Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
2. září 2014 v 12:26
Jan Milnbauer
Jela jsem s ním já a je to jeho pravé jméno,mám jeho adresu trvalého pobytu
2. září 2014 v 12:24
Jan Milnbauer
Chtěla bych jej udat na policii myslíte si že mám šanci vyhrát? Chci aby to prase co obírá holky nejen o půlku výdělku ale ještě jí nezaplatí ani korunu na nákladech šlo sedět na pěkně dlouho problém je ten, že nevím, zda používá pravé jméno, neznám žádnou holku která s ním vyjela, ale přeci není možné aby mu to nadále procházelo pomozte prosím
2. září 2014 v 12:06
10:31
Pokud nemam ani korunu tak přeci nikam tak daleko neletím a prvně si někde poblíž ať už v ČR nebo třeba v Německu vydělám na náklady ne? Nikdo jí přeci nezaručí, že vydělá
2. září 2014 v 10:31
agentura
no ono ale kdyz nema holka ani korunu, tak ji nic jinyho stejne nezbyde
2. září 2014 v 07:59
agentura
no hlavne to nikdy neni zadna agentura:)))))na todle agentury fakt neexistujou:)))))myslis ze platej dane a jsou na zivnostaku jak vedeny?????agentura na pasactvi????ze platej dane atd????jsou to vetsinou byvale slapky a vychcany chlapici..je to uplne stejny jako sama na sebe jen ze ti poradej..proste te pasou no..nikdy bych kdyz umim jazyk nejela pres pasaky..vy AGENTUUUURY hahahahahahha
2. září 2014 v 07:24
agentrura vs. operatorka
Jezdila jsem zezacatku na ag. mojich bylo 60%
Reklamu platili oni a pulku vsech nakladu. letenku, apartmany, taxi, vlaky.
Az sem si neco nasetrila, zacla jsem jezdit s operatorkou, ktera si bere 20% ale zase si platim vse sama i reklamu.
Je to ve finale asi skoro stejne. Chapu, ze holky nemaji do zacatku 1000e na naklady, takze agentura je resenim. Pokud to neni ten zmrd co si bere 50%, chce podpsat smenku a ve finale si vse plati holka sama.
2. září 2014 v 05:32
Julii
Neni bezpecnejsi a k tomu nebudes odevzdavat polovinu ;)
1. září 2014 v 22:19
Julie
Jaký je v tom tedy rozdíl, když pojedu s agenturou nebo s operátorkou? kromě toho, že agentura si bere 50% a operátorka 20%... Je agentura bezpečnější?
1. září 2014 v 18:16
16:12
nic nerikej! at na to prijde vole kazdej sam..
1. září 2014 v 17:39
Julii
Jeď raději s operátorkou
1. září 2014 v 17:02
Julie
je to agentura CITY TOUR SERVICE (Petra Pánková)
Já bych klidně jela sama na sebe, ale bojim se, protože mám zkušenosti jen s prací v Praze..
Jsem 19tiletá holka, která je v týhle branži jen chvilku.. Nevim pořádně jak to všechno chodí, proto bych pro začátek radši chtěla jet s agenturou a pak se uvidí..
1. září 2014 v 16:15
15:03
Hlavně češky jako independent to kazí
1. září 2014 v 16:12
Finsko 4000 euro
Asi takhle to napíšu čím menší město a méně holek tím lépe pro tebe ;)
1. září 2014 v 15:03
Pro Julii
kočko tak z agenturou nevím protože to jsouu právě agentury co kazí ceny ve snaze z té holky vytřískat co nejvíc.ale jak tu holky píšou jsou jěště místa kde se vydělat dá.je fakt že se nesmíš zdržovat v helsinkách kde jdou ceny dolu a kam ag.jezdí.mužu se zeptat s kterou ag.jedeš?osobně bych se já s ag.nedělila dát jim 50% to nikdy.
1. září 2014 v 14:58
Finsko
holka nemyslíš že ti tady napíšem kde se dá ve Finsku vydělat!!!!!to bychom byly samy proti sobě.chce to hledat a zkoušet jako my všechny.ale všř mi vydělat se tam dá.
1. září 2014 v 14:26
Julie
holky, jak to je teda v tom Finsku? Má cenu tam jezdit na city tour? Mám v plánu vyjet poprvé.. na 14 dní s agenturou..
1. září 2014 v 13:41
Jana
K Finsku - nechapu k cemu se ten rypavy dotaz vztahuje,ale ano,i ja delam ve Finsku 4000. Ne tedy za 7 dni,ale za 8 dni. Vratila jsem se domu v sobotu.
1. září 2014 v 13:04
Finsko
a kde se da opravdu vydelat?
1. září 2014 v 12:38
kikita
Holky nedoporucuju ve svajcu podnik email hrabenka uplne o nicem zadne lidi uplna nula vydelky.
1. září 2014 v 11:30
Finsko 4000 euro
Nejsem oskliva jen jezdim na mista kde se da opravdu vydělat