Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
11. listopadu 2014 v 18:37
Klara
A nejhorsi na tom je,ze nektere tomu veri a vesele posilaji sve fotky s nezastrenym ksichtem a je jim uplne jedno,komu se to dostane do rukou.
11. listopadu 2014 v 17:12
Beata
ta agentura je jeden velky podvod a nebetycna hovadina. Na Velke ceny jsem jezdila take a zadnych 20tis euro za ten vkend se vydelat neda. Jen chteji nalakat holky,ktere tomu nerozumi.
Jak tu nekdo pise. Udelate 2000e a budete rady i za to. Ovsem posledni 3 roky pry uz nejde ani to. Vim to od holek co tam jezdi od agentury z Bratislavy. Modelingove agentury. Eskortni se tam nechyta!!!
11. listopadu 2014 v 16:33
Grand prix
Tak tomu verim
Tak hodne uspechu pri hledani jine prace. Pokud jsi hezka,nebude to snad problem. Preji krasny den a mnoho uspechu.
11. listopadu 2014 v 16:21
grand prix
mam 170 a je to pry malo
11. listopadu 2014 v 14:23
Grand prix
No ja mam 184 cm,vysoke holky tam vazne byly. Ony to byly hlavne holky,co delaly modeling,takze s tou vyskou je to asi pravda
11. listopadu 2014 v 12:34
Pro 11:44
11. listopadu 2014 v 11:44
grand prix
diky moc za info. Koukala jsem a stejne by to nebylo nic pro me, chteji vysoke holky
11. listopadu 2014 v 09:07
Praca v Belgicku
Ahoj ak máš záujem pracovať v Belgicku bez stresu na pohodovom mieste nevahaj a vyskúšaj. Pracuje sa na príjemnom mieste kde máš k dispozícii ubytovanie,stravu a všetko potrebné v tvojom okolí.. pre viac
info napis na: dina11be@gmail.com
10. listopadu 2014 v 19:09
Grand prix
Na VC Formule 1 jsem se kupodivu dostala pres jednu prazskou modelingovou agenturu,je to uz 4 roky. Chodila jsem jen prehlidky nizsich urovni,max foceni pro katalogy a najednou bum. Nabidli mi neco takoveho,delat hostesku na VC,takze jsme na to hned kyvla a az pak mi bylo narovinu receno,ze jde o hostesku plus spolecnici. Tak jsem se k teto praci vlastne dostala.
Ty honorare,ktere tam ta "agentura" nabizi,ze nejakych 20ts euro za vikend jsou absolutne nesmyslne. Jezdily tam holky,ktere byly finalistkami nemecke miss,ty se tam brali jako VIP a ty braly nejake 3000e za vikend,takze tomuto neverim ani za mak.
My Cesky jsme delaly jen klasicke hodky a nebo vecere,ale pro sebe jsme vzdy mely max kolem 2000 za vikend,nikdy vic,to ani neslo,kdyz polovinu dne prostojite s destnikama v depech.
10. listopadu 2014 v 18:13
grand prix
ahoj, muzu se zeptat jak ses tam dostala? Moc dekuji za odpoved.
10. listopadu 2014 v 16:49
Pro Lenku
Je to podvod jako prase s prominutim. Sve osobni udaje a dotky s oblicejem bych nikdy nikomu neposilala po netu zvlaste kdyz nevim kdo je na sruhe strane.
10. listopadu 2014 v 16:30
Pro Janu
No mne na tom zase vubec nesedi to,ze je to v cestine vsechno...mozna maji pro kazdy stat stranku ve vlastnim jazyce,ale prece jen,pozaduji,at holky umi anglicky,tak proc by si meli davat praci s prekladem do cestiny?
A ze by to byla Ceska,to se mi nezda,Ceska a mela by kontakty na svetove politiky a sejky,jo?
Trochu divny a kazde z vas radim popremyslet,nez nekomu poslete sve fotky. Nevite kdo na druhe strane je. Aby se to pak nekde neobjevilo s titulkem "Zadatelky o praci spolecnic"
Neco podobneho se stalo pred rokem v Rumunsku. Hezky den Alina
10. listopadu 2014 v 16:13
Jana
Podvod to je,ja dosla az do faze,kdy jsme se s ni mela sejit. Na schuzku v hospode na prazskem Smichove dosla tlusta padesatnice,ktera sice praci jakz takz rozumela,ale jen v ramci Evropy. Takove ty zaklady zeme jako Francie,Italie, UK.
Kdyz jsem se ji ptala,jestli je mozne se prihlasit do konkurzu na slecny na Grand prix,rekla mi,ze to uz je plne 2 roky dopredu.
Chtela jsme at mi popise,jak to tam chodi. Mlela uplne hovadiny. Na Grand prix jsme byla trikrat a nikdy to nebylo tak,jak to popisovala. Nemela o tom vubec prau...
Takze agentura to je,ale ne tak TOP jak se prezentuje.
A reklamuji na beznych webech,kamaradka se po poslani svych fotek nasla na webu na Francii.
10. listopadu 2014 v 15:31
Pro 14:41
Odkud ona vlastně pochází?
10. listopadu 2014 v 14:41
pro Lenku
Stefanie Potti je realita ale dostat se do její agentury mají šanci fakt jen krásný holky protože má fakt luxusní klientelu.dá se u ní vydělat za velmi krátkou dobu balík.já u ní byla cca rok a fakt nelituji.ted jsem doma s ditětem takže mužu jen doporučit.podmínky jsou drsný ale vydělek za to stojí.
10. listopadu 2014 v 13:28
lenka
Agentura Stephanie Potti je to podvod nebo realita? Poradte
10. listopadu 2014 v 12:56
Mon cherie
Ahoj holky. Je ted někdo v Mnichove u Jitky v mon cherie? :)
10. listopadu 2014 v 12:34
Turku, Pori
Dik Lenko
10. listopadu 2014 v 11:06
Turku, Pori
10. listopadu 2014 v 10:30
Re:Turku,Pori
Ahoj mam. Posli tel kontakt. Zavolam.