Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
31. července 2014 v 00:12
pro svycarsko
Bud chteji cestovni pojisteni a nebo zdravotku aby vas mohli prihlasit.ale vse jsem davala kdyz jsem prijels na misto.
30. července 2014 v 19:36
švýcarsko
ok děkuju za odpověd
30. července 2014 v 19:27
svycarsko
zdravku jsem teda neposilala nikde. jen pres whats up fotku obcanky...
30. července 2014 v 19:25
švýcarsko
ale nechápu proč zdravotní pojištění? a nejde toho nějak zneužít nebo nevím.
30. července 2014 v 19:24
svycarsko
jo je to normal taky jsem posilala...
30. července 2014 v 18:46
švýcarsko
holky můžete mi poradit? Chci zkusit zatím švýcarsko.Nikdy jsem tam nebyla.Ale chtějí po mě předem zaslat okopírovanou občanku a kartu zdravotního pojištění.Je to normální postup? Za povolení nic nechtějí.Ale nerada dávám osobní údaje takhle z ,ruky.Děkuju
30. července 2014 v 18:31
city tours
pul hodiny je 120-150 eur v přepočtu ve švedských korunách a hodina 240-300 eur zaleží na localitě ve Stocholmu cca 240eur hodina
30. července 2014 v 18:29
city tours
myslím ne víc jak 5dní být ve Švedsku kontrolují pasy na letišti a zda máte kreditní kartu a letenku zpět.
30. července 2014 v 18:29
City tours Švédsko
A jak je to tam s cenami? Jake jsou obvykle ceny za hodku a pulhodku?
30. července 2014 v 18:28
city tours
Švédsko má podobné zákony jak Finsko jen nesmíte být na jednom hotelu víc jak 1den už i 2 jsou podezřele a ne víc jak 5dní já byla týden a už jsem měla fakt strach.je to tam hodně hlídané takže jezdit spíš na dražší hotely nejsou tak kontrolované jakty levnější.ale vydělky jsou tam super
30. července 2014 v 18:15
City tours Švédsko
Holky jak je to tam se zákony? Je to tam o dost jiné než ve Finsku a dá se tam stejně dobře vydělat? Děkuji
30. července 2014 v 17:59
jak to děláte
nemám vztah a proto tohle dělám-pomáhám hodně rodině, bráchovi atd.Angažuju se dost v charitě a osobně žiju docela skromně.Šetřím a jsem zvyklá žít normálně.Žila jsem si na vysoké noze a prošla si tím i tím.Dnes už na svět a život koukám trochu jinak.Samozřejmě peníze dávají svobodu.Ale měli by sloužit i pomoci ostatním.A docela i chápu holky co mají vztah a dělají tohle.Cit je něco jiného a ač se někdy vyskytne klient, který holce může být příjemný atd. většinou to stejně zůstane v rovině klient.Snad každá holka chce cit a vztah.A vztah zaliožený jen na tom,že klient holce hodně finančně pomáhá nemůže mít dlouhého trvání.Absence citů a prožitků se časem projeví.V tom je ženská jako ženská.Bez ohledu na erotiku.I když hodně z nás možná leckdy spadnou klapky z očí a ty chlapy vidíme asi i jinak.Z jiného pohledu,úhlu.To co ale neakceptuju, když má holka chlapa a kupuje mu auta a živí ho.To nechápu a je mi to proti srsti.
30. července 2014 v 17:42
city tours
kočko mě je 31 a lítám city tour po Irsku,Finsku a Švedsku.pisni mi sem mailik a určitě se domluvime.zaklad je angličtina a kvalitní profi fotky.tak není problém se domluvit.pa N.
30. července 2014 v 17:42
jak to děláte
nemám vztah.kdybych měla vztah,tohle bych nedělala.
30. července 2014 v 17:29
jak to děláte?
normálně, nemám rodinu,přítele,kamarády ani školu,takže si nemusím na nic hrát
30. července 2014 v 17:18
jak to děláte?
bože pardon za ty smajlíky se to rozházelo, radek
30. července 2014 v 17:18
jak to děláte?
ahoj holky občas sem zajdu abych nakouknul
neodsuzuju vás, bejt baba dělám to taky a teplouš nejsem tak pro mě cesta nevede v týhle branži
ale nevadí, jen by mě zajímalo vy co máte přítele/manžela jak to děláte, jak to okecáte ? Mě to jen zajímá, třeba já bych asi s tímhle problém neměl- je to práce a vztah to je jiná věc založená na jinejch věcech, holky díky když mi odpovíte
radek
30. července 2014 v 16:30
city tours
30. července 2014 v 14:49
Martina
Holkyjeudíte některá na city tour sama a chtěla bysste se mnou?chtěla bych zkusit v zaří Irsko ale nechci s agenturou.spíš s nějakou holkou co už to zná a ví kam dat reklamu.Já vím zas hotely kde je to ok a kde nevyhazujou.díky
30. července 2014 v 14:07
city tours
díky holky za tipy, odpovědi.Já jsem spíš ,ženský typ.Dlouhé vlasy, prsa a hlavně jsem vysoká.Takže lolitka typ nejsem