Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
20. prosince 2015 v 21:06
Taky
Taky doporučuji Dublin 4
20. prosince 2015 v 20:42
Dublin
Gresham hotel, ale doporučila bych D4 ballsbridge hotel
20. prosince 2015 v 20:24
Růženka
Ahoj holky Prosím o pomoc byla jsem v Dublinu na hotelu ale vyhodily me z něj nevíte kam jít na hotel v Dublinu 1 tak na dva dny ?? Děkuji
20. prosince 2015 v 12:57
Carol
Ahoj holky,nemáte některá zkušenost s privátem Assorti na Žižkově?
16. prosince 2015 v 21:26
pro 13:26
Houby útrum. Překvapuje mě, že jsi tak blbá a naletěla jsi jim. Jen si udělali v tom městě záznam, který nikam nešel, to je celé. Já to měla stejně a Finsko jezdím doteď a nikde žádný problém nemám.
16. prosince 2015 v 14:56
Finsko 14:55
Servis apt. Je jako staycity atd společnosti co nabízí apartmany ne apartmanhotel.
16. prosince 2015 v 14:55
Finsko 14:16
V Irsku v Irsku je prace legální , je to i na internetu, prace v Norsku nelegalni
16. prosince 2015 v 14:16
Finsko
Co znamená ,,servis apartmán"?
16. prosince 2015 v 14:16
finsko14 09
V irsku je to pry ilegalni ja nevim jen pisi co jsem slysela takze nechci rozumovat jen se bojim kamkoli kde se mohu dostat do potizi.Nevim o Irsku osobne nic jen z doslechu ze je to tam ilegalni a toho se bojim.V cz se nemusim bat niceho a jsem doma.Jeste nevim sama do budu delat ale jak pises no sress to jee to hlavni.
16. prosince 2015 v 14:09
Finsko
Je to tvuj boj ze jsi pracovala pro operatorku v servis apartmanu. Ja mam v Irsku krasne misto u zname je to přímo jeji apartman takze no stress.
16. prosince 2015 v 13:34
finsko
a hned je mi lip😀zacatek jsem psala v slzach a ted uz je mi uplne lip vim ze je to mozna smesne co mi pomuze neco nekam psat ale me to pomohlo a pomaha vzdy se vypsat ze vsech trablu a uzkosti.Delala jsem to uz jako mala holka do denicku a funguje to dal.Mejte se fajn a pokud vas neco neprijemneho potka zkuste to tez.Lepsi nez platit spoustu penez u cvokare😀Ne ze bych tam chodila ale chapu i to kdyz tam nekdo skonci.
16. prosince 2015 v 13:26
finsko
tak nevim co tu resite.Ja jezdila finsko jak s operatorkou tak sama oboji dobre a volba kazdehe z nas.Bohuzel mam utrum prisel polda zkontroloval byt tel a pak si klido drzo rekl o penize jinak ze mam utrum.Nic jsem mu nedala ze nemam coz byla pravda navic jelikoz jsem posilal domu no a odesel.Za dva dny dosel znovu tentokrate i dalsi 2 v mundurech muusel jsem se pobalit odvezli me na stanici tam sepsali nejakej papir a bylo mi zdeleno ze se nikde ve finsku neubytuji a stastnou cestu domu.Prostituce v pronajatem apartmanu je totiz ilegalni nesmi se pronajimat za timto ucelem nic stejne jako na hotelu no a na svuj vlastni apartman nemam takze tak.To ze jsou poldove uplatni v cz vim ale uz i ve finsku se chovaji jako prasata.Delat nekde kde muzete byt vlaceni timto vsim nechci a ani nemuzu uz.Tak mame i jine zeme ale si rikam zda nakonec neni dobre v cz.Neni to ten vydelek ale je klid a zadne stresy.Tudiz tyto hadky o operatorku atd jsou smesne s tim co vse se muze stat.Preji pekne svatky ja sama nevim co budu delat dal ale nejak si poradim a potrebovala jsem se vypsat z toho prikori co jsem prozila.Vypsat se nekde kde aspon nekdo to pochopi a nebude jen odsuzovat a nadavat do kurev atd
16. prosince 2015 v 08:53
23:09
Hezky tu o sobě píšeš sracky ale neboj nebudes mit žádný kseft :) nejde ti to po emailech lákat holky tak to delas takto ?? Nebo to zase zkouší ta mentálně postižena kroupova co sukava u dity ve Vídni :D sereme ti na to kravo
16. prosince 2015 v 00:10
francie
Holky nevite jak to de ve Francii, kamoska tam je a pry vydelava jako nikdy, ale moc tomu neverimi
15. prosince 2015 v 23:09
18:49
Tak ja nahodou znam operatorku co zije v helsinkach.Pohodova holcina tez za 20% dela neprichazim o ksefty kdyz mam klienta.Svou praci dela super pasak je u me ten co nedela nic.Ovsem ten mai neni na ni takze tyto dve kamaradky neznam.Jen nemam rada pokud nekdo urazi druhe a ani je nezna ani nic nevi o jejich praci.To mi prijde ubohe a jelikoz jsem zvedala tel kamardce v anglii tak vim co to je za mazec na hlavu.Ja to tedy delala zadarmo na oplatku ona me zvedala tel pri mem tour ,ale uz nikdy vice.Radeji si udelam sve a nemusim posouchat cele dny ty kecy pacosu do telefonu.Tak to je asi tak vse a muze se ted ta chytra do me pustit a urazet tez aspon to napovi o jejim IQ.papa holky
15. prosince 2015 v 22:28
Rada
Jo starý rakety co mají údajně ceny 120
15. prosince 2015 v 19:20
18:49
Nikdo tam nebydlí , radsi bych tam nepsala zase si nekdo dela reklamu ... Pasacka zkurvena
15. prosince 2015 v 18:49
pro finsko
ahoj napis na
operatorky4you@seznm.cz. jsou to kamosky bydli primo ve finsku a zajisti vzdy vse vcetne revicek.Berou si 20% coz je v poho.Ja jsem spokojena tak napis ze mas kontakt od ireny a dohodnete se uz pak spoou.
15. prosince 2015 v 17:17
Rada
A pražské staré rakety
15. prosince 2015 v 16:23
Rada
Tady hledej akorat tak starý štěrky u Moravy a pasakY