Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
9. června 2014 v 23:50
Black list privat
Nech si udelat zajimave pekne fotky a mas krasny penize v kapse..jestli mas v hlave..ale tyden nevim no je to dost malo..vydaje a pak malo casu na vydelek myslim
9. června 2014 v 23:17
Black list privat
No ja se priznam ze ano,delam na private za 1200 kc. Je mi 22 a nikdy jsem si nemyslela,ze bych v zahranici mohla vydelat,jsem hubena a vysoka,ale v obliceji jsem neco jako ta slecna z blacklistu....zadne ladne rysy,nic elegantniho a extra krasneho. Takze me nenapadlo jet ven. Studuji vysokou,ale na tyden v mesici bych vyjet mohla...mozna se nad tim ted i zamyslim.
9. června 2014 v 22:12
info Irsko za Francii
Ahoj, ten směnný obchod se mi líbí. Kdyžtak napiš na
Lenadance@email.cz a domluvíme se :) L.
9. června 2014 v 21:21
Black list
To jsem se zasmala..kentaur..ale mam take takove zkusenosti.Ja jsem starsi 43 let ale vysoka a stihla tak vydelavam ale je fakt ze moje spolubydlici byla plnostihla asi 85kg malinka a vydelavala take dost.Jen mela jinou klientelu.
9. června 2014 v 19:29
Pro odkaz na blacklist
Normální průměrná holka nechápu proč obluda, pokud je milá ke klientům a mluví cizími jazyky, tak věř, že s výdělkem nemá problém. Zase se tu ozvala jedna z těch co dělá někde na privátu za pár stokorun že?

9. června 2014 v 18:21
Black list
Ver ze v zahranici delaji i vetsi obludy nez tato .....to co me jednou privitalo na private v Bielu by bylo na zapis do Guinessovky. Vypadalo to jako kentaur....a take to vydelavalo.
9. června 2014 v 13:03
Lenka
Ahoj hledám kamarádku na privát .Pracuje se jen ve dvou !
prívát je veden ženou jsem češka věk a postava nerozhoduje!
Tak jestli potřebuješ penízky tak se mi ozvy klientela je zajištěna reklama a bydlení zdarma !Těším se na Vás !Přeji krásný den!722693636

9. června 2014 v 09:07
Pro Odkaz
9. června 2014 v 03:54
VYMENA
Zdravim,vymenim veskera info o Francii za info o Irsku. Jde mi o ubytovani. Jezdila jsem pred 6ti lety,ale vse se asi zmenilo. Uvitala bych kontakty na apartmany a hotely,kde to prochazi. Mam na oplatku info o ubytovanich v 20ti mestech ve Francii,jezdila jsem ted posledni 3 roky jen tam. Diky,piste sem maily,odepisu.
9. června 2014 v 03:02
Odkaz na black list
Boze kam tohle jezdi pracovat? Ja mam mindraky,ze nevypadam uplne dokonale a tak tedy nemuzu v zahranici vydelat a toto vydelava? Tak to jsme teda oproti teto existenci miss...a ja si blba myslela,ze ven jezdi pracovat vazne jen pekne holky.
8. června 2014 v 20:57
Katie
Jeste jsem sem nic k teto debatě nenapsala ale znovu souhlasím se vším co tu proti tobe psalo. Tlustý prase, hnusna tlama a uplne vypatlana.
Natali
8. června 2014 v 17:27
lenna
8. června 2014 v 17:19
Pro Kroupova
8. června 2014 v 16:30
Kroupova
hnusna tlama a lze, vsechny tady pomlouva... Konecne je tu jeji fotka
8. června 2014 v 15:31
Lenna
Já nemám zapotřebí z někoho tahat informace infa mám celkem dost, nepotřebuji další. Píši si pouze s jednou operśtorkou to je celé.
8. června 2014 v 15:17
lenna
a proc vypisujes operatorkam ze s nima pojedes a pak uz se neozves a jedes si sama a pak jim zase pises ze s nima chces jet?? jenom tahas info! chochty chrochty
8. června 2014 v 15:04
Lenna
Ne , nemám za potřebí ze sebe dělat chudinku ale když agentura nedodrží podmínky taknje vźdy špatnś ta holka. V tomhle jem bohužel byla hloupá a vyjela s nimi, bohužel zs blbost dr platí.
8. června 2014 v 14:54
lenna
8. června 2014 v 14:34
Lenna
Ne to je verifikační fotka kvůli reklamě.
8. června 2014 v 14:24
Lenna
Tak zaprvé v Itálii jsem nikdy nebyla, za druhé jsem neprovedla nic špatného, na blacklist mě dala agentura Cosmo o které se tu už hodně psalo bohuźel jsem na Vás nedala a vyjela s nimi a to byla chyba. Fotky mám vždy své jiné nepoužívám, v Holandsku se ani fake fotky používat nesmí, kdo tam jezdí zná to.