Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
17. března 2013 v 20:37
Martina
Holky kdyby nekdo chtel jezdit Finsko,mam dobry kontakt na jednu slecnu .Jezdim kazdy mesic a nikdy zadny problem a minimalni naklady.
17. března 2013 v 17:43
Karla
mate prosim vas nektera zkusenosti s agentur pink agency svycarsko?co je to za agentuaru?
17. března 2013 v 15:31
Hladam kamaradku
Hladam kamardku na spolocne cesty za pracou do zahranicia ak mas zaujem napis budem rada.
7dennisa@gmail.com
17. března 2013 v 13:26
ALLERGAS
Ohledně Alergas a Ambiente rose mam vlastni zkušenost,pracuje tam holka jménem Patricie,pravé jméno uvadet nebudu...
nejenže holkám prodava a nutí drogy ale navíc ona s majitelkou Danou,kurvou Nikol s ambiente tam okrada nemce a ne v malým,třeba o auto porsche,byla jsem u toho
to není ten hlavni problém nejhorsi na tom je ze ty kterým to delaji nejsou normalni lide...jsou to uspesny podnikatele který si to nenechají líbit a všechny holky které tam pracuji jsou do toho zamotány taky ,to znamená přinejmenším soudy a pak třeba ohrozeni života atd....nevin jestli to stoji za těch par ušmudlaných eur které si tam vydelate
17. března 2013 v 13:02
Hanka
Ja byla v ambiente 2 dny nikdy vice ,majitelka je kurva co tam sama suka !!!ma vsechno a cerno a jeste k tomu krade holkam penize,kdyz odjizdite posle toho sveho pasaka a ten vas na busaku okrade...
VARUJU:::NESTOJI TO ZA TO!!
17. března 2013 v 12:30
Paja
ja tam byla,vydelala jsem 350 za tyden a jeste jsem se zadluzila,jsou tam holky co jsou tam dlouho ,hrajou si na to ze jim to tam patri a sikanujou nove holky,sefove je to uplne jedno ,myslim ze fetuje ,smrdela tak jak fetaci,a pak se mne snazila strcit k nake jeji kamaradce do ambiente rose kde jsem se byla jen podivat a malem jsem se pozvracela.....
16. března 2013 v 22:33
Míša
A taky jsem se chtěla zeptat,jestli někdo zná Allegras v Mnichově?Děkuju
16. března 2013 v 22:32
Míša
Ahoj holky,máte některá kontakt na Nelu Hannover?Děkuji
16. března 2013 v 21:35
Emiráty
Škoda :) ale chápu :)
16. března 2013 v 20:01
pro Emiraty
Promin,ale nebudu si delat konkurenci takze si kontakt necham jen pro sebe... :) To urcite pochopis:)
16. března 2013 v 16:43
Emiráty
A dala bys mi na tu agenturu kontakt?
16. března 2013 v 09:04
Pro No coment
Hele s timhle jsem se ja nikdy nesetkala.. jezdim pred schopnou agentur, ktera kdyz se stalo ze holky zavrely jeste sla a zaplatila kauci a poslala je domu a to ze je zavrely byla chyba holek, nevhodne se chovaly na hotelu ... Kazdy jest sveho stesti strujcem. Ja mam na Emiraty jen a jen kladny nazor!!!! :) Nikdy jsem neslysela ze by nekoho zavrely na pet let!!! Takze nevim odkud tuhle spatnou informaci mas!
16. března 2013 v 08:51
no coment
Hele.tady kazda druha jen lze...porad stejny.fakt! Penize z Emiratu jsou ok.ale znama neudelala kliosovi anal a sel na recepci a naprasil ji.Prisla policie a sedi.5let dostala za prostituci!a v CR ji a tobe nikdo nepomuze! Pac jsi kurva a jsi kazdymu u prdelky.Jako v base s u arabu?nikdy.Stacilo mi par tisic a ne hamty honem statisice.Jednou nekoho nastvete v Dubaji a spol a mate smulu!agentura te holce nepomohla! ! ! Jinak acko nedelala a agentura psala do reklamy ze ano
15. března 2013 v 23:08
Karla
nekdo nejake zkusenosti s pink agency svycarsko???
15. března 2013 v 07:53
Bela
to je mi jasný, neptala jsem se vysloveně konkrétně na sebe, to bych si to rovnou mohla vyvěštit z koule :-D spíš jen, že se furt říkalo jak je to v Baselu teď mrtvý, tak mě zajímalo, jestli se to trochu rozchodilo nebo je to pořád nic moc. Navíc v každým podniku jsou chlapi naučení chodit jinak, tak proto moje otázka ;-) Ale děkuju za odpověď.
14. března 2013 v 23:54
pro Belu
já jsem ted v Baselu v Red lightu a v pohodě, takže vítej mezi nás :-) a hlavně si musíš udělat sama svůj názor, každá holka je jiná, vydělává jinak, má jiné fotky, servis nmůžeš chtít, aby jsme každá měla 3000 franků za týden. Budeš tady v klidu, vyděláš si.
14. března 2013 v 18:07
Anni
zatim jsem dotala prlno nabidek od devcat, kterym dam prednost kdyz tak se ozvu :)
14. března 2013 v 18:03
Bibi
vsechno je jen o domluve a fotkach ja tam muzu kdykoliv jezdit treba jen na tyden :) Jsem nekonfliktni a umym poslouchat rady, kdyz mi je nekdo dava co se tyce bussinesu v takovych zemich.. nevim jak je mozne, ze si tva kamaradka videlala tak malo .. ja pisu jen fakt co s tykaji me osoby :)
14. března 2013 v 14:02
PRO NABIDKA
Ahojky, jestli jsi jeste nesehnala nikoho k sobe, tak budu rada kdyz se mi ozves na email
annie666annie@gmail.com Zasekla jsem se ted v Anglii, ale uz je to slabsi, tak bych popojela dal. Jsem brunetka a 100% seriozní ;)
14. března 2013 v 10:48
Bela
Holky, chystám se teď do švajcu do toho Red-lightu... jak to tam teda je? dá se tam vydělat nebo je to fakt pasé?