Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
11. ledna 2015 v 02:20
Dominika
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak je to s pracovními úřady nebo tak.. to se každý rok odvádí daně, za co máte peníze nebo jak to je.. . Je mi 19 let, skoro půl roku prodávám v obchodním centru a již 2x jsem byla s mužem na večeři, který si mě chce platit a jelikož mám i profil na amaterech, tak mi poměrně často chodí podobné nabídky. Peníze vypadaj slušně, takže přemýšlím o tom, že bych to začala dělat a z obchodu odešla. Budu ráda za odpověd, rady.. .
10. ledna 2015 v 22:58
Laufhaus
www.laufhausa9.at zna nekdo?
10. ledna 2015 v 20:12
Slovensko
Mate nektera zkusenosti s privaty na Slovensku? Nechci vyjizdet nikam daleko..
10. ledna 2015 v 19:51
Mnichov
Jo hrozny. Mam pulku penez co normalne. Nikdo nechodi.
10. ledna 2015 v 18:56
mnichov
nejezdit!!!!!je to tu jak město duchů.6iju v Draždanech a je tam taky mrtvo tak jsem to chtěla zkusit v Mnichově a hruza a děs
10. ledna 2015 v 18:41
Pro Kaju
Ted je to uplne mrtve.. Mnichov jak po vymreni
10. ledna 2015 v 18:00
Irsko
Na EI je potřeba id muzes si ho vymyslet samozřejmě ale potřeba je
10. ledna 2015 v 17:31
ID IRSKO
v reklame samozrejme ID check je, ale kdyz jsem tam posilala holky, vzdy jsem si ty udaje vymyslela a proslo to. Takze mozna to tak dela vice lidi, a nektere holky, ktere na nekoho jely tudiz tuto informaci nemaji, a mysli si, ze ID neni potreba. Takze je a neni...asi tak. Mozna je to ted jinak, ale nemyslim si
10. ledna 2015 v 17:18
kajina
ahoj holky,chystam se pristi tyden do mnichova,jak to tam jde
10. ledna 2015 v 17:07
Francie
Tak je tam nektera z vas? :-( Jak to jde?
10. ledna 2015 v 17:04
Irsko
rak ja teda nikdy občanku ani pas nikde nedavala a to jsem už parkrát v Irsku byla a nikdy ji po mě nikdo nechtěl jako ag.
10. ledna 2015 v 16:39
irsko
tady se beztak obhajuje nejaka agentura, aby nahodou o ty udaje neprisly anebo prd vi!!
10. ledna 2015 v 16:38
irsko
boze holky, kdyz nic nevite, tak radsi nepiste! ID nepotrebujes. konec tecka.
10. ledna 2015 v 16:33
irsko
Boze vsak ty jsi uplne jebnuta jake jine stranky?? Tam kde je pet a pul holek a nikdo tam nechodi?
10. ledna 2015 v 16:24
Irsko
Ty blba kravo tak se podívej je tam id check s bez toho reklamu nespusti
10. ledna 2015 v 16:17
irsko
kravina, na Irsko OP nepotrebujes!! a i u tech lepsich stranek. To jsou jen blaboly, aby meli od tebe udaje!!!
10. ledna 2015 v 15:19
Irsko
Ahoj terko ja jezdím s designer do Irska muzes se mnou jestli chces
10. ledna 2015 v 12:58
Terezko
Opravdu na porfil musí byt občanský průkaz. je jedno jestli bude tvůj a nebo tve kamosky. Radsi bych jela pres nekoho overenyho, protoze schytas blbou oeratorku nebo ag si v prdeli a tady bych nehleda nikoho, protoze tady pisou jen operatorky, co tu nabiraji holky a byli s nima velky problemy. Hledej pres inzerci a třeba jet jeste s nejakou holkou, co ma tu operatorku nebo ag overenou. Operatorky si berou vic, prootze vetsinou k tomu pracuji i samy a nebo maji vic telefonu, takze podle toho prace odpovida. Co se tyce ag, tak si musis vybrat tu, co ti nastavi podminky predem a treba si pokecat o tom s holcinou co tam uz s nima jezdi...preji hodne zdrau
10. ledna 2015 v 12:50
reklama
Obcanka se musi davat co se tyce Irska kdyz si chces nechat overit vek a nebo to na fejkovat ale to neni uplne tak lehky a ve Francii vzdycky. To zalezi jak se domluvis.
10. ledna 2015 v 12:48
IRSKO
Obcanka se dava vsude jak v Irsku tak i ve Francii, pokud teda mas reklamu na tech lepsich strankach. Kdyz budes chytra tak si to najdes sama