Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
5. dubna 2015 v 01:06
Vero
Podarilo se mi spojit s jeji matkou a ta mi rekla, ze je jeste ke vsemu nakazena hepatitidou C a neleci se....asi s ni maju docela problemy doma.....tak si fakt dejte pozor!!!
4. dubna 2015 v 21:07
Pro 17 52
Tak ty jsi husta idiotka,tys nesjela dolu co? Pak bys totiz ty fotky videla.
4. dubna 2015 v 21:01
pro 17:52
stačí kurzor myši posunout směrem dolů. Potom se fotky objeví. Asi zázrak??
4. dubna 2015 v 19:49
Pro 17 52
Prosime te kde nejsou fotky holek? Na jakym webu? Jsi padla na hlavu nebo co?
4. dubna 2015 v 19:40
Ella
Vubec nechapu....kde nejsou ty fotky? Vzdyt tam jsou....ted jsem tu stranku take otevrela.
4. dubna 2015 v 18:36
Pro Jitku
4. dubna 2015 v 17:58
Jitka
Na jakem webu? WWW.city48.ch? A co tam tedy je??? ja ty fotky vidim....
4. dubna 2015 v 17:52
Pro Vero
Je zvláštní, že na tom webu nejsou vůbec žádné fotky holek .
4. dubna 2015 v 13:19
Vero
Jj to je pravda, ja mela v planu jit si koupit jeste extra klicky na kufr, ale bohuzel v patek
tu byl svatek a vsechny obchody zavrene.....
No jsem uplne k.o. ale co se da delat.....
tak si prosim vsichne davejte POZOR na tuhle KURVU!!!!
4. dubna 2015 v 13:10
kradez
Bohuzel jsem byla svedkem nekolika kradezi mezi.holkama..odted si vse zamykam n a zamek i kufr..holky maj kolikrat reci nebo blbe koukaji ale me je to jeno..neda se verit...
4. dubna 2015 v 12:19
Vero
Meli jsme spolecbe klice od skrine a ja sla zrovna na pokoj na hodinu s klientem,
a ona ze si jen odskoci za pritelem....ja pak mela dalsi klienty a pak kdyz jsem konecne mela volno a sla do skrine, penezenka byla prazdna
4. dubna 2015 v 12:17
Vero
Hmm...jeji rodice to asi taky vedi.....jsem z toho na kasi.....jeste jsem se ji snazila pomoct a tohle
mam za to.....to je pro me ponauceni pro priste!!!!
4. dubna 2015 v 12:14
Ilona
Tak preju hodne stesti,ale penize zpet nedostanes. Bohuzel mam stejnou zkusenost z Nemecka. Kdy my Sloveny ukradly vydelek za 18 dni. Psala jsem take jejich rodicum,znamym,ale chodily mi od nich odpovedi,typu - Muzes si za to sama,mas si penize hlidat. Takze rodina vedela,ze delaji slapky a jeste je v tom podporovala....peknou sobotu pokud mozno
4. dubna 2015 v 12:09
Vero
Jejim rodicum uz jsem taky psala....ale jestli to bude neco platne nevim.....kazdopadne
ja mam nervy na dranc....protoze tohle je prasecina nejvetsiho kalibru!!!!
4. dubna 2015 v 12:07
Vero
Muze se pohybovat v doprovodu sveho pritele, ktery tez pracuje jako prostirut na gay privatech.
jeho fb: Adam Gabinky Fasli
4. dubna 2015 v 12:06
Lenka
Tech Baričíkovych tam par z Ostravy je. Ne Gabriela,ale zkus jim na facebook napsat a poslat jim odkaz na inzerat,budou to pravdepodobne jeji pribuzne (pokud ne,neva,nic se nestane,ale pokud ano,tak aspon budou vedet,ze je kurva a jeste k tomu krade)
4. dubna 2015 v 12:03
Lenka
No kdyz nekdo vypada takto (jeste v 19ti letech!!!!) tak krast musi,jinak by si nevydelal ani na slanou vodu....des co dneska dela kurvy. Vypada jak nosorozec krizeny s prasetem (a to ted mozna urazim zvirata)
4. dubna 2015 v 12:00
Vero
Pochazí nekde z Ostravy!!!! Je ji 19let!!!! Pozor na ni!!!!
4. dubna 2015 v 11:59
Vero
Baričíková Gabriela!!!!!
4. dubna 2015 v 11:57
Vero
Nedelam si srandu, jmenuje se Gabriela Bričíková!!!! Ještě stále ma fotky na
webu www.city48.ch jako Mia.
Nikoho bych tu nespinila nepravem!!!! Tak kdybyste se s ni setkali nekde na private
dejte si na ni pozor!!!
Ve Svycu uz to bude mit tezke, protoze jsme to samozrejme ohlasili, ale co vim, jezdi
pracovaf i do Rakouska, Nemecka a Holandska!!!! Tak POZOR na ni!!!