Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
5. listopadu 2014 v 10:57
Lenka
5. listopadu 2014 v 10:04
Irsko
Policejni zatahy v Irsku pobihali, kvuli tomu, ze u nich jsou bordely jako takovy ilegalni. Takze kdyz pracuji dve holky na byte, tak je to pro ne bordel. Tam kam jsem jezdila tak zatkli operatorka i toho chlapa, co jsme u nej bydleli. Holkam vzaly penize, ze je to vydelek z nelegalni cinnosti. Nektery to nechavaji nekterym berou, ale vim, ze kamoska byla na vyslechu, takz asi zadna prdel
5. listopadu 2014 v 08:36
blbosti
ja jezdim 3 roky Irsko a nedelam ani libanii fuuj bych se poblila a oral bez zcela ale zcela vyjimecne kdyz me o to zada za priplatek a kdyz zrovna vyleze ze sprchy..asi tak.ale jinak beznym klientum vubecc fuj fuj fuj
4. listopadu 2014 v 23:32
sybila
a jak je u nej????
4. listopadu 2014 v 22:48
moncheri
ahoj, je nekdo v moncheri ted? Jak to tam jde?
4. listopadu 2014 v 20:05
19:20
Dakujem moc za prispevok, ukludnilo ma to
4. listopadu 2014 v 19:22
Sybila
Sybilu znam,proc se ptas?
4. listopadu 2014 v 19:20
Rakousko
Do Rakouska jsem jezdila rok a pul,osobni udaje potrebovali k vyrizeni povoleni (tedy aspon tak to bylo ve Vidni),dokonce jsem osobne musela do laborky a pak s vysledky na urad. Majitelka sla se mnou....nevim,jestli se to povoleni da vyridit i bez osobniho dostaveni se,ale nepripada mi az tak zvlastni,ze po tobe ty udaje chteji. A pri prvnim vydani povoleni jsem jeste ke vsemu musela mit potvrzeni od doktora,ze nemam tuberkulozu...toto potvrzeni plati rok,pak musis k doktorovi znovu.
Podrobne informace ti poskytnou treba na mestskem urade ve Vidni a nebo i na sluzebnach policie,kde te nasmeruji kam si dojit pro vyrizeni povoleni.
Ale jak pisu,toto plati ve Vidni,v jinych castech Rakouska to muze byt jine. Pekny vecer Daniela
4. listopadu 2014 v 19:05
Pro Lenku
Znam hotel dej sem email poslu ti odkaz :-)
4. listopadu 2014 v 18:32
11:25
Tiez sa mi to moc nepaci, ale na druhej strane mozno to ozaj potrebuje k registracii. Ach jaj poradi mi este niekto, najlepsie taky kto ma skusenosti s tym rakuskom?
4. listopadu 2014 v 17:57
Lenka
Holky prosim poradí klidný apartman v Holandsku v Eindhovenu????protože na apartman kam obvykle jezdím je ted obsazeno až do vánoc.tak mám termín příští týden a neznám jiné ubytování.díky moc
4. listopadu 2014 v 17:24
Irsko
Ahoj, muzete mi prosim tady napsat nejake info ohledne tech zatahu v Irsku? Proc a kde? Kdo se toho zucastnil? Moc dekuji
4. listopadu 2014 v 14:13
Pro 11:44
Nevis o cem mluvis
4. listopadu 2014 v 11:44
finsko
ale veg GFE mozes byt aj s ochranou...tu ide o to ako sa k nemu chovas, nie ci mu das gumu na vtaka...o tom je GFE...a dost vela klientov vo finsku sa bozkavat ani nechce a sami si pytaju gumu na oral....
4. listopadu 2014 v 11:25
Pro 10:27
V zivote bych nekomu nedala osobni udaje nejsem padla na hlavu buhvi co s nimi udela
4. listopadu 2014 v 11:21
Pro reklamu
Jo ale pak odjizdis domu. Tour s par sty eury pokud chces vydelat musis hold neco obetovat gfe ti asi nic nerika ze? U klientu velmi oblibene
4. listopadu 2014 v 10:27
Osobne udaje
Chcem sa vas opytat ci je normalne aby majtel privatu v rakusku odo mna pozadoval osobne udaje plus cislo pasu s tym, ze tvrdi ze je to pre magistrat. V rakusku budem 1-krat a preto nie som si ista ci je to ok alebo to radsej nechat tak. Dakujeeem
4. listopadu 2014 v 10:11
07:57
Tak to je blbost. Libat se rozhodne nemusis a oral bez taky neni nutnosti. To je fakt blbost, maximalne nekde na private
4. listopadu 2014 v 08:36
Pro reklamu
Presne tak jak ve Finsku tak v Irsku je oral bez a libani samozrejmosti a bez toho si tam ani neskrtnes. Poprve stejne musis vyjet s operatorkou ci agenturou ktera ti poradi s ubytovanim atd. Jestli cekas ze ti tu nekdo da how know tak jsi na omylu.
4. listopadu 2014 v 07:57
reklama
Hlavne jak v Irsku, tak Finsku je oral bez i libani samozrejmost