Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
1. prosince 2013 v 02:14
lucka
ahoj holky. nevite co je se strankama na finsko? myslim to s**w*** hodne dlouho jsem na strankach nebyla a ted mi je nejak nechce nacist. dik za info
1. prosince 2013 v 02:14
lucka
ahoj holky. nevite co je se strankama na finsko? myslim to s**w*** hodne dlouho jsem na strankach nebyla a ted mi je nejak nechce nacist. dik za info
1. prosince 2013 v 01:03
carmen
ahojky
holky nemáte nějaký slušný tip na švajc??? korunky na vánoce jsou potřeba a nějak se nedaří
budu ráda za každý slušný tip
děkuji
30. listopadu 2013 v 22:08
Agentura FR
Mohla by ta agentura napsat,co jsou pro ne mala mesta teda?
30. listopadu 2013 v 22:05
FR
Jo na ten...take tam o jinem nevim :-) pak hotel...ale je daleko z centa. Hotel od M :-)
30. listopadu 2013 v 22:04
Francie
S Orange souhlasim,ve 2 si praci budete delit. Ja tam jezdim jen sama,pokud tam vidim jeste nekoho,tak je to na nic. Otazka pro slecnu co take jezdi...jezdis apartman v centru...zacina od K....vim tam jen o tomto. Jen napis jestli ano nebo ne. To staci :-)
30. listopadu 2013 v 22:02
FR
No tam se vyplati pokud tam si sama,ve 2 ne...to je prave ono,hledat takova mesta,pro koho je male mesto Grenoble,tak asi moc nevydela. mesto ti na stranky na pozadani pridaji...
30. listopadu 2013 v 21:58
Orange
Já na webovkách vůbec nabídku města Orange nevidim..? Vyplatí se tam teda vážně jezdit,když tam pak je jen jedna-dvě slečny?
30. listopadu 2013 v 21:47
Pro FR
take si myslim,ono totiz pro kazdeho je male mesto neco jineho. Pro mne treba i Grenoble je velky,jezdim mesta velikosti Orange a prace je vzdy. Jen je fakt,ze najit ubytovani je umeni nekdy,ale kdyz se podari,tak je to vzdy perfektni.
30. listopadu 2013 v 21:03
FR
Nevim jak ta agentura,ale ja take jezdim mala mesta okolo Lyonu a Nice - napriklad Saint Etienne,Grenoble,Dijon,Toulon,Aix, Orange....ta agentura podle mne ta mala mesta nejezdi,jinak by to sem napsala.
30. listopadu 2013 v 21:00
Agentura Fr
Take by mne zajimala ta mesta,muzete prosim rict kam tedy posilate,mozna by pak i nekdo mel zajem. Dekuju za odpoved Vera
30. listopadu 2013 v 20:53
Francie
Hm takze se tady nedozvime do jakych mest jezdite??? V okoli Nice a Lyonu je mest docela dost :-)
30. listopadu 2013 v 20:05
Holansko
Ahojky, chtela bych jet do Holanska nemate nekdo naky typ do jakeho meste je dobre jet a popripade i na nejake ubytko. Diky Lucka
30. listopadu 2013 v 19:35
Francie
Preferujeme mesta v oblasti Lyon, Nice apod :)
30. listopadu 2013 v 19:17
Francie
No a muzete tady teda napsat jaka mesta jezdite,kdyz jezite mala? Diky
30. listopadu 2013 v 18:54
Elis, Uk a Finsko
tos udelala dobre, i kdyz v irsku by se mozna i chytla ne? u me chtela do F, mela priserny fotky, priserny chovani....rovnou me napsala, zda bych ji a jeji kamosce na vse nepujcila ...na letenky na apartman...asi spadla z visne, nebo co....
30. listopadu 2013 v 15:34
Faltusova
bodejt by vydelala tlustoska. Mela jet do Irska, ale po osobnim setkani jsem se rozhodla NEBRAT.
30. listopadu 2013 v 14:55
pro Elis
slecna na letšenku mnela ale nemnela na ubytko ja na ni cekala v amsterdamu a projela jsem s ni dve mesta kdy jsme ji vse vzdy zaplatila a kdyz jsem jela domu domluvily jsme se, ze po ukonceni tour mi penize posle nebo je da operatorce...neucinila tak a slibila mi ze mi je da v zari, pak v rijnu, v pulce rijnu a v pulce litopadu a nekomunikuje...a to jsme ji na sve naklady vezly do dvou mest a platily dva hotely a nechaly udelat profi fotky protoze ty jeji byly katastrofa .. Bara mnela 1-2 prace denne protoze ji to proste neslo jako zrzce... udelaly jsme maximum .. a vidim, ze za dobrotu na zebrotu no ... a slysim to uz z vice stran jak je neseriozni, ze nejsem jedina...takze urcite dekuji za ohlas..slecna bude od pondeli na black listu takze uz si na ni vsichni snad daji pozor :)
30. listopadu 2013 v 14:30
Elis, Uk a Finsko
jj takhle zoufalkyne Barbora Faltusova, ta me psala taky porad do kola na me inzeraty na finsko a uk, nastesti uz jsem vytrestana a holkam penize nepujcuji, kdo nema na naklady ma proste smulu, uz z toho je poznat co je slecna zac.....jakmile se hlasi nekdo na praci stylem nemam ani na letenku pujc mi prachy, nebrat.....a mam svatej klid a pohodu.....doporucuji vsem operkam, nepomahat, nakonec se to obrati proti vam jeste.....
30. listopadu 2013 v 14:26
Pro Tour
to bohuzel to nejde dostala je ode mne v Holandsku do ruky ale nevadi agentura tuto sleecnu ktera tu taky vystupuje jako alexandra duffy dava na black list.. to mi staci :D