Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
17. listopadu 2014 v 11:23
reklama
no a kam jsi si ji dala?třeba na kinky nebo sexagenda je to hned jak si ji tam dáš já to měla snad do 20min a pak užjen topuješ inzerát
17. listopadu 2014 v 11:23
reklama
no a kam jsi si ji dala?třeba na kinky nebo sexagenda je to hned jak si ji tam dáš já to měla snad do 20min a pak užjen topuješ inzerát
17. listopadu 2014 v 10:55
10:45
neverim, ze tam este chodíte..
17. listopadu 2014 v 10:45
19:06 VIDEN 14.listopadu
ANO FUNGUJE TED TU PRAVE JSEM.
17. listopadu 2014 v 09:42
reklama
holky, ako dlho trva, kym vam schvalia reklamu v Holandsku? Cakam uz dost dlho a stale nic :(
17. listopadu 2014 v 09:35
Marketa
Tak jestli ta operatorka Nela pracuje s Katkou tak je to agentura europetours a před tou varuji předem bylo o nich tu dost napsano.
16. listopadu 2014 v 23:13
operatorka Nela
jestli je to ta sama tak kladna za me zkusenost
16. listopadu 2014 v 17:12
Milán
ted se odtamtud vrátila kamarádka, která tam jezdila cca rok city tours po celé Itáli, pak dala rok Francii.Ted chtěla zase Itálii a dojela že už nikdyy více.Že prý tam nejsou peníze. Ale je to jen co vím od té kamarádky.
16. listopadu 2014 v 15:57
Milán
Ahoj holky,
Chci se zeptat zda jste některá byla za prací v Miláně. Pokud ano zajímalo by mě jak tam jde práce popřípadě Vaše poznatky a postřehy moc děkuji
16. listopadu 2014 v 15:43
operatorka Nela
Holky, znate, nebo mate zkusenosti s operazorkou Nelou ? Myslim, ze spolupracuje s agenturou kterou vede jakasi katka. Diky za kazde info
16. listopadu 2014 v 14:43
Ahoj holky
čtu tuhle diskusi asi tři měsíce.zatím jsem neměla tak nějak odvahu sem psát.ale ted se tady hodně rozebírralo německo,já nemůžu jezdit moc daleko, mám dítě a jsem po rozvodu,bohužel můj ex mi nadělal dost dluhů a musím to splácet.můžu tak maximálně do německa.v čechách tohle dělat nechci.bojím se.můžete mi některá z těch co už do německa nejezdí a nechtějí se tam vracet POMOC ?stačilo byyy mi jedno, dvě místa,kde holka nemusí mít 20let a být štíhlá dlouhovlasá blond.ale má šanci i holka nad 30.
16. listopadu 2014 v 13:02
Pro Sáru
Ano 2500 za hodinu sice jo ale už mají líbání a orál bez v ceně to znamená že jinde je extra servis celý tvůj tady se o néj dělíš a máš z hodiny s klientem 1250,- s líbáním a orálem bez. Fuj ani omylem
16. listopadu 2014 v 09:37
Irsko
hledam kamosku na cestovani Irskem po apartmanech ted na mesic..je tu takova????monnca
16. listopadu 2014 v 02:12
uganda
hm zalezi jak moc dobre umis chytat ebolu
16. listopadu 2014 v 01:27
uganda
je místo v ugande volne? rada bych vycestovala a nechala si platit bananama a kokosem..
15. listopadu 2014 v 22:49
Orál bez´´´
No mě už dávno není 32let, ale zatím slušně vydělávám i bez orálu bez a bez líbání a extra servisu. Není to taky ani o věku. Jsem normální ženská, větší prsa,ale nejsem hubená. Tak normální postava. Přitom se mi docela pravidelně stává, že mám více než mladší holkyy, které jsou třeba štíhlé a mají servis. Čím to je, nevím...Nedá se definovat v čem to je, že jedna vydělává víc..
15. listopadu 2014 v 21:20
Viden
Ahoj, ano funguje. Maji nove stranky, jsou bloknute z Ceska.
15. listopadu 2014 v 19:38
Pro Oral bez
Tak to ale ber jinak,ze nekdo vypada tak,ze si bez toho neskrtne. Je to individualni.
Ty si mozna hezka,zajimava,tak za tebou chodi.
Jinak je starsi,tuctova,nevyrazna,tak ho delat musi.
Ja take do svych 32 let zadny servis nedelala a ted jsem zavedla oral bez a libani. Do te doby fakt nic,pokud nekdo chtel o bez,musel si priplatit.
15. listopadu 2014 v 19:29
Oral bez
Kecy. Mne vsechny holky rikaly,ze bez oralu ber si ve Finsku ani neskrtnu,ze vubec nema cenu tam jezdit. Normalne vydelavam. takze sice nevim jak je to v Nemecku,nikdy jsem tam nebyla,ale neverim tady uz ani carce.
15. listopadu 2014 v 18:49
Susit rucniky?
NECHUTNE!!!!!