Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
19. listopadu 2014 v 23:59
Pro Adri
Tak proč tu píšeš že tu ted jsi, když tu vubec nejsi. Reklamu šefová dělá pořád, videla jsem to... Co nám tady šéfová má zpívat nebo objednat klauna. A celou dobu tu stejne není.Reklamovat a nepodepsat se svým pracovním jménem umí každý. Myslím že tohle co tu píšeš je typický utok na pověst studia. Každý má svuj názor a bohužel to tu trošku přeháníš. A To že jsi tu byla ( nebo dokonce ted jsi) i když nevím kde,,,,, neznamená, že je to tu furt stejné!!!
19. listopadu 2014 v 23:48
Adri
Diky holky za podporu. Kdyby to tu bylo super a mela jsem love, tak to nepisu. Ale ja se ptala hned v prvnim prispevku, jestli ta slabota tady je normalni. A jak je videt, tak je. A pro 1400Fr jsem sem teda opravdu nejela. Takze jednou a naposled toto. A furt od sefove poslouchat, ze to nechadi kvuli pocasi, pak zas kvuli jinymu hovnu a furt dokola uchlacholovani a skutek utek. Je zalezla v kancelari a my holky tu nervy na pochodu. Kdyby to vedla jinak, tak je to super misto, ale chyba je v ni. Studio je krasny, parkovani, obchod atd, ale bez reklamy, to je jak sedet v zavrene garazi. Prijdou juen ti co to tu znaj a obvykle se podivat, nekdo zustane, nekdo jen koukne a jde... Mit reklamu, tak tu jedem pecky vsechny. Proste sefova za vsechny prachy. Skoda
19. listopadu 2014 v 23:45
Red light Swiss
Zdravím ve spolek koukám, že se tu názory velice ruzní, Byla jsem tam asi před pul rokem a vezla jsem si 2100sfr. za týden. Každá holka vydělává uplně jinak a zaleží také hodně na období. To je moje zkušenost. Dobrou noc Lucka
19. listopadu 2014 v 23:37
Club Red light
No nevim o cem pisete,ale pokud tu nejaka z vas vychvaluje,jak je super udelat 1400 za tyden,tak to musi byt fajn misto. Myslim,ze to je zert,nebo ne? Pokud ne,tak si dej facku a prober se proboha. Jestli je ti 45,tak budiz,ale pokud jsi normalni holka,tak si nehuntuj telo a mysl kvuli 1400 frankum tydne!!!
To mas jinde hrave za 3 dny.Jezdim do Svajcu uz 4 roky,vim o cem mluvim. Klara
19. listopadu 2014 v 23:36
Hildegarda
Tak to asi nemáš žádnou kosmetickou vadu :-)
A znám i kolegyni co měla 1700sfr, prý tu nikdo nevydělá přes kopírák
19. listopadu 2014 v 23:26
1400
kvůli této částce se handrkuješ až do švajcu?No tak to teda nechápu promin. Mě bude 37 ale tohle je pro mě teda dost málo.
19. listopadu 2014 v 23:15
Hildegarda
Ahoj holky, trošku šilhám chybí mi dva přední zuby, ale je zvláštní že u té stále pomlouvané Sybily vždy docela slušně vydělám.....
19. listopadu 2014 v 23:10
Pro Studio Red light
Nene jsem normálně dement, před týdnem mě pustili z odtučnovacího tábora, kde jsem se odtučnila z 150 kg na 110 kg. Tomu koštěti vubec nerozumim to je nějaká hantýrka?
A prsa nemám u pasu, ale mám je hozené přes ramena...
Tvůj Fejeton
P.S. Modelky jeste nevymřely???
19. listopadu 2014 v 22:50
Red light
Jo jako 1400 za tyden ma byt dobre nebo to je ironie??? Pokud mas 90 kg a prsa u pasu,tak super,pokud jsi pekna holka,tak teda potes koste.
19. listopadu 2014 v 22:06
Pro Studio Red light
Nedávno jsem tam byla a vezla jsem si 1400 fr za týden, a to nebylo jednou. Neměla jsem vůbec žádný problém,vždycky se ráda vrátím. Navíc, každá holka vydělává jinak,ale to je úplně jiná věc. Jsou ty holky ,které mají špatné zkušenosti a i takové,které mají zkušenosti dobré.
Tady bych řekla,že tyhle pomluvy nejsou na místě. "Závist není dobrá vlastnost!" Co jiného k tomu dodat,inteligentní a chytré holky by tyhle pomluvy nikdy nenapsaly!
19. listopadu 2014 v 21:48
Pro Adri
Tak tahle debata je uplně ubohá jezdí sem občas i moje známé a tohle co tu všechno píšete je uplnej nesmysl. A každe studio si určuje kam dá reklamu samo a ty tady děláš jako kdyby si sežrala všechnu moudrost světa. A určite se neurčuje chod studia po dvou dnech. Pro ty co něco v hlavě mají, tak na takové hnusný pomluvy nadají.....
19. listopadu 2014 v 21:43
Red light
Ja se divim,ze to jeste funguje. Byla jsem tam sice jen jednou,ale znam holku co ji stacilo malo a jezdila asi 3 mesice. Pokud ti Adriano staci 700 franku tydne,tak tam zustan,pokud chces normalne vydelavat,tak nohy na ramena a hned zitra pryc! Krasny vecer Jitka
19. listopadu 2014 v 21:36
Pro Adri
Prace tam neni a nikdy nebyla,necekej,ze tam neco vydelas. Ta tlusta krava nedava reklamu a jeste lze jako kdyz tiskne.
Normalne se seber a jed jinam. V.
19. listopadu 2014 v 21:16
Adri
Jo, cisto tu je..vsak si taky uklizime ne. Ale reklama neni, nebo jsi se nasla na and6, nebo blu...atd atd..jen na tech podradnejch,kde se to dava denne a zadara. Jako sorry,ale slabe jak rikas to bylo i vcera a uz mi par holek napsalo a nemam cekat zadnej zazrak, ze je to tu holt normalni. Jako prostredi pekny,ale kdyz delam 50:50, tak cekam, ze me tu reklamu nekdo udela. Takze nelez S...do zadku a uznej, ze mam pravdu.
19. listopadu 2014 v 20:59
Pro Adri
Milá Adri sedim tu taky. A dnes je to slabší co je ted na hodně místech. A ty portály jsem videla a nevim co to tu meles za nesmysly. A čisto tu vždy bylo. Takže nevím co tady malete za sračky.....
19. listopadu 2014 v 20:06
Lucembursko
no slečna 17:14 asi nechce aby Luxemboursko dopadlo jak Švajc,Irsko atd když ceny tam jsou o hodně vyšší než jinde
19. listopadu 2014 v 20:05
Lucembursko
19. listopadu 2014 v 19:50
Adri
No hlavne at hledam jak hledaam, tak nemam nikde reklamu?! Jen na servru kterej je zadara, na placenejch ani na jednom. A blby to nemam jen ja..za den prijdou 4 lidi a jsme tu 4 holky... Neco je tu dost spatne. Je to v Baselu ve swiss
19. listopadu 2014 v 19:30
Red swiss
no nevím. Já tam byla jednou a zdrhla jsem.Špína.Alespon pro mě.
19. listopadu 2014 v 18:31
Lucembursko
Chapu ale proc 17.14 neco takoveho tvrdi, ze to nelze. Oni jsou tam totiz super ceny, tak proc si tam tahat konkurenci...tak radeji budes vykladat nesmysly,ze tam nejde pracovat...