vysoké výdělky (až 220 dinárů/hod), bezpečnou práci, proplacenou letenku aj.
Mírné rozčarování přišlo hned po příletu, kdy jsme nebyly předem informované o nezaplacenem ubytování.
Půl hod před prvním klientem jsme se dozvěděly, že budeme dělat za poloviční ceny (srovnatelné s Německem) a to v kteroukoliv denní i noční hodinu (též byla domluvená prac.doba).
Vzhledem k tomu, že mě skolila nemoc a stěží jsem se držela na nohách (a taky jsem vůbec neměla dobrý pocit z agentury), jsem se rozhodla spolupráci ukončit a odstěhovala se na vlastní náklady na hotel. Tím jsem to pokládala za ukončené, kamarádka se rozhodla zůstat.
To nejhorší ale teprve přišlo.
2 noci před odletem vtrhla do mého hotel.pokoje policie, která mě zatkla (čtěte správně, vůbec jsem na tom hotelu nepracovala).
Následujících 50 hodin na cele, kde jsme s kamarádkou strávily nejhorší chvíle života, bych nikomu nepřála.
Sraní do díry v zemi (žádný toaletní papír), jakkoliv absence hygieny, pod 24 hod dozorem včetně osobní prohlídky (i pod spodním prádlem), nemožnost zavolat domů, nedostatek spánku ve špinavé dece na podlaze v přítomnosti 20 hlučných černošek je jen zlomek toho, čím jsme si musely projít a co nás ještě dlouhé týdny bude ve snech pronásledovat.
Následovala vymodlena deportace a slzy štěstí, že to máme za sebou.
Za mě můžu říct, abyste si dávaly pozor a nedopadly jako my.
Jejich tel. Č.
+491 7679223910
+420 704 761 806
+420 770 630 503
3. července 2019 v 17:16
Kuwajt
3. července 2019 v 17:11
Lenka
Ahojky, Kuvajt v žádném případě
Nevěř všemu, co se píše. Jestli máš zájem jet přes agenturu a chceš vědět o nějaké, kde se ještě dá vydělat i bez nesmyslných poplatků a procent, nechej tu třeba svůj e-mail, napisu ti kontakt.