Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
9. dubna 2014 v 12:40
Pro Tanu
mam uplne stejny nazor,tak mi to tu bylo pred rokem vymlouvano s Dubaji,at nejezdim bla bla bla...nakonec jsem jela a nemohla jsem si stezovat. takze mi to pak vse zetne prislo tak,jako by si slecny nechtely jen delat konkurenci.
9. dubna 2014 v 12:33
Tana
V Australii jsem byla na podzim 3 mesice,nemyslim,si,ze by se to od te doby nejak vyrazne zmenilo,prace je tam hodne! Prijde mi,ze prispevky o tom,jak tam neni prace jsou jen prispevky holek,ktere tam nechteji konkurenci. Po pravde jsem se tam nesetkala s zadnou holkou,ktera by nemela praci nebo ji byt mela malo...
9. dubna 2014 v 10:15
AU
Ne myslim zrovna duo, ale ja tam byla s kamoskou a prace bylo dost pač si brali hodně na party a apod. Sama holka tam to je na nic. A to vim o cem mluvim. Radeji si vezmou dve kamosky na celou noc nebo klido i na par dni, nez dvě ruzné cose neznaji. Aspon teda moje zkusenost.
9. dubna 2014 v 10:02
Australie
Ted opravdu nema vyznam tam jezdit, bylo to tam dobre ze zacatku kdy tam Nebyly skoro zadne holky, ted je v kazdem meste tolik holek ze pokud nenabizis neco extra nevydelas si :(
9. dubna 2014 v 09:51
Australie info
Pro slecnu na agency k Australii - pis
prace.operatorka@seznam.cz
P.s. - neni to pravda ze bez dua si tam neskrtnes, nehazejte vsechny do jednoho pytle.
9. dubna 2014 v 09:40
pro AU
A na urovni tam myslim ani agency neni
Takže pozor na nej
9. dubna 2014 v 09:38
pro AU
Pokud nemas kamosku na dua tak si tam ani neskrtnes. Ja se ted budu vracet a nezachranila me ani agency, pred dvema mesici to bylo super, ted jen nervy a ztrata. Tak hodne stesti odvaznym co tam jedou
9. dubna 2014 v 07:59
Pro slecnu co urazi mirku
Hlavne ze ty jsi inteligentni, pry aids z oralniho sexu jasne
holka dej si facku.
9. dubna 2014 v 00:06
Pro Mirku
Take pracuji jiz 10 let,zadnou nemoc jsem nechytla,oral bez delam,ale to neznamena,ze to nemuze chytnout nekdo jiny....ja do toho risku sla s tim,ze se to stat muze....mam priority a tema se ridim...kazda mame jine a je velice hloupe tady urazet nekoho,kdo ma jine...viz slecna dole,co Mirku urazi.
8. dubna 2014 v 23:38
mirka
teda ty jsi tupá...takže ted olééééé a můžeme to dělat protože jistá mirka nám zaručuje že za 14let nic nechytla.panebože kam jsi rozdával rozum a inteligenci? ty jsi fakt tupec ženská.aids,syfilis aj věci přeci není sázka do loterie ale ZDRAVÍ "
8. dubna 2014 v 23:25
Pro Tip
Pak te nikde ve Svycarsku nevezmou jelikoz vedi ze by jsi si tam nevydelala, zkus radeji Nemecko.
8. dubna 2014 v 23:04
Mirka
Jiz tuto praci nedelam,ale pracovala jsem 14 let a oral bez jsem delala...zadne nasledky nemam !!! Stat se muze,ale nemusi....
8. dubna 2014 v 23:00
ORÁL BEZ KONDOMU
holky skončíte přinejmenším s gen.herpesem, syfilisem ....NORMÁLNĚ UVAŽUJÍCÍ HOLKA DÁ NAD PENÍZE SVÉ ZDRAVÍ !!!!
8. dubna 2014 v 21:28
PROSIM, PROSIM TIP :)
Oral bez bych neudelala, je to strasne riziko.
penize potrebuju, ale nebudu kvuli tomu nemocna.
8. dubna 2014 v 21:14
Pro Australii
Hodne stesti ted tam akorat tak prodelas ;)
8. dubna 2014 v 21:14
Pro Tip
Pokud nedelas oral bez ochrany nemas sanci si ve Svycarsku vydelat
8. dubna 2014 v 21:11
Australie
Ahoj, chystam se za mesic do AU.
Mate nekdo zkusenost s agenturou na urovni?
8. dubna 2014 v 21:10
PROSIM, PROSIM TIP :)
Ahoj holky,
momentalne pracuju v Praze, ale vydelavam docela malo.Vsechny sluzby delam s ochranou..
Chtela jsem se zeptat jestli nevíte o nejakym privatku ve Svycarsku, kde bych si mohla vydelat sluzne penize.
Rada bych nekam jela na 14 dni. Nechci, aby se ke me nekde chovali jako ke spine a nutili me delat neco co nechci.
diky za tipy
8. dubna 2014 v 11:48
Finsko :-)
nabízíme práci nebo privýdělek slečnám ve věku od 18 do 35 let které chtějí být finančně nezávislé a vydělávát si jako společnice ve Finsku
naše agentura má mnoholeté zkušenosti a praxi.
nabízíme výdělky až 6.000 euro
!NEJSME AGENTURA KTERÁ VÁS STÁHNE Z KŮŽE, PROTO NÁM PLATÍTE ZA ZPROSTŘEDKOVÁNÍ ZÁJEZDU POUZE 600 EURO PO NÁVRATU AŽ VYDĚLÁTE!
oveřené kontakty na ubytování
internet na kazdém apartmánu
apartmány mají vlastní kuchyň pračku TV a sociální zařízení některé dokonce i saunu.
nikdo vám neříká kdy musíte pracovat, jste vlastní paní pracujete kdy chcete a jak chcete.
každá dívka vlastní asistentku která je k dispozici 24/7 na skype nebo telefonu.
možnost 10ti až 20ti denních tour.
možnosti financování vaší první cesty pokud nemáte dostatek vlastních peněz.
nutné alespoň základy AJ a příjemný vzhled.
pro více informací nás neváhejte kontaktovat na náš email
silkroadaagencyy@gmail.com
7. dubna 2014 v 21:35
belgie
ano byla..