Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
25. června 2014 v 16:09
Pro Martinu
Holkaaa proc az ted? :-) Ja minuly tyden odjela a cela sva volna jsem tam travila sama :-( Skoda.
25. června 2014 v 15:05
Markéta
25. června 2014 v 12:18
operátorka
když to tu čtu, tak se nestačim divit. Nikdy jsem to tu psát nechtěla a nikdy jsem ani po nikom nic nechtěla. Já jezdim jen s operátorkou, platim si vše sama. Vše. Jí odevzdávám 10e z klienta. Nestalo se, že by mi nikdy neporadila. Je to má tour. ona zvedá telefon. Seriozním holkám kontakt dám. Nechci, aby pak neměla čas na mě.
25. června 2014 v 04:09
Martina
Chtela jsem se zeptat,neni nebo nebude ted pres leto nektera z vas v USA? Jsem tu a chtela bych si vzit nekdy zacatkem srpna volno na 10 dni a podivat se nekam do prirody. Bylo by fajn,se tu potkat s nekym od nas. Do CR musim odletet maximalne 12.9. takze klidne to volno i posunu. Dejte vedet,pekny den Martina
24. června 2014 v 15:37
Svajc
Poradi nekdo kam do Svycarska? Cca druha pulka srpna...
24. června 2014 v 14:48
švýcarsko
jed vyzkoušet já také nedělám F ohne a vydělám si a to mi není 20.musíš zkusit.
24. června 2014 v 12:19
Pro flystudio
Pokud neděláš orál bez nemá cenu do Švajcu jezdit nevyděláš si.
24. června 2014 v 12:11
Irsko
Prosim poradi mi nekdo fotografa v Dublinu?????dekuji mooc Renca
24. června 2014 v 08:37
majka
to uz spis ta z Turku, ta tmavovlasa, tu si nepamatuji ze bych ji videla driv.
24. června 2014 v 08:31
majka
kdo se kouka prubezne na reklamy ve finu tak vi ze tahle jak se tu o ni pise tam neni poprve, jeji reklamu jsem videla uz nekolikrat. Prave me zaujala temi prsy. Takze pokud ta Beata letela ted poprve tak to urcite neni ona
24. června 2014 v 05:14
Eliska
Tak to je teda vazne hnus. Nejde o to jak vypada,ale co vsechno dela! Je mi na zvraceni jen si to predstavim. A to ja se citim jak prase,kdyz delam oral bez...jak tak koukam,jsem na tom jeste hooodne dobre. ja totiz zasadne nic takoveho nepapam....tfujky.....a mam po snidani.
24. června 2014 v 03:08
Pro Beatku
Fuj...v inzeratu ma,jak papa "hot sperm" dobytek. Mozna,ze se najde i nejaky blb,co k ni zavita. Kdyz neni pekna,musi aspon delat takove nechutarny,jinak by si o ni nikdo neoprel ani kolo. Mnam,mnam
24. června 2014 v 01:03
Pro Beatu
A jeste s tim WORD/WORLD. ta,ktera te opravila mozna je slapka jako ty,jak poukazujes v dalsim komentu (pises ho ty!) ,ale umi aspon anglicky. myslim,ze jsi docela skareda a jeste k tomu hloupa
24. června 2014 v 01:01
Pro Beatu
Beato souhlas s komentem dole,tato prace je o tom,jak vypadas,to je prvni,za cim klient jde (za holkou - peknou- z fotky),dalsim faktorem,je jaka jsi uvnitr, tak si ziskavas stale klienty,ale je to buhuzel az druhotne. Pokud se nelibis, chlap neprijde a nepozna jaka jsi. takze ano ano...to jak vypadas mozna neni az zas tak dulezite v beznem zivote,ale nasla sis praci,ve ktere to to nejdulezitejsi je. Bud se s tim smir a nebo zmen obor. Peknou dobrou noc. Heda
24. června 2014 v 00:46
Jana
Ano budeme stale poukazovat na to,ze je hnusna a nebojime se to napsat. Proste hnusna je a tecka. V teto praci jde o to,jak vypadas,jestli ti to jeste nedoslo. Vsechny ty komentare,ktere tu obludu obhajuji si pise podle mne ta slecna sama. Hnusna a jeste hloupa.
24. června 2014 v 00:39
beata
pekna holka bez photoshopu a to se ceni...
24. června 2014 v 00:29
K Beátě
No v tvém případě pokud bych musela vypnout reklamu bych další den odletěla domů jelikož by mi bylo jasné, že bez reklamy budu bez práce, takže nechápu proč tam ještě zůstáváš
24. června 2014 v 00:12
...
podívejte se na odkazy ostatních holek v ostatních městech.Že by to teda byly MISS se mi nezdá.Tak tu holčinu nenapadejte.To je snad to nejhorší jak se člověk může projevit. Urážet fyzično.Kdoví, co se stane zítra Vám.Nemoce nebo jiné nepředvídatelné věci.Snažte se at máte svědomí čisté a jste na tomhle světě k něčemu.A ne k ničemu.
24. června 2014 v 00:07
...
Holky já se tady s váma fakt bavím.To snad není možný.Co se týká odkazu, mrkla jsem na holku.Já si teda nemyslím,že je škaredá.Normální holka.Už kolikrát jsem někde byla ač jsem moc nechtěla, protože jsem viděla fotky holek co tam jsou a realita bývá velmi často jiná.K horšímu.Nechte brouka žít a at žije MRTVO :-) Mě z vás fakt hrábne.
23. června 2014 v 23:37
uzzas
Ano mas pravdu...v cechach uz jde vydelat vice bez servisu