Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
25. července 2014 v 09:51
petra
A kto je krajsi teda? Cesky?..podla mna to vyjde narovnako..to je take nieco jak rusky vs ukrajinky..a zaostalejsi? Trochu hloupejsi..mimo prahu je to v cz samy sedlak, vidlak a trotl..a ty tu ides rozpravat o zaostalosti :D
25. července 2014 v 09:44
petra
nesouhlasím.Jde o kus a kus.Dělala jsem i s češkama i se slovenama.Je fakt že jsem měla asi smůlu.Ale většinou jsou hodně vulgární a bohužel trochu hloupější.Nemůžou za to.Ono Slovensko je všeobecně zaostalejší.Ale také bych netvrdila že jsou krásnější než češky.Snad jen slovenština zní jemněji.To je asi tak jediné plus.
25. července 2014 v 09:39
petra
Ta co pise ze slovenky jsou cizinky je normalne omezena nevzdelana jesitna sobecka holka...ty to holka nebudes mit v zivote jednoduche....na slovensku jsou mnohem lepsi lide nez v cechach...miluju slovensko a vsechno tam..a jsou take krasnejsi slovenky a slovenstina je nadhernej jazyk..jak na me slovenka promluvi ma me v hrsti..ty hrda ceska kurvo..tobe to reknu.chovas se tak..ji bych to nerekla
25. července 2014 v 08:20
petra
Ked ti niekto zacne nadavat do blbiek asi si to tiez nenechas libit ne?!..ja nechapem tuto averziu voci slovenkam..myslim v tejto praci..teda respektive na tomto fore..lb, aj ked som prisla niekde do prace medzi cesky, nebol najmensi problem v komunikacii..
25. července 2014 v 08:16
Petra
Proc se tu vubec vyjadruji cizinky? At Slovenky a podobne tahnou do pr... Kdyz se neumi normalne vyjadrovat,at si zalozi sve forum (i kdyz to asi nezvaladaji - ale mohou si najmout odbornika,ktery jim pomuze) a tam at si kdakaji do aleluja. Toto je ceska stranka a i kdyz nejsem nijak zalozena v beznem zivote proti jinym narodum,tady mi to hodne leze krkem. Kdyz nevim,jak se chovat,tak radsi nekam zalezu a neobtzuji okoli,hm? Pekny den.
25. července 2014 v 07:42
Pro obe
Co je na ni skveleho? To ze je nehorazne lrase tere oro par euro udela cokoliv? Fujky jsem rada zr nrjsem jako ona a nemusim se tak ponizovat
25. července 2014 v 07:31
pro vas obe
ta slovenka mi mluvi z duse...slovenky jsou mnohem lepsi divky nez cesky mnohem mnohem lepsi...ve vsem..jako lidi myslim..jsi skvela slovenko..palec hore
25. července 2014 v 05:58
Míša
A ještě pro slečnu Moniku- 26/27 let,tmavovlaska,postava krev a mliko.Jsi asi ve stejný prdeli jako ja a chtěla si vycestovat.Jedna slečna tady ti stejně jako mě nabídla pomocnou ruku.Ani ses neozvala a nevím proc.Nicméně pokud jsi normální slušná holka a potrebujes rychle aspoň něco malo vydělat jsem ochotna tě v pondělí vzít sebou k nám do klubu.Ale je to v severních Čechách asi 45 min.od Prahy....jsem ochotná te v Praze kdekoliv vyzvednout a dovézt tě na misto-tudiz náklady máš nulové.Víc udělat nemůžu.Není tam extra kseft,ale hlady neumres a můžeme domluvit,co dal.Já tedy pojedu s tou slečnou v srpnu pryč,ale ty si mezitím můžeš rozmyslet,co chces a třeba najdeš něco v Praze,když chceš do Prahy.Nechám na tobě.
25. července 2014 v 05:43
Míša
Bože holky, už se nehadejte.A hlavně si neprejte,aby se z vás někdo něčím nakazil.To je hnus.Osobně si opravdu myslím,že at si dělá každá, co chce a každá taky na tom pokoji musí přemýšlet,co ano a co ne.A s těmi vystriky do pusy....to taky nechapu,ale znovu-je to každého věc.Někdo dělá piss,někdo anal, další zase oral bez nebo lizani atd.Každýmu připadá nechutny něco jinyho. Jen si hlavně opravdu neprejte zlý věci.To se mezi slusnymi lidmi nedělá.A jestli manněkdo houby ksefty a pomůže mu tisícovka nebo kolik za vystrik,tak at si to dělá.Mě můžou maximálně postrikat prsa nebo břicho.Každá máme svůj život,svá rozhodnuti,své svědomí.Tak už se nehadejte
25. července 2014 v 04:02
Lucka
jo jsem tu sama nasebe nejsem blbá abych platilaagenturu.ok tak jak se domluvime třeba v Killarbey jezdím jen apartmány a tak v Derry taky takže se mužem domluvit ok?
25. července 2014 v 00:53
Kamoska
Pojedu rada! Napises mi mail na sebe, prosim?
25. července 2014 v 00:48
pro kamoska
swiss kamoska? chystam se...
24. července 2014 v 23:04
pro 21.24
východní Slovensko
24. července 2014 v 23:04
pro 21.24
no bych spíš tipla že se jedná o osadu
24. července 2014 v 22:20
tereza
Na Slovensku se rika do hory? U nas do lesa, ale vyznam bude asi stejnej :-)
24. července 2014 v 22:17
tereza
Slecno Picko. Ja o bliti nepsapa, ja psala o prasatkach:-) ono ti tu pise vic lidi.... Tak kdyz je to tak ok, tak uz se na nas, lbky primadony, co te urazi, vykasli a neobhajuj to, co delas, stejne neobhajis, hlavne ze ty mas vnitrni klid a ok. Ale muj nazor plati, i kdyz uz si s tebou psat nebudu.
24. července 2014 v 21:52
pro 21.24
se ukazuje jaká jsi.Měla jsem přesný odhad.Nízká úroven,vulgární typ holky,IQ nic moc.Končím a tobě přeju at jednou nakazíš své děti třeba herpálním oparem, který je mimochodem přenostný z matky na plod
24. července 2014 v 21:52
Francie, Svajc, Nemecko
Kamoska na spolucestovani?
24. července 2014 v 21:50
21.24
asi si primadona, ked nerobis veci, ktore sa bezne vo svete robia
a ked zistis ze ich niekto robi tak ti je na bliti....vies co? ked si myslis, ze zivot s gumou je dokonaly, tak ti prajem, aby ta tvoj vlastny frajer nakazil, ked ho budes fajcit :)
24. července 2014 v 21:40
21.24
odpoved adekvatna