Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
9. února 2014 v 22:41
Finsko
Souhlasím!!!! Ani chlap a ani 50% !!!
9. února 2014 v 22:31
Finsko
Nikdy bych se nepoustela do spoluprace s chlapem! To za prve. A za druhe davat mu 50% Tak to uz je v dnesni dobe vysmech.
9. února 2014 v 22:29
??
Je to kreten,mluvim z vlastní zkusenosti
9. února 2014 v 22:29
??
On ma aji privat aji dela Finsko
9. února 2014 v 22:18
??
Holky honza je ten kretén co má privát v česku, nebo jde o někoho jiného?
9. února 2014 v 21:35
Finsko
Teď se v tom trochu nevyznám. Pro pořádek, přes email
pomuzemesdluhy@gmail.com jsem komunikovala se slečnou Kateřinou F. Celkem složitě jsme se domluvili na schůzce v Praze, Kateřina mi napsala mailem telefonní číslo - zahraniční, a upozornila mě, abych psala jen SMS. Už to se mi zdálo trochu divné, česká SIM stojí přece pár korun, proč tedy nepoužívá k domlouvání schůzek v ČR české číslo. Nakonec mě kontaktovala z jiného telefonního čísla, opět zahraničního, prý od kolegy. Na schůzce byla drobná, dlouhovlasá brunetka a brýlatý muž - na jméno si nevzpomenu. Možná jde o Honzu, možná ne. Jedná se o zhruba 14ti denní turnusy ve Finsku, střídání lokalit v pronajatých bytech - nikoli hotelových pokojích. Komunikaci s klienty prý zajišťuje operátorka. Dopředu prý nechtějí nic, jak už jsem psala, vše se má platit až před odjezdem při vyúčtování, 50:50. O směnce se nezmiňovali, ale bohužel mě nenapadlo, se zeptat. Pokud už se tu něco podobného řešilo a ptám se zbytečně znovu na jednu a tu samou záležitost, velmi se omlouvám, ale toto fórum je celkem obsáhlé, a moc se mi nechce ho celé pročítat. Pokud by mi některá z vás mohla k mému problému něco říci, či mi doporučit jinou alternativu, budu ráda.
canabis32@seznam.cz Mockrát díky!
9. února 2014 v 20:48
FB Luxusní Replika
9. února 2014 v 20:27
Pro Verču
A toto psal kdo? Že by nahodou Honzik?
Pokud si nekdo nevsiml, holky pisou Katerina spolecne s Honzou a odpoved s ni nejezdi jed s Honzou je naprosto mimo
"Pro Verču
S ní určitě nejezdi bylo tu na ní psáno dost negativ pokud chceš opravdu spolehlivou agenturu a nevadí ti zebzačátku idevzdávat 50 procent jeď raději s Honzou "
9. února 2014 v 19:04
Finsko
Ahoj holky, jestli muzu poradit s touto agenturou nejezdit! Ano Honza... Podvodnící a nevydelate,jejich podmínky to je taky neco.
Jestli chcete vic info muzu napsat po mailu
nellinkanella@seznam.cz
9. února 2014 v 18:57
Pro Verču
Odpověděla jsem pravděpodobně na stejný inzerát (stejný mail i jméno, lokalita). Nedávno jsem měla schůzku v Praze, byla tam jistá slečna - pravděpodobně Kateřina, a takový brejlatý sympaťák, na jméno si teď nevzpomenu, možná Honza? Byla jsem několikrát ujišťovaná, že dopředu nic nechtějí, vše (letenku, podíl na nákladech za ubytování) platím až na konci pobytu při závěrečném vyúčtování. Jinak 50%, jedná se o Finsko. Máte některá zkušenost? Taky by se jednalo o mojí první cestu do zahraničí, a upřímně mám trochu strach, tak se snažím najít si nějaké reference. Díky :-)
9. února 2014 v 18:49
Pro Verču
S ní určitě nejezdi bylo tu na ní psáno dost negativ pokud chceš opravdu spolehlivou agenturu a nevadí ti zebzačátku idevzdávat 50 procent jeď raději s Honzou :)
9. února 2014 v 18:48
Pro Vercu
Ahoj, ja jsem o nich nikdy neslysela ale jakmile bych videla neco spolecneho "pomuzemesdluhy" hned bych od toho dala ruce pryc. Zavaní to lichvářstvím,takže uřcite i podepsani smenky kvuli letence ubytku atd..
Ale to je jen muj nazor
Lenka
9. února 2014 v 18:45
Verča
Ahoj holky, prosím o radu. Má některá z vás zkušenost? Oslovil mě inzerát nabízející práci společnice ve Finsku, komunikuji s jistou Kateřinou F. (tak se představila přes email) a odpovídá z adresy
pomuzemesdluhy@gmail.com. Podle popisu zní všechno OK, mám s ní domluvený osobní pohovor v Praze. Byla by to moje první cesta ven, nechci se spálit. Pokud máte některá info, prosím podělte se! :-)
9. února 2014 v 17:37
Zabava
Jestli to nejde nekomu najit, tak FB - Luxusní Replika
9. února 2014 v 17:35
Zabava
Pro spravení očka posílam dobrej odkaz : //www.facebook.com/luxusni.replika
Asi to sem moc nepatří ale lepší než tu číst hadky a uražky
9. února 2014 v 17:33
Finsko operatorka
Jezdim Finsko s Vercou,jsem s nim max spokojená.Ikdyž terminy jsou potreba dopředu.
operatorkaV@seznam.cz
9. února 2014 v 17:12
Finsko
Samozrejme, ze nejezdí.
9. února 2014 v 15:24
Finsko
To je ale slecna ktera take jezdi chci nekoho spolehliveho kdo nejezdi a dela jen operatorku nechci holku ktera dela take slapku.
9. února 2014 v 15:23
Elis, Uk a Finsko
9. února 2014 v 13:30
Finsko