Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
1. června 2014 v 20:38
Pro Slunecnici
No hlavne ze je spoleh na tebe!!!! spino jedna.
1. června 2014 v 18:57
N.
No tak to si ještě počkám
Myslela jsi od šestnácti?? Zrovna v Německu bych se divila, ale co já můžu vědět:) A máš na mysli priváty, kluby, nebo co?
Jinak vím že nejsem v situaci kdy bych si mohla extra vyvbírat, ale strašně Vám závidím holky, které jezdíte na toury do USA, Singapuru apod... I když já bych se zatím spokojila s čímkoliv v EU..
1. června 2014 v 18:46
Nemecko
Ahojte. Chcete niektora do fkk clubu v Augsburgu? Denny najom 50 eur. Zakladne ceny 50 a 100 eur s klientom. Jedlo a spanie zadarmo. Napiste email a poslem dalsie info.
1. června 2014 v 18:30
Pro N
Myslim ze v Hamburku, Frankfurtu nebo Berline se sa drlat jiz od 26ti tak si to dohledej nebo zavolej do nejakych podniku tam. Pa
1. června 2014 v 18:09
Slunecnice
Ahojky hledam spolehlivou operatorku na Finsko, mam zkušenosti s některyma op. které nebyly bohužel moc spolehlivé, tak pokud se najde nejaká, ktera si chce vydelat a má to v hlavně v pořadku, budu rada za email
slunecnice118@seznam.cz
1. června 2014 v 17:10
N.
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, jestli si myslíte, že je možné se dostat do zahraničí, když mám 17 let? Ptám se vážně tak prosím o seriózní odpovědi. Vypadám asi tak na 20, myslím že jsem celkem hezká.. mluvím dobře anglicky.
Obepsala jsem pražské podniky a asi tak 40% bylo ochotno mě příjmout i přesto, že nejsem dospělá. Jenže nějaký s prominutím levný b.o.r.d.e.l. či privát s 1000/hod není nic pro mě - bez urážek prosím, ale řekla bych že jsem celkem na úrovni jak po psychické, tak fyzické stránce a prostě se cením na více.
Neraďte mi, ať čekám do osmnácti, potřebuju mít našetřeno než mi 18 bude.
Moc děkuj za inteligentní reakce.
1. června 2014 v 12:59
Pro Tanju
Pokud nemas fotky od Vavry pak nema cenu tam jezdit
1. června 2014 v 10:33
Tanja
pokud jedes poprve a nejses fakt kocka, jakoze super fotky tak ne.
1. června 2014 v 08:51
Tanja
Ahoj holky,dostala jsem nabidku do Dublinu na privat,da se tam slusne vydelat?Dekuji za odpovedi
30. května 2014 v 20:47
Belgie
No jak to rict :-) Je to city tour,ale jsem v Bruselu 10 dni v pronajatem byte co tu ta agentura ma. Stridaji se tady holky po 10 ti dnech. Obcas zazvoni nekdo i bez objednani. takze je to zname misto....takze vlastne privat :-)
30. května 2014 v 17:22
Belgie
A jsi tam na néjakém privátu nebo na city tour? Děkuji :)
30. května 2014 v 16:23
Belgie
Ahoj,ted je to v Belgii dobrela dobre,ale jsem tady treti den teprve,takze uvidime,jak to bude dal. Martina
30. května 2014 v 16:04
Belgie
Holky mate info jak to ted jde v Belgii? Byla jsem v breznu a dobre,ale pry to ted je o nicem? Diky za infa. Helena.
30. května 2014 v 15:11
USA
Vlstni zkusenost - byla jsem tam ctyrikrat. Dvakrat super,jednou jen na naklady a jednou minus temer 60tisic. Vzdy stejna agency. tak ja nevim
Beta
30. května 2014 v 14:40
USA
Vyplati,ja teda jinde 2500 denne nemela. Pokud ty ano,jsi dobra. A ubytovani 1200 tydne? Vzdyt to mas zaplacene za pul dne....No ale pokud jsi hvezda,co dela 2000 e denne pro sebe,pak tedy zustan v Evrope.
30. května 2014 v 08:18
USA
Aha takze ve finale stejne jako v Evrope nema cenu jezdit do USa z klienta sice mate 500 dollaru are byt a vse kolem si platite samy
30. května 2014 v 08:02
USA
Ja byla v US nekolik tydnu,trikrat za sebou a jezdila jsem jen outcally na Miami - ta agentura take chtela predchozi reference. Tak tam funguje hodne agentur. Klasicke city tours tam dela jen malo agentur a ty maji ceny kolem 350 dolaru,to je des,za ty prachy muzu byt i v Evrope. Outy tam byly za 600 na hod.
Agentura si brala 100 dolaru z klienta,ale zadne naklady nam neproplacely. Letenky samy a podnajem bytu - tyden 1200 dolaru - vsechno z vlastni kapsy. I tak se to vyplatilo. na Floride je prace hodne. Vetsinou se zacalo jezdit kolem 4 odpoledne a koncilo se po pulnoci.
Neda se to vydrez dlouho,mne stacily 3 tydny a konec.
mate nekdo zkuseosti jak posilat penize z US domu? Ja tam mela ucet,ale nevim,jestli je jeste funkcni....je to uz rok a pul co jsem byla naposledy.
30. května 2014 v 06:58
USA
Holky jak to tam je s ag kolik procent si berou a proplaci neco z nakladu? Dekuji
30. května 2014 v 06:56
USA
Kdyz teda nedelaji obyc city tour tak co? Stejne tá jedes jsi tam nejskou dobu a hotely stridas take takze je to city tour
30. května 2014 v 04:49
USA
Taky teda cucim jak puk :-(
Tady to je polovina lzi,kecu na entou.
Jak muze nekdo napsat,ze v USA nejsou agentury,ktere nechteji reference? Ty vazne top s cenama nad 600 dolaru reference vyzaduji. Prece nevezmou holku o ktere nic nevedi,aby jim kurvila reputaci. Ja teda nevim,ale vzdyt je to logicke.
Takovych agetur je dost,faktem je,ze ja vim o trech - NY,Miami a Texas,ale urcite jich bude vic.
Nemluvim o tech,co delaji obyc city tour,to nevim.
Holka kdyz nemas spravne info,tak sem nepis!