Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
14. listopadu 2014 v 16:38
Rakousko
nejsou v rakousku nižší ceny a skoro povinnej orál bez?to co jsem slyšela od holek,tak právě takhle charakterizovaly Rakousko.
14. listopadu 2014 v 16:03
tina
holky ktera poradi kam jet do nemecka.. kde se to vyplati???
14. listopadu 2014 v 15:47
Pro Mirku
Smím se zeptat pres jakou agenturu jezdis? Dekuji
14. listopadu 2014 v 15:32
Mirka
No nesmysl to neni,ja byla v Dubai poprve prave roku 2003 a to od nich,tak jsem je poznala. Neptala jsme se vubec na to,ale na Istanbul. Ja uplne nenavidim,kdyz mi tady nekdo vyvraci neco,co je pravda....pokud jsi pitoma a nevis k danemu tematu pravdive info,radsi nepis!
14. listopadu 2014 v 15:15
Pro Mirku
V Turecku se bez problémů vydělat dá. To co ti říká agentura že dělá Dubai a Qatar od roku 2003 je nesmysl. V turecku je důležité vědět kam dát reklamu a jede to tam jako po másle, je ovšem pravda že to neni pro každou holku. Bez rozšířeného servisu si tam prostě neškrtneš. Já si odtamtud vozím minimálně 10 tisíc TL za týden.
14. listopadu 2014 v 15:05
Pro 14:00
Mohu se zeptat se kterou agenturou jezdíš? Děkuji :-)
14. listopadu 2014 v 14:00
Istanbul
Muzu se zeptat,jestli tu nekdo vazne v Istanbulu vydelal? Ja jezdim jen Francii a Belgii,ale agentura od ktere jezdim mi rikala,ze se tam vydelat proste neda.
Myslim,ze se v tom vyznaji protoze delaji Qatar a Dubaj uz od roku 2003,takze asi vedi kde inzerovat...
Rekli mi,ze je to dobre tak na to,kdo se tam chce podivat a nechce platit naklady - neco jako placena dovolena,ale pry to neni misto odkud byste si mohli dovazet nejake slusne penize.
Nerikam,ze jim vse na 100 procent verim,vim,jak se v teto branzi lze,ale vazne by me zajimalo,kolik se tam da vydelat...a jestli se vubec da. Diky a vse krasny den Mirka
14. listopadu 2014 v 13:55
Pro Nemecko
V Nemecku se vydelat da,jen musite vedet kam,ja jezdila 3 roky po riznych mistech a byla jsem spokojena s 1000 e tydne. Pak jsem narazila kousek od Regensburgu na misto,kde se dalo vydelat i 600 e denne. Takze vim,ze se vydelat vazne da a je mi lito tech,ktere nekde drepi za tech 1000 tydne s pocitem,jak jsou na tom dobre. Ono se pak jen tezko veri tem,ktere v Nemecku vydelavaji,
14. listopadu 2014 v 13:48
Nemecko
Nemecko uz rok nejezdim,ale musim rict,ze v Essenu jsem normalne delala 2500 tydne a nekdy i vic. Neni to blbost. To ze to nemas ty a jezdis na mista,kde se to udelat neda,neznamema,ze to ostatni holky nemaji. Stejne tak Amberg. za 10 dni jsem vozila v klidu i 3000. Takze se klidni a nepis sem kraviny.
14. listopadu 2014 v 13:47
Rakousko
DEKUJI, tak predce te nemuze nekdo nutit do neceho co nechces, nikdy jsem nedelala nic bez ochrany, ani anal nedelam.Mam deti, hlavne neco nechci dostat.
14. listopadu 2014 v 13:41
Rakousko
nikdy jsem tam nebyla, ale vždy jsem měla pocit, že je to ještě horší než Německo.Co se týká cen a služeb.
14. listopadu 2014 v 13:24
šlápota 21-33
S TEBOU UPLNE SOUHLASIM!!!!To ma bejt forum teda spis ze se tady napadaj holky slovnima zasobama, nez aby si tady radily kam jezdim, kde se da dobre vydelat,ale tady je to jak ve slepicarne, moc chytre spolecnice tady asi nejsou teda.
14. listopadu 2014 v 13:15
PRO Hannover
To musel bejt asi zazracnej privat v Hannover, co si musela delat za to ze si mela 2500er za tyden.Jezdim 5 let nemecko a tohle jsem jeste neslysela za tejden 2500er, tohle udelas v nemecku za 3 tydny a ne za tyden.BLBOST!!!!
14. listopadu 2014 v 13:13
NEREAGOVAT NA 10:41
Holky jestli se chcete vyhnout neprijemnostem nereagujte na prispevek teto slecny je to operatorka a da vam info ktere vam bude na dve veci poradi hotely a apartmany kde se absolutne neda pracovat (vytahy na kartu apod) je dost mimo rekla bych
14. listopadu 2014 v 13:12
Nikol
AHOJ HOLKY, nevite nektera a dobrem private ve Vidni v Rakousku? Jezdim jen Nemecko, ale to uz je passe, holky tam cuodej uz pod cenu, nema to cenu tam jazdit, je to tam sama rumunka a bulharka, nevite nektera o necem? Dekuju
14. listopadu 2014 v 13:11
Pro Moniku
Ao jsou bez profi fotek nemáš nikde šanci vydělat si slušné peníze co to je proboha za dotaz toto :D
14. listopadu 2014 v 12:45
Hannover
no tak to asi nemáš ráda čistotu.Já tam byla. Ruučníky se jen suší, protože dle jí a jejího ,přítele, nebo co to má za chlapa, se utrácí strašně peněz za vodu.Odjela jsem asi po třech dnech, protože jsem nedávala tu špínu a to že se prostě neperou ručníky atd.A výdělky tam teda taky nejsou nic moc. Takovou dálku.To můžeš vydělat v pohodě i v DRÁŽDANECH.Mám nějak pocit, že to nemohla psát holka ale spíš majitelka.Protože normální čistotná holka to u ní nemůže dát :-(
14. listopadu 2014 v 12:12
Monca
Re: Nina
A můžu se zeptat, zdali tam jsou zapotřebí profi fotky? Díky :)
14. listopadu 2014 v 10:57
Hannover
Ahoj holky, chtela bych se podelit o svou zkusenost ..ted jsem byla v Nemecku na private na najem a muzu slecnu jen doporucit.. pokud ma nekdo zajem napiste slecne Joy (ceska) .. jeji email je
Kalliope26@seznam.cz ..jede se na najem za 60 a vydelky v klidu max 4 holky na byte jen cesky a slovensky kolektiv :) vydelek za tyden jsem mela 2500eur .. Pa Nina
14. listopadu 2014 v 10:49
Istanbul
Prosim holky piste mi na email
lyly.makrova@seznam.cz jestli by nektera z vas byla ochotna mi poradit. Jak budou ted vanoce a do toho ruzne splatky, tak jsem svorc a potrebovala bych co nejdrive vyjet a agenture se mi nechci davat 50% svych vydelku.
Jinak na oplatku poradim finsko, londyn a mam uz i ubytko v istanbulu