Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
6. listopadu 2013 v 12:26
diana
ahoj holky ted jsem ve finsku a na to kolik se tady vydělávalo je to dost bída :-( a docela poslední dobou otravují a dělají kontroli i poldové víc než dřív..nevíte zda se vyplatí belgie?
6. listopadu 2013 v 12:02
Pro Karolínu
Ceny se mi zdály dost nízké na to jak jsou vysoké náklady a představa že bych pracovala měsíc v kuse se mi moc nelíbí :(
6. listopadu 2013 v 11:59
Pro Lucku
Finsko je už dávno pasé už se tam nedají vydělat tak dobré peníze a na to jak jsou tam vysoké náklady už se tam nevyplatí jezdit.
6. listopadu 2013 v 09:59
Lucka
Holky pokud shanite kontakt na Finsko.Mohu doporucit jednu slecnu se kterou uz jezdim 2roky a nikdy nebyl zadny problem :)
6. listopadu 2013 v 09:26
Karolína
díky za odpověď a co ti napsal?
5. listopadu 2013 v 23:55
Pro Karolínu
Já si s ním psala taky po tom co mi napsal jsem se rozhodla že tam raději nepojedu.
5. listopadu 2013 v 11:11
Karolína
ahoj holky!nemáte tu někdo už zkušenosti s Kanadou?Píšu si tu s jednim českým zprostředkovatelem Jiří,který nabízí práci min.na měsíc atd..díky
5. listopadu 2013 v 06:32
Dubai
stačí se podívat na net na ceny ..co se týče dubaje - rozhodně nedoporučuji, max jako dovolenou :-) nevyděláš si ....1500 už nikdo nedá.....šlapou tam už na ulici, a policie - vše tak nějak ignoruje ....a hoteli jsou velmi drahé .....
4. listopadu 2013 v 22:54
pro USA práce
4. listopadu 2013 v 22:07
USA
4. listopadu 2013 v 21:59
USA prace
ja bych zajem o praci v USA a Australii mela...hlavne Australii. Das mi na sebe kontakt? Nejake info take uz mam.
4. listopadu 2013 v 17:29
Holandsko
Ahojte, chcem ist do Holandska, prosim o kontakt na nejaku serioznu operatorku, prip. tip na ubytko...dakujem
moj email:
marbejas@azet.sk
4. listopadu 2013 v 10:24
USA práce
Holky, plánuji vyjet do USA, nebo Austrálie na nějaký čas za prací, cca 2 měsíce. Aktuálně zjišťuji kam, ke komu, jak je to s množstvím práce atd. Chtěl by se někdo přidat? Ve dvou se to líp táhne a můžeme si rozdělit náklady na ubytování:-) Já momentálně pracuji v jedné německé agentuře, kde si na peníze nemůžu stěžovat, ale práce je docela málo. Ráda bych odjela pracovat full time.
4. listopadu 2013 v 00:58
USA
Aha tak to nevim, ale skoda ze nechces poradit urcite by jsi na tom co se tyce penez nebyla skodna.
3. listopadu 2013 v 20:52
USA
Pokud vis,v jake agenture jsem,tak musis podle mne i vedet kdo jsem,jsem tu Ceska sama. Pak je tu jedna Srbka,par Nemek a Rusek a zbytek Americanky....Tu agenturu muzu doporucit v tomto pripade. Za celou dobu nebyl zadny problem,jen majitelka vyzaduje at se dodrzuje to,na cem se dohodnete. Pokud vse funguje jak ma,je nekdy i nezvykle stedra (nemusis odevzdavat tolik penez kolik ve skutecnosti mas).
3. listopadu 2013 v 20:44
gabi
3. listopadu 2013 v 12:07
USA
46 holek diky to mi staci vim v jake agenture jsi :)
3. listopadu 2013 v 12:01
Plzeň priváty
ahoj holky, co v Plzni na priváty? Je tam práce? děkuju za názory
3. listopadu 2013 v 04:26
USA
Jinak trestne to je tam pracovat,ale ja za 5 let nemela sebemensi problem. Nikdy me ani nekontrolovali. Jen je pak problem se do USA vubec dostat,pokud tam jedete treba po seste na mesic ci dele,zacne jim to byt divne a pokud si to "nejak nezaridite",tak vas na hranicich muzou poslat zpet. Znam takovych pripadu hodne. Takze pokud tam uz zacnete pracovat a dari se,tak doporucuji uz od zacatku hledat nejake reseni,jak se tam pak vracet casteji a "mit duvod". takze hledat napr.pomoc u klientu a tak. To je asi vse,co vam mohu doporucit.
3. listopadu 2013 v 04:18
USA
Ja se moc omlouvam,ale kontakt na USA sobecky nedam. V agenture je 46 holek a uz tak je to velka konkurence,nedovedu si predstavit,ze bych dala kontat,to tam bude do mesice 20 Cesek. Ale jen poradim,ze staci se podivat na Google. Ja si agentury take tak hledala.