Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
15. ledna 2014 v 17:58
Finsko
Me poslali mail ze mam ihned opustis apartman za poruseni podminek a pak mi napsali mail ze pro vice informaci kdyz budu chtit vedet tak mam kontaktovat policii.
15. ledna 2014 v 17:56
apartmany Finsko
ahoj holky, a muzu se zeptat jak probiha vyhozeni z apartmanu? :( prijde i policie?
15. ledna 2014 v 17:54
Finsko
Tohle nebylo nic proti tobe, jen pisu svou zkušenost !!!! aby holky vedely, ze ne kazdou , pokud tedy nejakou holku vyhodi.. .my tam byly a vse probihalo v pohode . Mozna slo o stesti, mozna ne. asi je to individualni.
Takze mi prijde , ze místo kam jit tu nikdo neporadi, naopak odkud vyhazuji je tady toho vic nez dost, zvlastni.....
takze ja psala za sebe a svou kamarádku!!!
15. ledna 2014 v 17:48
Finsko
Tak nevim proc tady nekoho obvinujes,ze pise nesmysly. Ja byla ve Finsku naposledy v srpnu (ted jezdim Nemecko) a z Feronomu me vyhodili! To mi chces rict,ze jsem si to jako vymyslela jo? Byla jsem ve Vaante a ano presne tak,jela jsem domu,neznam jine misto,kde se ubytovavat. Do Omeny take nemuzu. To ze tebe a kamaradku nevyhodili neznamena,ze nevyhodily ostatni holky. Mne spis prijde jako nesmysl tvuj prispevek,rada asi delas ostatnim zle,at si je klidne vyhodi,ze? holky tady myslim pisou sve zkusenosti a ne vzdy to musi byt lez...ja tomu verim,protoze jsem z tech pitomych Forenomu letela take. Jsi hloupa,pokud to beres podle sebe jen. A ne,rezervace nebyla z me karty (na karte bylo muzske jmeno!) - nejsem padla na hlavu. S pozdravem Nikola
15. ledna 2014 v 17:46
Finsko
Me rezervaci z Forenomu zrusili a nevratili penize ale je fakt ze jsem to platila z me karty, protoze bohuzel nemam moznost z neci jine,natoz z panske... A slo vam to ted v lednu vubec?
15. ledna 2014 v 17:42
Francie
A kam jezdis Tino?
15. ledna 2014 v 17:41
Finsko
Holky proc tady pisete nesmysly? vractila jsem se ted z Helsinek s kamarádkou , byly jsme na Forenomu-- dal od centra a potom na Omene..a všechno bylo v poradku. Zajimalo by me, kde se tedy chteji ty chytre slecny ubytovat, když odevšud vyhazuji. to letíme domu jen tak ze dne na den? a ta hlavni věc - to si bookojete pokoje na sve jmeno se svou kartou? to se pak nedivim. pripada mi, ze to tady někdo pise schvalne, aby nemel konkurenci.
15. ledna 2014 v 17:32
Francie
Napis mail prosim, rada bych jela :)
15. ledna 2014 v 17:25
Francie
Hledam nekoho kdo by se mnou chtel jet na tour do Francie,zacatkem dubna zrejme...jezdim uz dlouho,ale nechce se mi jezdit samotne. Tina
15. ledna 2014 v 16:54
Finsko
15. ledna 2014 v 16:53
Finsko
Aha,tak to nevim,to se omlouvam,projedu to dozadu...
15. ledna 2014 v 16:51
Finsko
Hele, o forenomu uz se tady psalo pred Vanocema ze vyhazuji
15. ledna 2014 v 16:45
Finsko
Holky proc je tady takova diskuze at ted? Ja take minuly tyden prisla kvuli Feronomu o 430 euro :-( Kdyz vas odnekud vyhodi,piste to...ja to teda taky nenapsala,ale od ted budu...Karolina
15. ledna 2014 v 16:42
Finsko
A mate nekdo prosim jine tipy na ubytko krome tedy Forenomu a Ommeny?
15. ledna 2014 v 16:39
Finsko
Mne z Feronomu vyrazili v patek akorat :-( rezervace na 4 dny a hned prvni den jsem musela pryc! A propojene to je,stejne jako Omena,z te me vyhodili v Tampere a uz nikam jinam nemuzu na Omenu,maji me zaregistrovanou.
15. ledna 2014 v 16:31
Finsko
Ja si myslim, ze to muze bejt propojeny...Kdyz je to jakoby jedna spolecnost
15. ledna 2014 v 16:28
Finsko
Me se stalo ve Vaante a slysela jsem ze spousty holkam taky ale jestli i jindy jako napr. Helsinky Lahti atd tak to by me zajimalo....
15. ledna 2014 v 16:22
Finsko
z Forenomu vyhazují jsem slysela
15. ledna 2014 v 15:51
Finsko
A co Forenom v Lahti...?
15. ledna 2014 v 15:29
Finsko
Ja blondyna, ale jeste neni konec... Treba to dal bude taky na prd