Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
7. října 2013 v 13:35
Pro Ivetu
Ano mam, a nejsem jedina psalo to tu vice slecen davej si na ni prosim pozor
7. října 2013 v 12:22
Iveta
Ahoj ja jezdim pres Natalii uz 2 roky a nemam s ni problem.Ty s ni mas spatnou zkusenost?Znam hodne holek od ni a vsechny jsou spekojene tak mi to nejde do hlavy.
7. října 2013 v 02:09
Viki
v Irsku proděláš věř mi hlavně nejezdi přes Natálii
7. října 2013 v 00:13
Viki
Iveta: a přes koho prosím?
6. října 2013 v 23:56
Iveta
ahoj ja jezdim Dublin i cele Irsko.
6. října 2013 v 23:03
Viki
Jezdíte někdo do Dublinu?
Nebo nezkusil by někdo Německo?
6. října 2013 v 19:58
Holandsko
Nevíte,jak to teď v Holandsku jde?V září to tam totiž bylo dost bídný :((
6. října 2013 v 18:22
Renata
Musim reagovat na privat GC Leonardo v Praze,nekdo tu pise,ze mel problemy s majitelem (Leo). Ja s nim mela take problemy,jeste v dobe,kdy mel privat na Francouzske ulici v Praze,myslim Retro se jmenoval. Byla jsem tam 5krat a nikdy vic. take jsem na pokoji totiz nasla webkameru a kdyz jsem mu ji ukazala,tak me napadl a vyhrozoval,ze pokud to nekde reknu,tak uz si neskrtu. Mezi holkama z prace moc kamaradek nemam,takze jsme to nemela ani komu rict. Tuto stranu jsem nasla asi pred mesicem a pul a nenapadlo me to sem napsat,ale aspon ted muzu ostatni takto varovat....Leo Vodicka a spolupracuje s nim Petra (ta bere telefony a "stara" se o holky)
6. října 2013 v 16:44
Rita
Slecnu do USA uz mam,tak se omlouvam tem,kterym jsem uz nenapsala. Rita
6. října 2013 v 14:33
pro Ritu
6. října 2013 v 14:01
Pro Lenku
Ahoj Lenko,ja tuto praci delam jich 9 let a jedine misto,kde jsem mela problem byl privat GC Leonardo v Praze (u Staromestskeho namesti). Na pokojich byly kamery a kdyz jsem po pul roce majiteli rekla,ze bych rada vyjela do zahranici a uz s nimi pracovat nechci,tak vyhrozoval,ze zaznamy z kamer posle mym rodicum....adresu mel,protoze kdyz jsem byla na pokoji s klientem,smejdil mi v kabelce a opsal si adresu z obcanky. Hajzl. Jmenuje se Leo Vodicka. Penize u nej sice krasne,ale jak bys chtela odejit,bude delat problemy,tak bacha na nej.
6. října 2013 v 11:01
???
Ahoj holky,
vážně přemýšlím že začnu s touhle prací, ale bojím se abych nevlítla do nějakýho maléru.
Nějaký typy na co - na koho (v Praze) si mám dát pozor?
Nechci aby mě někdo bil, nutil pít nebo brát drogy atd.
Díky za všechny rady.
Lenka
6. října 2013 v 04:42
Pro Kristynu
5. října 2013 v 20:19
Lenka
No tak Kristyna boduje :-) Tady je veselo. Prijdu na urad,ze chci zivnostak,zeptaji se me na co,tak reknu,ze bych si rada otevrela eskortni agenturu,ze bych chtela byt pasakem :-)...pojedu rovnou do blazince nebo na policejni stanici :-) Fakt uzasny vyrok Kristynko. Kristyna nam uz legalizovala prostituci. Nekdo by to mel ohlasit v poslanecke snemovne,myslim,ze se to k nim jeste nedoneslo :-) :-) :-)
5. října 2013 v 15:03
Pro Kristynu
5. října 2013 v 12:27
Pro KRISTYNU
S podplacenim je to taky fakt...jak mas penize,nebo znamy,tak muzes "temer" cokoliv. Takze slecna Kristyna by se mela trochu klidnit a probrat se.
5. října 2013 v 12:16
pro Kristynu
a kocicko uvedom si jak to chodi v Čr pokud mas penize muzes delat co chces...kazdy se da podplatit...tak se prober :)
5. října 2013 v 12:03
pro Kristynu
Kristyno,ty v tom mas trochu zmatek,ze? Ty si myslis,ze nejaka "agentura" muze z teto cinnosti platit dane??? Jak prosim Te? Ty si myslis,ze kdyz nekdo ma stranky,tak je to hned legalni agentura? Trochu te nechapu. Kdokoliv kdo zprostredkovava praci v prostituci je na hrane zakona a v zadnem pripade nemuze z teto cinnosti odvadet dane. To je nemozne,na to neexistuje zadny zakon. Je to nelegalni. Takze je uplne na stejne urovni to,jestli tuto praci zprostredkovava nejaka holka a nebo nekdo uplne jiny. Kdyby je chytli,tak budou trestani uplne stejne. Nevim sice o co tady v predchozich komentarich slo,zadnou Natalii neznam a ani me nezajima,jen reaguji na to tvoje "placeni dani". Je to hloupe,myslet si,ze si na neco takoveho muzes udelat zivnostencky list :-)
5. října 2013 v 11:46
pro Kristynu
me se zase opravdu libi jak je tu kazda k.... nejchytrejsi
5. října 2013 v 02:18
Kristýna
Opravdu mě baví když nějaká holka o sobě tvrdí že má agenturu a přitom jen holky posílá na tour a bere si za to od nich strašné peníze. Pochybuji že rádoby slečny co o sobě tvrdí že mají agenturu platí daně nebo snad vlastní živnostenský list. A Natálie já myslím že ty můžeš být ráda za to že Lenka na tebe dopředu nezavolala policii protože to by jsi teď byla někde úplně jinde.