Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
18. října 2014 v 15:21
Barva vlasu
Zalezi na celkove vizazi a ne jen na barve vlasu,i ja jako blondyna jezdila Finsko a slo to. Prace jsem mela stejne jako tmavovlaska. Nemuzu rict,ze by mi to slo vic jako blond nebo jako tmavovlasce. A nevim proc se tady narazi na Holandsko,to je jedina zeme,kde mi to jako blondyne slo lepe. Jinak vsude jinde zadna zmena.
18. října 2014 v 15:11
Pro 15:05
Ano a kolik mas jako blondynka za tyden treba ve Finsku nebo Holandsku?
18. října 2014 v 15:05
pro 13:48
Je to blbost. Ja jezdim do tech samych zemi. A prave i do Irska. Zalezi na tom jak vypadas celkove...
18. října 2014 v 13:48
Pro 13:39
Je spousta zemi kde vice vydelavaji brunetky nez blondynky napriklad Finsko, Norsko, Holandsko, Francie. Blondynky frci mozna tak v Irsku ale to je cele.
18. října 2014 v 13:39
barva vlasu
Ja jsem byla odbarvena na blond, ted jsem bruneta jde mi to porad stejne dobre. Nezalezi na barce vlasu:-) A holky cosi mysli, ze kdyz zmeni barvu vlasu, ze jim to pujde lip, nebudou zrovna moc inteligentni:-)
18. října 2014 v 10:58
Pro Ivetu
A kam jsi jako tmavovláska jezdila? Byla jsi i jako vlondýnka například ve Finsku a šlo ti to tam?
18. října 2014 v 10:25
Barva vlasu
Byla jsem jak blond tak tmava a musim rict,ze vic prace jsem mela jako tmavovlaska.
To ze tady nekdo pise,ze je dulezitejsi co mas v hlavne nez na ni je sice pravda,ale slecna se pta tech slecen,ktere se prebarvily,takze jejich vystupovani nebo iteligence se tim nemenila.
Pripada mi,ze se tady nektere z vas chteji jen hadat,rypat do vseho o cem se tady pise.
Hezkou sobotu. Iveta
18. října 2014 v 08:36
hehe
cervenaaaa
18. října 2014 v 07:17
Blond versus brunet
V téhle prści to je spíše o tom co máš na ní než v ní
17. října 2014 v 20:28
👠
Mam dost o farbe vlasov to urcite nebude skôr co mas v hlave nie na hlave jezisi maria
17. října 2014 v 19:08
Blond versus brunet
Ahoj holky,
Teď spíše dotaz pro ty které pracovaly i jako blondýnky a i jako brunetky s kterou barvou vám šla práce lépe? Uvažuji o změně. Budu ráda za názory děkuji :-)
17. října 2014 v 17:13
jobforyoueurope@gmail.com
ja s nima jezdim musim rict ze zatim vse dobry delaji skoro celou Evropu
17. října 2014 v 16:32
jobforyoueurope@gmail.com
17. října 2014 v 11:52
Irsko
neni z vas nektera v Irsku na apartmanu?pridala bych se..vse na pul,spolecnost..ve dvouch se to lepe tahne..monika
16. října 2014 v 22:54
Zeneva
Nemate nekdo osvedceny kontakt na praci ? dekuji
16. října 2014 v 17:55
dabliceklucy
Ahoj holky prosim o informaci, jezdite nekdo do Finska samy na sebe? Berete ubytovani na hotelech bez recepce a nebo nejake soukrome apartmany? Byl jsem tam jen s operatorkou a uz me nebavi davat koruny nekomu a ubytovani pres booking,ale uz ze dvou nas vyhodili a to jsme fakt byliy jak mysky :(, jen se nas tam treba seslo vice pracovnic,ale to clovek proste nepodchyti. Mel by tu nekdo prosim dobre rady, jak sama na Finsko? muj mail
lucydablika@seznam.cz Jinak moc rada poradim se Svycarskem, jezdila jsem tam dlouho a penizky se tam daji vydelat pekny.
16. října 2014 v 17:29
x0x0
blondata bianca a jejej :D ostuda v uk
16. října 2014 v 15:48
OPERATORKA
Ahoj holky,
ponúkam služby operátorky pre Finsko,Irsko...
Zaručujem 100% spoľahlivosť,férový prístup,príjemné vystupovanie po tel :).Na všetkom sa dá samozrejme dohodnúť a mám aj vlastné skúsenosti a so všetkým veľmi rada pomôžem.
Budem sa tešiť na spoluprácu :)
LindaAB@email.cz
16. října 2014 v 00:32
Xchristyn
Jedine co jsem chtela vedet je jestli nekdo nejezdi i do jinych mest. Ja ultecht, den hag max 3 dny. To ze se dava reklama na kinky bi kazdej ja davam jeste na beneluxxx, sexagenda, sexjob ...
15. října 2014 v 23:35
xchristyn
ja mam apartman v anglii ale nevim kdo to je beutiful anna. a prosimte jestli chces nekoho tady spinit tak si nejdrive zjistit jestli mluvis o te spravne osobe ....