Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
27. března 2016 v 23:43
Katka
Holky, poradila by mi tu prosim nejaka reklamu na Turecko? Dekuju moc, klidne neco za neco, takze klidne take vymenim kontakt. :-)
27. března 2016 v 23:39
Pro Lucku
On je v Hasseltu známý
27. března 2016 v 22:28
Lucce
Mně taky volal a hned mi bylo jasný,že tam určitě nepojedu...
27. března 2016 v 21:49
Pro Lucku
Dej mi Tvůj e-mail, já ti o něm můžu říct vše, znám ho. Pocit máš správný ten člověk není normální..
26. března 2016 v 20:46
Lucka
holky mam dotaz.vite nekdo o privatu v belgii ve meste Limburg?ma ho mit Čech nejaky Sasa.přemlouva me at přijedu ale neco se mi na tom nezda.mate s nim nejaka zkusenost?diky moc
26. března 2016 v 16:00
Victorie Miriam
Jo ta nabízí i Francii 😂
26. března 2016 v 12:01
Wicky
Vsak ta nabízela Finsko, no jak ke tlustá tak asi nevydelava :D tak nabízí praci
26. března 2016 v 01:52
Victorie Miriam
Je angel wicky alias Jitka Operatorka která žije v cr a nic neumí Nejezdit
25. března 2016 v 23:18
pro Valerii
Psala jsem email :)
25. března 2016 v 23:17
Miriam
a mas s ni nejake zkusenosti ? Ona nabizi Francii at si vydelas na AU a bere si pouze 30 % coz mi prijde divne ..
25. března 2016 v 21:24
Valerie
25. března 2016 v 21:24
Mirian
Driv nabízela pouze au stim ze žije v Austrálii
25. března 2016 v 21:12
Miriam Victorie
Ahojky holky chtela bych se zeptat zda nekdo znate tuto slecnu nabizi praci ve Francii a AU ...dekuji za nejake seriozni info Eve
25. března 2016 v 21:10
pro Valerie
dej mi email rada vymenim :) Eve
25. března 2016 v 14:04
Carol
Ahoj holky,nemate prosim nektera zkusenost s nemeckym privatem-nazev bohuzel zatim nevim- komunikuji pres mail
jobsgermany@seznam.cz Melo by se jednat o Mnichov. Za jakekoliv info budu rada :)
24. března 2016 v 18:56
Valerie
Ahoj, chci ze zeptat, zda-li by mi tu nějaká slečna vyměnila kontakt na nějakou praci v Evropě, kde je mozne vydělat cca 2000-3000€ za tyden, samozřejmě na oplátku poradím ja, byla jsem na hodne místech, ale vse trochu dal, ale ted muzu jen tyden a chci neco blizko, dekuju moc.
24. března 2016 v 14:35
Admin
O stávající situaci Vás mohu pouze okrajově informovat , protože se v současné době zpracovává trestní oznámení na podnik Ambiente Rose Babes ,který zde na foru šířil poplašné zprávy ,křivé nařčení a rozšiřoval pomluvy nezakládajících se na pravdě , bohužel všechny tyto aspekty jsou podle zákoníků Evropské unie trestné a právně postižitelné . IP adresy tudíž v současné době nelze zveřejnit ,ale pro klid Vás všech Vám mohu pouze oznámit ,že kritika psaná na podnik Ambiente Rose Babes byla dle IP adres odesíláná z různých míst České republiky od různých majitelů ,tudíž v tomto případě se s největší pravděpodobností jedná o pravdivá tvrzení . V opačném případě , kdy byla psána velmi hanlivým způsobem kritika na podnik Mon Cherie ,se bohužel jedná o jednu a tu stejnou IP adresu patřící podniku Ambiente Rose Babes . Tudíž díky těmto důkazům a pár svědeckých výpovědí svědků , kteří byly přítomni, když docházelo k vykonání dané trestné činnosti,již zde zřejmě nemusí nikdo vysvětlovat a obhajovat na čí straně pravda je či není . Viník bude dle práva potrestán a doufejme , že v budoucnu již nebudeme svědky takovýchto machinací.
24. března 2016 v 11:36
20.34
prosim admina o zverejneni ip adres, z tohoto datumu.zvazuji trestni oznameni
24. března 2016 v 11:26
PODVODNÍCI
11.20
prosim a hlavne zverejnete i adresy lidi, kteri zde neustale kritizuji nepravem AMBIENTE ROSE..
POKUD JE TOTO FORUM SERIOZNI, PROC NEMAZE I PRISPEVKY, KTERE NEPRAVEM SPINI JMENO AMBIENTE ROSE???
Prosim admina o odpoved.
24. března 2016 v 11:20
Admin
Poslední varovaní, zveřejnime Vase adresy!!!