Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
18. července 2014 v 21:56
lucivana
napiseo lucivanaak to vypada ze jsem to psala ja, ale tu skusenost s madarkama jsem nsala ja ;)
18. července 2014 v 21:55
lucivana
do mexika bych nesla, te nizke ceny za to nestoji, to jsi vydela holka to same v Praze, vo svajci, nemecku...
18. července 2014 v 21:55
lucivana
já mám bohužel takové zkušenosti s madarkama.teda alespon říkají že jsou madarky.
18. července 2014 v 21:52
lucivana
pro Eu: stejna spina? to jen proto, ze nemaji poneti co rumunky delaji. rumunky skurvili byznys vo svajci a diky nim musi kazda delat oral bez. ja delala vo svajci pred 8 lety v klidu 30tis denne a bez huleni bez a libani a lizani a jen diky rumunkam jsem skoncila. bohuzel musela jsem opet zacit s praci. a ver mi mila moja, ze nez dosliru unky do svajcu, zadna ceska spina se tam nekonala. ted delam v Praze a za dva roky rumunky skurvilibyznys, proto jedu jinam. ja nejsé ceska a cesky nejsou stejne spiny jako rumunky. a pokud je takberu v au, at se rychle spamatuji, protoze diky rumunkam jsi tam pak australanky nevydelaji ani na chleba.
18. července 2014 v 20:29
EU
Mila draha,Rumunky a Cesky jsou pro Australany uplne to same,nedelaji rozdily,ver mi. Jsme pro ne uplne ta sama "spina". Kdyz pisu,ze o tom neco vim,tak asi vim. A ne jen z diskuzi. Nejaky cas jsem byla na urcitem miste zamestnana a tato problematika s mou praci dost uzce souvisela. Eliska
18. července 2014 v 20:00
Petra Nabídka
a věk 30 let je pevný?
18. července 2014 v 19:06
Petra NABIDKA
Ahoj holky, akutnr hledam k sobe kamaradku na privat. Je to na okraji Prahy v rodinnem domku, ja nestiham! Nejlepe 18-30, hezkou, chytrou a hlavne ferovou. Ja mam vydelek prumerne 6 000 denne, ORAL BEZ SE U NAS NEDELA. Nastup nejlepe okamžitě.
18. července 2014 v 15:32
jedno
too máš pravdu, ale já tam čtyři roky žila.A osobně bych tam pracovat prostě nejela.Ale samozřejmě je to věc každé holky.
18. července 2014 v 15:28
jedno
ja si myslim, ze kazdy si muze chodit kde chce.. nekdo jezdi dubai(kde to taky neni pro holky moc bezpecny), nekdo finsko, nekdo mexico a nekdo karlovy vary..ale psat sem bullshity kdyz sem tam ani nebyla a odrazovat holky..nechapu na co je to dobry..
18. července 2014 v 14:04
mexico
také nechápu že někdo chce zrovna do Mexika, které zrovna není bezpečné a to pro holky tuplem.Jako dovča ok.ale sama ani náhodou.
18. července 2014 v 13:29
mexico
A tys tam jako byla, nebo zase jedna baba povidala..tvl..zas se tady bude mudrovat
18. července 2014 v 13:02
pro Mexico
Mexico nabízí jedna a ta samá paní, která tam žije, kdo si chce udělat drahý výlet doporučuju jeďte holky. Bude psát jak má security a řidiče zajištěno i imigrační logicky to nejde češka v Mexicu je jako Afričanka v česku nemá žádné konexe natož na policii a imigrační. Jdete na hotel vy za klientem a ona jen zavolá zda je na pokoji, ale neví kdo je tam. Muž jí neřekne do telefonu jméno nic, jen si ona ověří, že pokoj je obsazený a poté vás vyšle autem. Když vám tam bude čekat policajt je s váma konec. Další dotazy? Ráda odpovím.
18. července 2014 v 11:15
chica
Jj, mne by taky zajimalo..psala jsem mail na jeden inzerat..a co jsem si procetla forum par stranek spatky..tak docela dobry..
18. července 2014 v 11:13
Chica
Ahoj, nejake skusenosti s Mexicom?
18. července 2014 v 09:54
Pro Terezu
Rumunky a Bulharky si berou více bokem a více je hlídají než češky, vy si zjistěte informace a pak tu něco pište, spousta Rumunek a Bulharek je poslána zpět protože je jim jasné že tam nejedou jen tak. Byla jsem všude možně včetně AU a USA takže vím o čem mluvím tady se zase ozvaly slečinky co ze zahraničí znají maximálně AU i když znají je v tomhle případě silné slovo.
18. července 2014 v 09:37
Pro Elišku
no díky že je tu někdo kdo se v tom taky vyzná.byla jsem osobně byla jak v Australii tak na Novém Zelandu a vím že Rumunky a Bulharky tam byly taky takže jak píše paní chytra o kousek níž to vubec těžké a složité nemají.další nána co vytahla paty max.do Německa na privát a rozdává moudra.Lenka
18. července 2014 v 08:22
EU
Jsou v EU stejne jako CR - tzn.stejna vizova a zahranicni politika ty nano. Trochu si zjisti informace a pak tady pis sva moudra. Tohle je tak trochu odvetvi,ve kterem se dost vyznam,takze vim,ze nemas pravdu. Eliska
18. července 2014 v 01:12
Pro Terezu
Proboh co sem pleteš EU?
Ta nemá s Austrálii nic společného, Rumunky sice do Au smí, ale mají to složité s vízem a celkově s podmínkami pro získání víza, proto jich tam není tolik
17. července 2014 v 23:30
lucivana
Patricie? a to je pravda?
17. července 2014 v 23:28
lucivana
ou....tak ja si davam ted komplet info dokupy a pojedu do Au. bohuzel mi nikto nedal zadnu radu a vse si googluju sama. hodiny jsem na netu a hledam vse kolem prace.