Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
8. června 2014 v 14:54
lenna
8. června 2014 v 14:34
Lenna
Ne to je verifikační fotka kvůli reklamě.
8. června 2014 v 14:24
Lenna
Tak zaprvé v Itálii jsem nikdy nebyla, za druhé jsem neprovedla nic špatného, na blacklist mě dala agentura Cosmo o které se tu už hodně psalo bohuźel jsem na Vás nedala a vyjela s nimi a to byla chyba. Fotky mám vždy své jiné nepoužívám, v Holandsku se ani fake fotky používat nesmí, kdo tam jezdí zná to.
8. června 2014 v 13:17
lenna
holky a kdo dela ty fotky holek kde jsou nenalicene a maji tam to datum, policie?
8. června 2014 v 13:12
lenna
je to katie kroupova
8. června 2014 v 08:53
Italie
taky jsme byly pred par lety a neslo nam to (blndynam) a hubeny cernovlasky tam frcely. Ve Finsku si myslim, ze kdyz je holka hezka a stihla tak to az tak moc dulezity neni ta barva vlasu.
8. června 2014 v 07:26
Brazílie
Světlé Brazilky musejí být nśdherné ženy, vždyť právě z abrazílie pochází nejlépe placená modelka světa :)
8. června 2014 v 07:22
Brazílie, Finsko, Itálie
No nevím slečna co napsala že ve finsku nejvíce vydělávají černovlásky a v Itálii zase blondýnky asi moc zkušeností nemá. V Itálii to jde spíše černovláskám s já jako blondýnka ve Finsku vydělávám vimce než leckterá černovláska kterou znám.
8. června 2014 v 02:48
Brazilie
Dobry vecer (uz rano),prijde mi hloupe se tady bavit o Brazilii....ja tam byla pred 5 lety jen na dovolene a stacilo. Jsem rada,ze jsem se vratila se vsemi koncetinami cela zpet. Tam bylo sci-fi dokonce i vecer vyjit ven z hotelu,natoz tam pracovat...ani za zlaty prase
8. června 2014 v 02:45
Simona
Najde se nekdo, kdo ma zkusenosti s jakymkoliv hotelovym resortem, spojenym s praci spolecnice/maserka v Africe? Zni to prazvlastne, vim..
8. června 2014 v 00:49
Brazílie
Byly jste nekdy v Brazilii? Vzdyt tam je to sama velka prdel a cerna opice, nevim proc by tam nemohla evropanka vydelat.
8. června 2014 v 00:42
Brazilie
komentář v 00:32 - co to meleš za blaboly? Viděla jsi někdy jak hezký jsou třeba finky? Stíhlé a blondate a stejne tam nejvíc vydělavaj černovlásky opálený. V Itálii co je krásných holek tmavých a jaký se italům nejvíce líbí? No blondýny logicky. Tak nechápu proč by v Brazílii nemohla pracovat češka. Nebezpečí tam to už je druhá věc.
8. června 2014 v 00:36
brazilie
hm a jakej je rozdil mezi brazilii a mexikem napriklad? zadnej, nebezpecny je to tam stejne a holky tam jezdi na tour a tancit gogo
8. června 2014 v 00:32
Brazilie
Hele ty frajerko,videlas nekdy jak krasny jsou svetly Brazilky? Chtela bych videt,jestli by ses mezi nima chytala . Asi je lepsi nereagovat na takovou hovadinu,jakou jsi napsala,ale neda mi to. Lenka
7. června 2014 v 23:58
Brazilie
Ty mas v hlave nasrano,co?
Jed at ti ustreli tu tvou prazdnou palici.
7. června 2014 v 23:18
leto
urcite Brazilie, zacina mistrovsti a sjizdeji se tam holky z celeho sveta. Divim se ze to tady nikdo jeste neresil!!
7. června 2014 v 22:50
TEREZA
Komentar k prispevku:POZOR;POZOR
Pozor by si mel davat kazdy na vas Aneto a Sandro.Jeste jsem nezazila,ze by tady nekdo byl drzen nasilim a to s Katerinou pracuji uz 4 roky.Ani vas dve tady nikdo nasilim nedrzel a nikdo z vas otrokyne nedelal(to by slo tezko za ten jeden den).Slysela jsem ,ze si nektere kolegyne nechaji udelat a zaplatit kartu v jednou studiu s im ,ze si to odpracuji a pak utecou do jineho studia.Neni to vas pripad.
7. června 2014 v 22:28
Dlouhovlaska
Dlouhovlaska totální katastrofa ,strasny přístup ,nekvalitní vlasy!
7. června 2014 v 18:53
Irsko
ahoj je tu nejaka holcina v Irsku na apartmanu?rada bych se pripojila.jsem v irsku ale nechce se mi byt sama..pisni..monca
7. června 2014 v 18:02
dlouhovlaska
ja tam taky jezdim a super!!doporucuji