Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
12. srpna 2014 v 16:57
St. Tropez ubytko
aknelmka@gmail.com budu ráda pokud mi pošleš kontakt na ubytko v St. Tropez oplátkou mohu nabídnout kontakty na ubytko V Holandsku, Finsku, Anglii či Turecku
12. srpna 2014 v 16:45
nice
12. srpna 2014 v 16:45
nice
12. srpna 2014 v 16:44
nice
12. srpna 2014 v 16:42
nice
ahojda.být tebou v Nice to není ted už slavný a chtějí k reklamě i video.lepší je Cannes anebo Saint tropez tam ti mužu poradit super apartmany za 35-34 eur na noc.já dělám na nich když tam jezdím.určitě jsou lepší apartmany hotely jsou ted předraženy v tehle časti.
12. srpna 2014 v 16:04
nice
holky napisete mi nektera kde mam dat reklamu v nice? mam nejake weby, ale nevim kde je to dat nejlepsi. vsimla jsem si, ze holky nedelaji bez gumy o, to je neco pro mne. a je lepsi jit na apartma nez hotel? neni problem s apartma? kdyby tady byla nejaka, co mi podadi, popripade by jsme sli spolu, dam provizi za pomoc.
12. srpna 2014 v 15:38
Nice
V téhle části Francie musíte mít v reklamě video, jinak tam nemáte šanci.
12. srpna 2014 v 15:22
francie
Ahoj, diky za odezvu. na rivieru..tady je muj email
zuzi8@seznam.cz...ja bych snad ani moc neotalela, uz bude konec leta. letenka, apartman a bud bude jih priznivejsi a nebo ne :)
12. srpna 2014 v 14:57
Francie
ne my byly taky 2 a vratily jsme se cca 3tydny to je.ale asi francie není pro nás.radši zustaneme u Irska a Finska.klienti tam jsou mín naroční než ve francii.jezdime samy na sebe.
12. srpna 2014 v 14:44
Francie
pro 14-24
a to jezdis sama...?My byly dve.sama bych tam ai nejela..
12. srpna 2014 v 14:42
Francie
no taky v Nice.a kdy jsi tam byla ty; sama nebo agentura; tak to nevim.osklivky teda nejsme, servis mame ..odradilo nas to.jinak tam bylo krasne.ale vydelame vic na severu.
12. srpna 2014 v 14:24
Francie
holky kde jste byly?já byla v Nice a tam davaly 250 na hodinu bez problému.ale to je pobřeží takže asi v turistických letoviscích to není problém.
12. srpna 2014 v 13:46
irsko
Ahoj holky nejste nektera v irsku? dneska jsem v dublinu, od zitra do patku v belfastu a na vikend galway, kdybyste se nektera chtela potkat a pokecat, tak muzem :)
12. srpna 2014 v 13:35
Francie
holka tak nevim.my se ted vratily s kamoskou z francie.jedna jsem tamvovlaska, druha jsem platin blond.dlouhovlasky.stihle.prsa.mluvime anglicky italsky ale ze by to byla bomba;to ne.mame vic v severskych zemich.nevim.ci to je.reklamu jsme mely de se dalo.kamoska tam nebyla poprve.ceny 300 za hodinu nechteli davat ani za nic.
11. srpna 2014 v 13:50
Švýcarsko
HOLKY VAROVÁNÍ!!!!!mám za sebou dost hnusnou zkušenost ze Švajcu a pozor na email
money4girls@bluwin.ch a a majitelka Nicol je prý Švýcarka ale podle mluvy a chování ji tipuju na Rumunku co sbalila blba šefa.v emailu se tituluje RUTH RYBA.club je hnusný a tmavý a chodily tam je zasraný Albánci nebo Makedonci a šmelily tam z drogama.ubytování hruza bylo nás 8 holek na apartmánu kteý neměl ani zakladní vybavení.fakt varuji všechny předem.Mají kluby v Curychu,Churu,Basel a inzerat mají v Annonci.
11. srpna 2014 v 13:40
francie
ahoj.já taky ve francii nebyla zatím znám jen Španělsko,Sicilii,Finsko,Dánsko a Irsko ale jak tu čtu ttak třeba Saint Tropez by mě lákalo.vím kde tam sehnat pěkné apartmány za rozumnou cenu a pokud vím tak třeba Nice,Cannes a St.Tropez jsou navštěvovány celoročně.takže pisni sem email a mužem se domluvit.
11. srpna 2014 v 13:30
francie
Zdravim holky, uz jste kdysi o tom tady psaly na forum. Ted v lete asi budou lepsi turisticke oblasti. Francii sice zmapovanou nemam, ale co treba Azurske pobrezi? Otazka by zustala stejna, pevne doufam, ze jsou lepsi apartmany a pri te prilezitosti, jela by nektera holka se mnou? jeste nez nam skonci leto. Mozna se pletu a riviera je hojne nastetovana celorocne..
11. srpna 2014 v 13:24
Pro Francii
chtěla jsem se zeptat jezdíš sama do St.Tropez?jestli ano nechceš kamaradku?já jsem štíhlá brunetka,přírodní 3 ky a myslím že ceny se nemají přehánět.
11. srpna 2014 v 13:15
St,Tropez
no já dělám většinou na apartmánu je to sice trochu dražší ale jsme s kamaradkou 2 tak nám to vyhovuje víc než hotel a je to i víc klidnější.
11. srpna 2014 v 11:49
St. Tropez
Holky jak je to tsm s ubytkem je lepší hotel nebo apartmán? Děkuji