Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
22. července 2014 v 22:57
Mischell
Zkusim a uvidim...nemyslim si,ze by bylo neco marny...pokud chces, cesta se najde...nefnukam ;-)
22. července 2014 v 22:53
CHUDÁ
tak si ty peníze doprčic někde vydělej a nestěžuj si tady pořád.Už to je docela na hlavu.Já mám dvě děti jsem na vše sama a musím bojovat nejenom za sebe,ale nikdy jsem nebrečela jako ty tady.Protože jsem zvyklá se starat nejenom o sebe a jsem zvyklá bojovat,brát vše s pokorou a za vše dobré a pozitivní co se mi postaví do cesty,pokorně poděkuju.
22. července 2014 v 22:50
Mischell
22. července 2014 v 22:23
Německo
holky a můžete poradit do jaké části Německa jezdit?Nechci města,stačí region.Díkyy
22. července 2014 v 22:23
Operatorka Finsko
Najde se operatorka, ktera by byla ochotna uhradit pocatecni naklady a jet tour pul na pul? ...potrebovala bych nutne vyjet, ale jsem momentalne bez financi

dobry servis,plynula aj...nechci s zadnou agenturou, radsi bych se domluvila s operatorkou nebo slecnou, co by me vzala s sebou....najde se nekdo??? Diky
22. července 2014 v 22:00
Niki Finsko
22. července 2014 v 21:47
Mischell
no dle tvého příspěvku ze 21.37 usuzuju,že budeš nebo spíš máš dost.Nežebrej a začni bojovat doprčic
22. července 2014 v 21:43
mischell
Prolistuj forum!!!
22. července 2014 v 21:37
Mischell
Tak děkuju. Ostatním kontakty dáváte. Super
22. července 2014 v 21:32
Petra Uhrineves
Ahoj, cetla jsem tvoji nabidku...shanis jeste slecny? :-)
22. července 2014 v 20:46
tereza
neříkej mi že se tam nedá někde dělat peníze?Všude je práce na více úrovních?někdo dělá za 700 lč v čechách,jiná dělá za daleko víc.I když samozřejmě za mín peněz je nabídka širší.škoda.španělsko mě láká
22. července 2014 v 20:32
JSEM ZVĚDAVÁ
22. července 2014 v 20:14
pro dotaz
samozřejmě že pokud má holka dobrý místa nebude to posílat dál.Šla by proti sobě.
22. července 2014 v 20:09
tereza
no tak Madrid a Barcelona vubec i tam jsem žila a je to tam totalně zabitý.300klubu + stejně tolik privátů a noviny plné inzerátů za 30 eur.full servis takže tam vubec nepočítej s výdělky.já tu žiju už 10let tak vím o čem mluvím a zvlášt ted když má Španělsko krizi.mam kamaradku v Marbelle v Puerto Banus a je to všude stejný takže na city tour po Španělsku za učelem výdělku zapomen.
22. července 2014 v 19:41
Pro dotaz
Tak jed prvne nekam kde vydelas na pocatecni naklady, je blbost jet pres agenturu kdyz nemuzes na 100 procent vedet zda vydelas vzdy muzes prodelat a pak dluzit za letenku reklamu a ubytko neni nic moc. A jestli si myslis ze ti tu holky budou davat dobre kontakty tak se pletes dobre kontakty se z ruky nedavaji
22. července 2014 v 19:37
Španělsko
a madrid barcelona? hlavní města? myslíš ze tam by nešlo určitým způsobem něoc jako city tours?
22. července 2014 v 19:28
tereza
No ja ziju v Benidormu coz je jizni Španělsko ale nepracuji tu protoze tu ceny šly strašně dolu.jezdim na city toury takže pokud plánuješ pracovat tak je to spíše o dovolené nez o penězích
22. července 2014 v 18:43
Španělsko
holky nemáte nějaká z vás zkušenost se Španělskem?Nemyslím klasický privát,tam vím,že jsou ceny hodně nízké.Nebo nežijete tam některá z vás nebo neplánujete?
22. července 2014 v 17:46
........
a mimochodem-já dala kontakty zpočátku tak asi 9-11 holkám.ani nezabučely.nic.ani už pak nenapsaly.tím to pro mě skončilo.už nic.a nejsem tvrdá egoistická.naopak.soucítím a je mi líto holek co tápají.ale už myslím v první řadě na sebe.a pak zas na sebe a mou rodinu.a také ač to zní jako klišé-přeji všem upřímně jen a jen štěstí na místa a peníze ale musí si to člověk sám najít.to je jako v normální práci.člověk musí hledat a zkoušet .
22. července 2014 v 17:41
........
já začala před 4 roky..ale dělala jsem dvakrát do roka, nekdy třikrát..a začínala jsem právě v Dráždanech.musela jsem si místa najít,vyzkoušet,někdy jsem prodělala, někdy doslova utekla,odjela.az teprve ted uz vím kam a kde aspon neco vydělám a bez servisu,protože nedělám také nic bez kondomu.ale trvalo mi to bohuzel 4roky.i kdyz je pravdou ze jezdim tak měsic - 7 týdnů do roka.ale protože ted chci na to jít naplno,kontakty bych prostě nedala.to je jako kdybych si pod sebou podřízla větev.