Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
28. ledna 2014 v 22:13
Pro Holky
dekuji za pochopeni Aimy
28. ledna 2014 v 22:13
Pro Holky
Omlouvam se, ze jsem to tu musela napsat jiz jsem tu nechodila, ale po tom co mi holky psaly na email ze se tu o mne zase otira jsem zasahla... slecna totiz umi jen kolem sebe kopat... ja uz doufam ze tu nebudu muset znovu neco takoveho resit protoze jakmile se tu do ni nekdo obuje hned to haze na mne... a taky se mi to nelibi.... takze doufam, ze ted uz to Sbohem je posledni !!
28. ledna 2014 v 20:08
????
To jsem rada, ze se ke me ostatni holky pridavaji.
Dekuji Tina
28. ledna 2014 v 20:01
Linda
No kooonecne se to tu resi. Nikoho ty vase blboviny nezajimaji. Hadate se tady jak dve pubertacky. Nechte si ty blby kecy na soukrome maily.
28. ledna 2014 v 18:09
Pro Naty
28. ledna 2014 v 17:48
Naty
Take me uprimne spor mezi temito dvema prostitutkami nezajima.....
28. ledna 2014 v 16:52
Petra
Konecne to tady nekdo tem dvema trubkam rekl...trapky blby. At si problemy resi jinde a ne tady!
28. ledna 2014 v 14:28
Tina
Souhlasim s prispevkem dole. Neni to tady na reseni soukromych veci, ty vase kecy nezajimaji nikoho...jste obe trapne a ubohe. Pokud mate problem,sejdete se a treba porvete,ale neobtezujte svyma kecama ostatni tady.
28. ledna 2014 v 13:09
????
Ja tedy Aimy neznam, tebe take ne, jen vidim neustale jak zadas Katie ostatni o info. Myslim, ze Tobe jako i me, muze byt jedno, jak to ma ona s Cosmem...Je mi neprijemne toto Vase tema tady cist, nevim, jak ostatnim holkam. ..
Prosim toto si reste pres Vase emaily a takovou spinu, ze si nadavate reste soukromne.
Dekuji
28. ledna 2014 v 11:55
Pro Aimy
A to ze ty jsi z kazde holky mela 20 procent s tim uz se tady nepochlubis ze?
28. ledna 2014 v 11:54
Pro Aimy
Prosim te nauc se prvne psat pak se budu namahat se ctenim tvych hloupych prispevku
28. ledna 2014 v 09:51
Pro LENICKU
Boze ty jsi vazne chora ... ty jsi mi snad nekdy neco mnela dat ??? ha ha ha zadna holka co kdy preze mne jela mi nic nedavala ja davala kontakt pouze na cosma a to zda on mi ze svych penez neco da nebo ne muze byt tobe ukradene a nemyslim si, ze jsem te nejak ja nebo on okradly kdyz jsi ani nejela a ze si bere 40% ze zisku je ciste jeho vec !!!! Jsi vazne mimo a ja ti tu nenadavam do kurev tak bych si tohle vyprosovala i od tebe !!!! Tady opravdu nema cenu chodit k vuli takovim holkam presne jako jsi ty !!!! Ted si presne ukazala ostatnim jaka jsi !!!! Jen tak dal :D
28. ledna 2014 v 09:37
Praca v Belgicku
Ahoj ak máš záujem pracovať v Belgicku bez stresu na
pohodovom mieste nevahaj a vyskúšaj. Pracuje sa na príjemnom mieste kde máš k dispozícii ubytovanie,stravu a všetko potrebné v tvojom okolí.. pre viac info napis na:
dina11be@gmail.com
27. ledna 2014 v 20:49
norsko
dela nekdo norsko holky?
27. ledna 2014 v 20:45
pro ibizu
jo, ceny maj 150 pul hodky, ale nevime kolik je prace a jak chodej kliosi
27. ledna 2014 v 19:56
Pro poslední komentář
No tak ona tě obere úplně za všechno,to není jen o tom,že si bere část výdělku,ona chce úplně za všechno :D
27. ledna 2014 v 19:19
Pro Aimy
A ja rozhodne nepotrebuji dalsi kurvu k tomu aby mi u oznovala vydelek, zrovna takovou ktera sotva neco vydelava a musi jezdit az do Australie protoze nema v Evrope zadne stale klienty preji ti aby te tam chytli a vyhostili te
27. ledna 2014 v 19:12
Katka
Takze az si me tu bude oriste nejaka brat do pusy a rikat o me neco co neni pravda at se nad sebou zamysli, takove holky asi nemaji nic jineho na praci.
27. ledna 2014 v 19:09
Katka
Ja jako jedna z mala holek vymenuji info, nemam s tim problem protoze infa mam dost tak proc jej nevymenit. Nevim kdo. Me napsal ze jen taham informace kdyz to neni pravda holky potrebovaly poradit s anglii ja poradila nsou i holky kterym jsem poradila a nic jsem za to nechtela.
27. ledna 2014 v 19:08
Katka
Ja jako jedna z mala holek vymenuji info, nemam s tim problem protoze infa mam dost tak proc jej nevymenit. Nevim kdo. Me napsal ze jen taham informace kdyz to neni pravda holky potrebovaly poradit s anglii ja poradila nsou i holky kterym jsem poradila a nic jsem za to nechtela.