Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
22. srpna 2012 v 10:19
bětule
nejlepší je to stejně v moncherie v mnichově já si tam udělám i 1200eur denně a to nelžu a vše z gumou
22. srpna 2012 v 10:19
Achley
Dita
Vypadá to solidně a mají dobré ceny pokojů. Otázkou je,kolik z toho máš ty.
22. srpna 2012 v 10:18
dita
ne je to ve st.gallen a wohlen
22. srpna 2012 v 10:17
Aschley
o a ta Kateřina Strnadová objíždí podniky jako společnice? u nás pár takových případů bylo a ráno jsme měly vybílené peněženky:-/
22. srpna 2012 v 10:17
Aschley
Dita
Já našla webovky clubu,co se takto jmenuje,ale je to v Leobenu(Rakousko). Nespletla si se?
Jinak,jak už tu bylo zmíněno,dělat přes agenturu je opravdu fajn,mám dvě známé v Praze a vím,že přes nějakou jezdí a přijdou si na super peníze,jen mně to přijde celkem nechráněné. Teď naposledy byly až v Mexicu a to jezdí bez nějaké ochranky,pouze si agentura prověří klienty. Ale mně to přijde nebezpečné. Já pracuju už nějaký rok v jednom klubu na Moravě,v listopadu už budeme fungovat 20 let a nemůžu si stěžovat. Máme dobré provize a když je holka šikovná,tak si vydělá. Ale neposkytujeme ubytování a tím se o nové holky připravujeme. Teď ty prázdniny nic moc,ale minulej podzim byl dobrý,tak snad to bude i tento rok.A vždycky jednou za čas to jedu zkusit na chvíli někde jinde. Líbilo se mi v Mikulově,projetý mám i Zurich. Potom v brně,ale co ten klub předělali a přestěhovali jinde,tak už jsem se tam nějak necítila. Co priváty? je to lepší na privátě nebo v klubu?
22. srpna 2012 v 10:16
agentura
někdo zkušenost s Janou Benešovou ?
22. srpna 2012 v 10:15
dita
cau, nemate zkusenosti s podnikem lovehaus ve svycarsku?
22. srpna 2012 v 10:14
oooo
22. srpna 2012 v 10:13
PZOR ZLODEJKA STRNADOVA
Holky, dejte si pozor na KATEŘINU STRNADOVOU !!! Hraje si na chudinku a potom všechny OKRADE !!! Její email : A.althea Tadida :
a.althea22@yahoo.com !!!!! Vždy ukradne všem peníze a zmizí !!!!
21. srpna 2012 v 11:10
Mišel
nazdárek :-) nějaka holčina ,která by jezdila semnou ? ve dvou je to přece jen lepší:-)
21. srpna 2012 v 11:09
Domča
ahojky máte některá typ kde si vadělat krásné penizky ??