Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
15. března 2015 v 09:48
Eva
Jo to jsou její operátorky
15. března 2015 v 09:31
Czechtours
to jsou Operatorky
15. března 2015 v 09:27
Czechtoursmodels
Nela, Tereza, Verca, iveta... Kolik tech jmen jeste ma?
15. března 2015 v 09:12
Eve
Aha taj to ja mám v Irsku špatnou zkušenost s Annou to bylo šílené ted jezdím s vercou a vše super
15. března 2015 v 09:10
Eva
Je to asi půl roku zpátky. Diky bohu ze už je to za mnou
15. března 2015 v 07:08
PrO Evu
a kdy to bylo ?
15. března 2015 v 00:57
irsko
brunety tam nevydelaji?
14. března 2015 v 23:35
pro nemecko
Souhlasim, mam to taky tak. Ale je potreba si vybrat misto v nemecku, kde to lze praktikovat vsechno s. Zbytek nemecka je taky des, uz to pisou do cen automaticky u quicku bleeeee to nikdy!
14. března 2015 v 22:49
nemecko
Ja nedelam nikdy o bez ani za vetsi priplatek ktery je mi dost casto nabizen..je pravdou ze nekde to holky delaji v cene a ja za tu samou cenu to delam s..nekde ale malokde si holky berou extra,ale to uz je vyjimka..a rumunky ti za 30 eur udelaji i sex bez kondomu..v pohode..
14. března 2015 v 22:41
pro zahraničí
holka vítej ve zlém světě.už skoro nikdo ti nezaplatí velký přídavek za oral bez max.jěště v Dansku nebo Švedsku jinak už zbytek to má v ceně Nemecko,Rakousko,Švajc,Finsko a Irsko namatkou země co znám.takže vrat se na zem anebo na tuto praci zapomen a to rychle
14. března 2015 v 20:58
Linda
ahojky holky, je mi to trapné, ale nemohla by mi nějaká z vás poslat stráky na Finsko? chce jed sama na sebe, ale nevím,jaké stránky jsou ty nejlepší :(
14. března 2015 v 20:56
Eva
Jinak ta si bere OP a kreditni kartu - nekolikrat se mi i stalo ze bookovala hotel na kartu nejakej jine holky co s ni uz nejezdila
14. března 2015 v 20:40
Eva
Odjela jsem s jak se nazýva katarina brooks(katerina novak) s emailem
czechtoursmodels@gmail.com do Irska-poslala me tam i když věděla, že asi jako bruneta tam vydělávat nebudu,otresny pristup- nebyla prace ale stejne jsem musela trcet na pokoji(kdyby nahodou pry),.Aby toho nebylo malo tak byla dohoda 50:50 jenze kdyz jsem nevydelavala tak ona tim padem taky ne a misto toho kdyz 50:50 sla do minusu i ona tak mi neposlala ani korunu a ja timto ztratila vsechny penize co jsem mela nasetrene a ji nezajimalo ze me timto okradla a ze jsem nemela vubec nic. Takze holky urcite se ji vyhnete nejsem prvni co s ni mela takove problemy. a radsi jeste s nekym jinym nez s ni, uz na ni nejake holky povadali driv i trestne oznameni coz onecem asi svedci.
14. března 2015 v 20:22
haha
Já jsem se musela smát, když jsem ten příspěvek četla, ale říkám si nebudu reagovat na naivku...jen vyjed draha do zahraničí a kup si gel antibakterialni
a pak se sem vrat a napis jaký to v zahraničí bylo
. Máš hodně zkreslené představy a takové pipky se vrací se slzami domu, nebo kourej bez v ceně
14. března 2015 v 20:19
zahraničí
Prece musi byt slecny, ktere se maji rady a jezdi do zahranici....tak reknete mi nekdo,ze se vydelava i bez techto sluzeb :(
14. března 2015 v 20:16
zahraničí
No to snad ne! To snad jen devcata urciteho typu,jako jsi ty....
14. března 2015 v 19:14
Pro 18:08
V zahraničí mají klienti již v ceně orál bez 69, lízání, líbání, pokud ani jedno z toho neděláš v ceně nečekej, že si tam vyděláš dobré peníze, proto tam klienti platí tolik protože v tom mají určitý servis :-)
14. března 2015 v 18:53
pro 18:08
holka ted se děla orál běžně a většinou už je v ceně takže pokud jsi si myslela že ti někdo bude platit extra za oral bez tak ti přeju hodně stěstí v hledání.ted je takova krize holt.
14. března 2015 v 18:08
zahraničí
Jakoze to snad holky delaj bezne, jo?!! To snad ne!
12:30 moc dekuji
14. března 2015 v 16:40
Pro 9:30
V Norsku je to trestné i pro holku pokud nejezdí sama na sebe, jakmile tě mají nevyhneš se vazebce a následnému vyhoštění ze země na minimálně 10 let, to není Finsko nebo Švédsko či Dánsko, Norové se s tím prostě nepářou.