Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
28. ledna 2016 v 18:06
finsko 14:16
vždy se najdou takové jako ty , s tím se musí počítat :-) podstatné je jedno, finsko už není co bývalo a pokud někdo tvrdí, že ano kecá..mimochodem celkově to v této brandži není poslední dobou jednoduche a dobré misto Ti tady žádná nikdy neřekne
28. ledna 2016 v 17:55
Německo
Na tuhle prai
28. ledna 2016 v 17:55
Německo
Na tuhle prai
28. ledna 2016 v 17:50
pro Německo
A jsou to byty na miete urcene primo pro toto remeslo nebo lze jit i do apartmanu/hotelu napr. pres booking??
28. ledna 2016 v 17:45
Německo
Ladies
28. ledna 2016 v 17:42
pro Německo
Bohužel ano, mažou
Můžu se zeptat ještě kam dáváte v Německu reklamu? Ladies.de, Rotelarne či jiné? Moc díky?
28. ledna 2016 v 17:38
Německo
TAKŽE HOLKY TADY SE MAZOU PRISPEVKY!!!!!
28. ledna 2016 v 17:25
pro Německo
A můžu se zeptat, to ubytování si sháníš, třeba nějaké apartmány/hotely či jsou nějaká jiná byty určeny přímo na toto? Děkuji.
28. ledna 2016 v 14:16
Finsko
Co to tu melete o novém zákoně? Finové žádný takový zákon nemají
Holky jestli se chcete zbavit konkurence, musíte na to jinak, takhle to fakt nepůjde.
28. ledna 2016 v 09:27
finsko
ano myslím to samozřejmě v korunách, ještě před letníma prázdninama jsem si přivezla na dnešní dobu balík, o prázdninách při mem posledním tour to ještě šlo i když byly prázdniny, ale pak to šlo hrozně z kopce, ani nejde o to kolik je ve finsku holek( i když samozřejmě čím víc, tím je to na výdělky horší), ale prostě finové se asi bojí, mají 3 roky krizi, přistěhovalci do toho a k tomu ta změna v zákoně jim dvakrát na optimismu nepřidá..oni i zavolají, objednají se a prostě nepřijdou. Holka natěšená kolik si vydělá a pak smula..ten upadek je znát obecně, je skoro jedno jak je slečná krásná a šikovná..jak už tady zaznělo, nevěřte agenturám co Vám tohle neřeknou a mažou jen med kolem pusy, ideál , když Vás na všechny rizika předem upozorní..věřím, že se najdou takové, které i tak vydělají, ale povětšinou jsou rády, když vydělají na náklady...někomu jsem asi nezlepšila náladu, ale přeju hodně štěstí a pevné nervy :-)
27. ledna 2016 v 23:16
finsko
Hm.takže z finska za týden dvacítka jo?To je sranda ne?
27. ledna 2016 v 22:50
finsko
Tak v eurech to urcite nehrozi, neverte tolik tomu co pisou v inzeratech. Je to urcite mysleno za tyden v ceskych korunach. Finsko upadlo muzu potvrdit, vzdyt kolik holek se predhani aby vubec nekdo dosel a pracuji za 80e... To nikdy driv nebyvalo, ty zlaty casy jsou uz bohuzel davno pryc
27. ledna 2016 v 22:00
finsko
Myslíš ty výdělky v eu?
27. ledna 2016 v 21:38
finsko
pokud pojedeš s agenturou sazby se pohybují poslední dobou 60/40 pro Tebe s tím , že příplatky jsou jen Tvoje, samozřejmostí by mělo být, že Ti náklady zařídí agentura nebo operatorka s tím, že Ti ale dá podepsat papír o dluhu...nebo mužeš sama na sebe není to nic složiteho, ale musiš mít na naklady, které jsou cca 30 tisic do začátku ( plus minus neberte mě hned uplně do pětniku)...každopádně finsko je posledni dobou cca od září na prd, ve finsku udělali nový zákon, že má klient problém, když navštíví holku a dokáží mu to( snad mu při horní hranici muže hrozit až pul roku) a proto se jich poslední dobou objedná dost, ale málo jich příjde..také tam narostla konkurence..spousty češek, slovenek, ale poslední dobou i italek a španělek...výdělky už nejsou co bývalo..krásná holka s dobrým přístupem si asi vydělá, ale zapomente na nějaké mazání medu kolem pusy...ted se vratily dvě kámošky( já tam byla naposled o prázdninách letních) a dělaly samy na sebe a jedna si přivezla cca 20 tisic a druha asi 15 a obě jsou docela hezké a neměly velké náklady..prostě špatenka..každopádně dopředu ti stejně nikdy nikdo nemuže říct kolik opravdu vyděláš..už na to mazání medu kolem pusy bych byla opatrná..snad jsem pomohla :-)
27. ledna 2016 v 20:54
Finsko
Najdi si operatorku, nebo nápis přímo holkam z webu na jejich číslo ( i když tam muže byt operatorka na druhé strane) vyber si nejakou s hodně revicky a mas skoro vyhrano
27. ledna 2016 v 20:45
eliska
Který region jezdis?
eliska
Který region jezdis?
eliska
Který region jezdis?
27. ledna 2016 v 20:43
20.36
Co to je?
27. ledna 2016 v 20:37
Finsko
Tam samozřejmě koukám :) ale do inzerátu nepíšou hned dělení a jednak se mi nechce všechny obepisovat a druhak jsem chtěla spíš někoho,kdo s nima má zkušenosti,protože před tour se toho vždycky nakecá a pak je to jinak :-/