Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
16. června 2014 v 12:49
Nenapadejte..
také si myslím, že slečna bude když to řeknu slušně, trochu ,,jednodušší,,ale každému není přáno a dáno stejně.Spíš se snažme pomáhat.Ne ještě víc zadupávat do země.
16. června 2014 v 12:32
Pro Lenku
Kde se privátek nachází prosím?
Beáta
Praha?
Pro Beatu
Princip chápu ale nikdy bych se nesnížila k servisu jako bdsm anál apod. Mám své hranice a zdravý rozum, ty jsi o ten zdravý rozum přišla řekla bych. Vždy to něnak jde vždy je nějská cesta jen si myslíš že není a proto děláš takové věci v 19 letech nemůžeš být néjak extra zadužená a pokud ano jsi velice hloupá že jsi to nechala dojít tsk daleko. Tvůj problém tvůj boj hodně štěstí
16. června 2014 v 12:24
Lenka
Ahoj, pokud ses dostala do finanční tísně nebo jen chceš žít život, na který si nevyděláš tak je tu moje nabídka. Ale pozor, férová nabídka vyžaduje férové jednání a je určena jen pro normální holky, které si samy sebe váží. Nehledám ženy, které pro peníze udělají cokoliv. Mysli na to, že v první řadě je zdraví a že tu práci děláš pro lepší zítřek, běž tam, kde si tě budou vážit, kde si sama vybereš jaké služby budeš poskytovat a jakému klientovy budeš dělat společnost.722693636
16. června 2014 v 10:35
Beáta
Děkuji všem za jakékoliv (byť negativní) názory.
Bohužel nejsem v takové situaci,abych si mohla vybírat,co se mi líbí a co ne. Opravdu řeším velké existenční problémy, nejde o pár tisíc,ale propadám se čím dál hůř do horší a horší propasti a "zoufalý člověk dělá zoufalé věci".
Hodně lidí toho bohužel jen zneužívá a proto musím dělat orál bez v ceně,jinak se mnou vyrazí dveře a nikdo se se mnou bavit nebude. Když se tohle stane i u 20.člověka a Vy víte,že nemáte kde bydlet,tak pak fakt musíte vzít i to ponižující. Ten,kdo nespal v parku na lavičce,to nepochopí.
To pak prostě vezmete cokoliv,hlavně abyste se jednou za tři dny najedli a měli střechu nad hlavou. Ten,kdo má alespoň ten holej základ,si vybírat může,ale nemůžu si diktovat podmínky "Orál bez ne, anál se mi nelíbí,BDSM nikdy", když nemám ani na ubytovnu,že.. To je pak jasné,že ty peníze asi tak nechvátají,když neudělám,co řeknu a můžu jít o dům dál.
Jenže pro mě je drahý každý den, nemůžu něco pořádného hledat měsíce,když třeba musím nájem zaplatit do zítřka (chápete ten princip?)
16. června 2014 v 10:28
Beata
já jsem jednou tak starší jako ty. A nešla bych bez ochrany ani orál nikdy. Nejezdím tam, kde se necítím. Samozřejmě nabídek mám méně než mladší holky, ale stále ještě si mohu vybírat kde dělat a co dělat. Moc se lidem neotvírej. Nesvěřuj. A nepodcenuj se. Začni pomalu a pomalu. At máš na tu blbou jízdenku někam aaspon do Němec, bez zadlužení, směnky. Jde to,. Já také tak začínala v daleko pozdějším věku. Dohnala mě k tomu má finanční situace. Měla jsem to hodně těžké, protože nemám zodpovědnost jenom sama za sebe. Ale mám své hranice a pod ty nejde a nepůjdu. Dej se psychicky dokupy a příště radím - žádná směnka. Začni raději od méně peněz, ale bez dalšího zadrlužování. Jde to. Osobní zkušenost. DRŽÍM PALCE.Pokud jsi trochu aspon trochu hezkého zevnějšku a korektní holka, můžu ti dát jeden dva kontakty aspon na Německo, kde vím, že neskončíš někde u pasáků nebo nevím čeho.
16. června 2014 v 09:16
Lenka
Ahoj hledám kamarádku na privát .Pracuje se jen ve dvou !
prívát je veden ženou jsem češka věk a postava nerozhoduje!
Tak jestli potřebuješ penízky tak se mi ozvy klientela je zajištěna reklama a bydlení zdarma !Těším se na Vás !Přeji krásný den!Lenka 722693636
16. června 2014 v 07:27
Beata
"Dneska chodi bezne holky za litr bez gumy" ...nepovazuju se za extra vip, pracuju v CR a rozhodne nechodim za litr bez gumy...to,ze mas tuhle zkusenost neznamena, ze je standardem vsude...spis si myslim, ze lidi vyuziji tve situace...a koneckoncu i tveho veku..podle toho, jak sebe podcenujes, jim to jen nahrava, aby ti vsugerovali, ze to "jinak nejde"...
16. června 2014 v 00:07
Pro Beatu
Kdyby bylo pro tebe zdraví naprvním ístě tak se k tomuto nikdy ale nikdy nesnížíš.
16. června 2014 v 00:03
Beata
ach jo.Nemá smysl dál diskutovat.Přeji tijak jsem ti už psala, opravdu upřímně at máš štěstí a vše se ti vydaří. O ponižování nebo hrdosti jsem nepsala.Psala jsem to kvůli tomu, že ještě pořád jsou místa,kde se dá vydělat i bez extra servisu a za víc než za 400kč. DRŽÍM TI PALCE.
16. června 2014 v 00:00
Pro Beatu
Me by spíše zajímalo jak jsi mohla v 18 letech získat půjčku bez doložení přijmu to mi hlava nebere
15. června 2014 v 23:46
Beáta
Pro mě je taky zdraví na prvním místě. Škoda,že to nezajímá exekutory.
Dnešní doba je fakt nemilosrdná. Je to smutný,že musím obětovat vlastní zdraví pro peníze kvůli úradům,ale takovej je život.
15. června 2014 v 23:44
Beáta
Tak teda budu sedět na zadku a ohrnovat nos nad orálem bez, hlavně že se budu hřát pod mostem s myšlenkou,že jsem na sebe moc hrdá,že jsem se neponížila. Super,ale z pocitu hrdosti se nenajím.
15. června 2014 v 23:40
Beáta
Kéž by to chodilo tak,jak píšete,madam
Dneska chodí běžně holky za litr bez gumy a nejsem zrovna v takové situaci,abych si diktovala podmínky,zda chci orál bez nebo anál,protože za mnou stojí řada dalších 50ti holek,co to udělá bez řečí a za poloviční cenu.
To,že za sex holky dostávaly desetitisíce,frčelo v 90.letech (což by tak odpovídalo,neberte to rozhodně jako urážku!), ale dnešní doba je fakt jiná.
,,Nechceš dělat orál bez? V pohodě,tak prachy nepotřebuješ,nazdar" - takhle se běžně zachází s holkama,co jsou v nouzi a nějaká hrdost může jít kamsi. Protože hrdostí se složenky nezaplatí. Nechci se nedoceňovat,ale to mám kvůli hrdosti sakra spát na lavičce v parku?!?
Jako sorry,ale zázraky se fakt nedějí a podmínky pro slečny jsou čím dál tvrdší a s cenami se jde dolů.
15. června 2014 v 23:33
Beáta
nezlob se, opravdu v mé moci není tě napadat.Ale mě je jednou tolik co tobě.Musela jsem do erotiky kvůli financním.Nedělám ani orál bez, ani výstřik ani nic jiného.Zdraví je pro mě přednější.Nechci tě urážet, ale z tvých příspěvků je vidět, že jsi určitým způsobem hodně když to řeknu slušně - naivní a trochu se nedocenuješ. Držím ti upřímně palce at ti to tam vyjde.Ale příště nedělej takovéto neuvážené kroky.Nikdo tě nenutí dělat v čr za 400 výstřik a nevím co ještě.Pokud máš alespon trochu něco v hlavě, trochu chování a slušný zevnějšek, neříkej mi, že si nevyděláš? V tvých letech? Hold někdy nestačí to, že je někomu 19let. Je třeba i trochu víc..Ale přeju ti at se ti vše vyřeší a at vyděláš.
15. června 2014 v 23:23
Beáta
V ČR jsem dělala orál bez v ceně za 400,tak mám teda sedět na zadku a dál se zadlužovat nebo co? Je jasný,že ten,co peníze naléhavě nepotřebuje,bude brblat,že orál bez je hnus a do obličeje už vůbec ne. Já udělám třeba bukkake nebo gang bang na český stránky,hlavně abych měla kde bydlet a co jíst,víš?!?
15. června 2014 v 23:21
Beáta
A co mám dělat? Odříct to pár dnů před odletem,že orál s výstřikem do ksichtu dělat nebudu,to radši přičtu k těm svým vysokým dluhům dalších 40 tis a budu sedět na zadku. Super! Děkuju!
15. června 2014 v 23:20
Beáta
Já vím,ale už mi koupil letentku,takže to mám podle tebe asi odříct,ne?
15. června 2014 v 23:19
Pro Beatu
Finsko s Milnbauerem, aha no jenže tam budeš muset dělat nejen orál bez ale taky výstřik do úst a na obličej, promiň holka ale jsi tak blbá až to bolí opravdu.