Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
6. ledna 2018 v 19:43
Nemecko
Dane platis podle toho co vydelas a kdyz nevydelas .....tsk neplatis
6. ledna 2018 v 19:41
Nemecko
Ne neplatim denne nic a papiry mi tam vyridili
6. ledna 2018 v 19:15
Německo
Pro 17.59
Nerozumím..jak na papíry dobrý?
A co ty daně? Platis denně 15 eur nebo ?
Děkuju za odpověď
6. ledna 2018 v 17:59
Nemecko
Ahoj ,ja sem to udelala tak ze jsem jela do Nemecka na tyden na privat ,tam mi to zdarma vyridili a ted jezdim zase jinam tam sem mela nakych 50 za tyden a to mi nestaci ...ale na papiry dobry

6. ledna 2018 v 12:38
Německo
Daně
Holky mam registraci na gesundheim a radnici.
Ale nevimjak na daně a steuernummer.
Muzete mi poradit?
Pry se plati se den prace 15 eur, ale nekdo zas tvrdi si najit danoveho poradce a dane platit jednou za rok a odecist co nejvic nákladů???
5. ledna 2018 v 21:00
Deniska
Ahojky..hledam operatorku v holandsku v okoli Roermondu..
5. ledna 2018 v 11:03
Gigi hledá.
5. ledna 2018 v 11:03
Gigi hledá.
Ahoj dievčatá.
Potrebujem poradiť, na akých portáloch si hľadáte kontakty na prácu? BE, UK...?
Ja poznám iba sex-prace.cz_sk....viete aj o niečom inom?
Vopred vďaka.

5. ledna 2018 v 10:55
Eva
A kde se ve Skandinávii dává reklama krom sexwork? Diky

4. ledna 2018 v 21:36
Skandinavie
Spatne jsem to napsala: Ve Stockholmu si davej pozor na lidi, co Ti budou volat. V ostatnich mestech taky, ale policie tam pry neni tak aktivni.
4. ledna 2018 v 15:46
vianocka669@azet.sk
Privát Slovinsko.
Holky ahoj, máte nejaké skúsenosti s týmto privátom na Slovisnku? Marbela, mesto, kde sa ten privát nachádza. Vopred dík, Ja už som tak zúfala, že by som bola schopná ísť aj tam....
3. ledna 2018 v 21:49
Skandinavie
Norsko je v pohode, s hotely nemam zkusenosti, ale ve velkych, kde z recepce nemuzou sledovat kazdeho cloveka, co prijde a odejde by to melo byt ok. Jinak apartmanu je tam hodne, ty jsou urcite bezpecnejsi. Ve Svedsku si davej pozor na lidi, co ti budou volat - policie vola holkam a dela falesne rezervace, snazi se zjistit adresu a co nejvice Ti zneprijemnit pobyt. Nejde jim tolik o to, aby chytali klienty, ale aby vymitili prostituci ve Svedsku, takze udelaji vse proto, aby ses nemela kde ubytovat. V ostatnich mestech pry nejsou tak aktivni. Kazdopadne peclive vybirej klienty, bud diskretni a dej na svoji intuici.
29. prosince 2017 v 09:15
Svycarsko
28. prosince 2017 v 23:22
Svycarsko
Ahojky, muzes mi dat meil na sebe? Kamoska chtela nekam do Nemecka, muzem vymenit kontakt :))
28. prosince 2017 v 09:21
Svycarsko
Ahoj ,ma nekdo neco dobreho ve svycarsku?jezdim 4 roky nemecko a chtela bych zmenu..
26. prosince 2017 v 22:17
Eva
Ahoj k tomu severu, tak vím ze tam známe rozjely masáže a jde jim to a jsou to jen masáže-teď se bavím o Švédsku :)) klidně bych tam jela to vyzkoušet ale byla jsem tam jen ve Finsku

23. prosince 2017 v 11:29
Loli
Ahojky, Ja byla v olme v Ol beauty institut - holcina Danca. Silene mila a vzala me pozde vecer! Fakt supr domluva doporucuji

22. prosince 2017 v 18:28
Sara
Akutne potrebuji dodelat rasy a budu vdecna za doporuceni na nekoho z olomoucka kdo opravdu UMI a vezme me co nejdriv! :-D
22. prosince 2017 v 00:27
Skandinavie zkušenosti
Ahojky holky mam prosbicku..jestli by jste nejaka nesverila zkusenosti s prací ve Svedsku nebo Norsku..pokud jste nektera nahodou byla v poslednim roce..??Chapu ze si kazda vetsinou chrání sve..proto me nezajimaji podrovnosti jako rekama apod..ale spise jestli mate dobre zkusenosti s bezpečností v techto zemich a jestli se da pracovat i na hotelech nebo spise apartmány..no budu rada za kazdou zkusenost kterou budete ochotny ppskytnout ..dekuji za odpoved
14. prosince 2017 v 00:06
Deniska
Uz sem odepsala;-)