Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
14. listopadu 2014 v 13:15
PRO Hannover
To musel bejt asi zazracnej privat v Hannover, co si musela delat za to ze si mela 2500er za tyden.Jezdim 5 let nemecko a tohle jsem jeste neslysela za tejden 2500er, tohle udelas v nemecku za 3 tydny a ne za tyden.BLBOST!!!!
14. listopadu 2014 v 13:13
NEREAGOVAT NA 10:41
Holky jestli se chcete vyhnout neprijemnostem nereagujte na prispevek teto slecny je to operatorka a da vam info ktere vam bude na dve veci poradi hotely a apartmany kde se absolutne neda pracovat (vytahy na kartu apod) je dost mimo rekla bych
14. listopadu 2014 v 13:12
Nikol
AHOJ HOLKY, nevite nektera a dobrem private ve Vidni v Rakousku? Jezdim jen Nemecko, ale to uz je passe, holky tam cuodej uz pod cenu, nema to cenu tam jazdit, je to tam sama rumunka a bulharka, nevite nektera o necem? Dekuju
14. listopadu 2014 v 13:11
Pro Moniku
Ao jsou bez profi fotek nemáš nikde šanci vydělat si slušné peníze co to je proboha za dotaz toto :D
14. listopadu 2014 v 12:45
Hannover
no tak to asi nemáš ráda čistotu.Já tam byla. Ruučníky se jen suší, protože dle jí a jejího ,přítele, nebo co to má za chlapa, se utrácí strašně peněz za vodu.Odjela jsem asi po třech dnech, protože jsem nedávala tu špínu a to že se prostě neperou ručníky atd.A výdělky tam teda taky nejsou nic moc. Takovou dálku.To můžeš vydělat v pohodě i v DRÁŽDANECH.Mám nějak pocit, že to nemohla psát holka ale spíš majitelka.Protože normální čistotná holka to u ní nemůže dát :-(
14. listopadu 2014 v 12:12
Monca
Re: Nina
A můžu se zeptat, zdali tam jsou zapotřebí profi fotky? Díky :)
14. listopadu 2014 v 10:57
Hannover
Ahoj holky, chtela bych se podelit o svou zkusenost ..ted jsem byla v Nemecku na private na najem a muzu slecnu jen doporucit.. pokud ma nekdo zajem napiste slecne Joy (ceska) .. jeji email je
Kalliope26@seznam.cz ..jede se na najem za 60 a vydelky v klidu max 4 holky na byte jen cesky a slovensky kolektiv :) vydelek za tyden jsem mela 2500eur .. Pa Nina
14. listopadu 2014 v 10:49
Istanbul
Prosim holky piste mi na email
lyly.makrova@seznam.cz jestli by nektera z vas byla ochotna mi poradit. Jak budou ted vanoce a do toho ruzne splatky, tak jsem svorc a potrebovala bych co nejdrive vyjet a agenture se mi nechci davat 50% svych vydelku.
Jinak na oplatku poradim finsko, londyn a mam uz i ubytko v istanbulu
14. listopadu 2014 v 10:41
Istanbul
ahoj holky, mate nektera z vas info k Istanbulu? Rada vymenim sve zkusenosti ve finsku a v londyne...
13. listopadu 2014 v 21:24
Německo nájem
13. listopadu 2014 v 19:35
šlápota 21-33
Souhlasim! Je nemocna a lepsi nereagovat....
13. listopadu 2014 v 19:06
Istanbul Ubytování
Holky kdyby tu měla některá z Vás ověřený kontakt na hotel v Istanbulu kde se dá pracovat budu moc ráda za informace. Na oplátku mohu poradit s Holandskem, Finskem, Abu Dhabi či Qatarem. Všude jezdím sama na sebe. Kdyžtak sem napište mail a já se ozvu děkuji

13. listopadu 2014 v 18:57
šlápota 21-33
proč se zde všechny urážíte? Proč shazujete jedna druhou? Napadáte? Holky proberte se.Slušná holka, která je normální, nic takového nenapíše.Tzn že se musí jednat o jedince, který má nějakou psychickou poruchu. Možná o tom neví.Ale je to tak.
13. listopadu 2014 v 18:57
Pro Rachel
Pokud jsi operatorka pak info nevymenim promin mej se hezky.
13. listopadu 2014 v 18:01
Pro Rachel
A ty jsi operatorka? Jake zeme delas prosim?
13. listopadu 2014 v 16:22
Rachel
Nechapu, proc bych mela byt mimo. Jen vymenujeme informace, ferove jednani :) nejspis se ozvala ta, kterou jsem nevzala :)
13. listopadu 2014 v 16:09
Pro 15.29
Proč nereagovat? Můžeš to konkretizovat prosím? Děkuji :-)
13. listopadu 2014 v 15:29
14.47
Radim nereagovat... Slecna " operatorka" je uplne mimo
13. listopadu 2014 v 14:47
Istanbul 08:44
13. listopadu 2014 v 12:35
Ester
Nedávno jsem tady psala, že pracuju v Praze na privátě a že tam jsem velice spokojená, ale asi jsem to zakřikla. Když jsem tam byla nová, skoro jsem se nezastavila.. teď je to druhý měsíc a kšeftů je čím dál míň..Nebaví mě vysedávat na pokoji s holkama a čučet na televizi.. Přemýšlím o pronájmu bytu a o práci sama na sebe - vyplatí se to? Nebo nenašla by se tu slečna, která by stála o kamarádku na střídání?