Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
1. srpna 2014 v 10:54
Francie
No asi takhle, bo jsem naštvanej. Povím vám pohádku. Jedna děvka a to prosím je z wikipedie (děvka-primárně označuje prodejnou ženu (prostitutku), přeneseně i každou promiskuitní ženu) přijela z Belgie k nám do Francie. Myslela si, že vydělá půl mega za 14 a když vydělala 260 euro za noc( cca 7150), , tak odjela zpět do Belgie s tím, že za tyto peníze pracovat nebude, bo to je málo. A řekla to své kamarádce a začaly se do nás srát. :-) A já beru holky na společnice a děvky, jak jsem psal výše. Uvedu příklad, jak se staráme o společnice. Jednou měla jedna společnice klienta černocha s velkým pérem a ten ji tak natrh zadeček, že jí to moc moc bolelo. Tak od nás dostala mastičku.
1. srpna 2014 v 10:53
francie
1. srpna 2014 v 10:53
francie
1. srpna 2014 v 10:44
francie
ve fr je zakazana prostituce frajere tak zklidni aby si neskoncil spatne!
1. srpna 2014 v 10:43
francie
jak se to s ni bavis ? !
1. srpna 2014 v 10:38
Francie
1. srpna 2014 v 10:00
francie
hele já u vás fakt nebyla. Občas sem nakouknu, ale z obsahu Vašeho příspěvku si opravdu rozumná normální holka udělá jasno. V žádném případě Vám Váš příspěvek nepomohl Spíš jste si uškodili.Úroven nula a spíš velké mínus.Takže jedině holka bez IQ a mozku by po přečtení příspěvku k vám dojela.Hezký den
1. srpna 2014 v 09:49
francie
ano presne jako s devkama tam zahazite
1. srpna 2014 v 09:36
francie
nic proti, ale každá rozumná holka která má IQ a právě si přečetla komentář ohledně Francie tam NIKDY NEPOJEDE.Už z příspěvku si každá udělá svůj obrázek o lidech kteří to,organizují.
1. srpna 2014 v 08:58
Francie
Milé společnice, reaguji na příspěvek o práci v Avignonu. Všechny ty kecy o Avignonu, jsou lži. Pravda je tato. Nejedná se o žádnýho negra, nebo menšinu, kolega je bílej jak vápno a žije ve Francii již 20 let. Já vozím holky do Prahy na bus, anebo je vozím do Francie. Ubytování je normální k dispozici je wifi a ubytování se neplatí. Holky si u nás vydělají cca 300-400 euro za den. My platíme reklamu dovoz za klientem. Pokud přijede holka vydělá eura koupí si novej mobil netbook oblečení atd., a nešetří si, tak jí zbyde hovno. Klientela je zajištěna a holky se známým nepůjčujou za 30 euro, neboť byznys je byznys a nejsme charita. Tak můžete jet do německa a tam čekat celej večer jestli vám tam příjde zákazník, nebo ne a věřte je to bída, anebo můžete jet do Polska na statek. Takže realita je taková, za noc minimálně 300 euro x 14 dní je 4200 euro x 27.5 kč to je 115 500 ZA 14 DNÍ!!!!!. A tady ty peníze my dáme a holky je mají. To jestli si holka šetří, nebo ne už malinko není naše starost. Tak co by jste půl mega za 14 dní. A mimochodem, některý z vás chlastáte jak duhy a jste na práškách a já nejsem lékárna, takže ty s prominutím děvky, co to tady píšou, jsou zkurvený alkoholičky na práškách a věřit se jim dá tak akorát to že maj krámy. Ostatní co u nás byly spokojenost a my taky.
31. července 2014 v 23:14
Peníze
31. července 2014 v 22:21
Peníze
120 tisíc? Pokud je tenhle job tvým jediným přijmem a jezdíš do zahraničí pak tuhle částku musíš mít za 10 dní v kapse
31. července 2014 v 21:57
peníze
a hlavně pokud máš zaměstnání, tak zcela určitě není problém půjčky.
31. července 2014 v 21:50
penize
v dnesni dobe.. no to asi nic
31. července 2014 v 21:49
peníze
třeba to je jen provokace protože tady dneska nebylo skoro nic zajímavého
31. července 2014 v 21:26
peníze
Můžeš si půjčit od Providentu nebo Home Creditu,ale čtvrt milionu na potkání ti nepůjčí ani miliardář :D :D :D
31. července 2014 v 21:22
peníze
Peníze a půjčit prachy by tady chtěla každá, jinak by nemusely dělat štětky,kdyby to bylo tak jednoduchý
31. července 2014 v 20:17
peníze
no tak já bych se přidala, také bych potřebovala půjčit asi 120 tisíc akutně.kdyby někdo chtěl udělat dobrý skutek.Vrátím určitě
31. července 2014 v 20:08
peníze
asi tak.jen totální blázen nebo miliardář půjčí peníze.nechápu
31. července 2014 v 19:42
penize
to je hodne spatna adresa na pujceni penez- tady holky pocitaj kazdou korunu