Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
16. května 2014 v 06:17
Re Vymena
Můžu vyměnit za kontakt na ověřenou agenturu v Austrálii (žádní češi a funguje už několik let), pokud máš zájem napiš mi na
adriato44@gmail.com
16. května 2014 v 05:39
Vymena
Nabizim kontakt na overenou agenturu do USA vymenou za overenou agenturu do Singapuru,Kanady nebo Australie. Kdo by mel zajem (jen vazny - aby pak agenture nepsalo 20 holek a z nich neprijela ani jedna) dejte sem svuj mail,napisu. At se ozvou holky,ktere uz maji na naklady a byly by schopny odjet do par tydnu. Jednou uz jsem podobnou nabidku davala a psaly holky,ktere se "jen chtely informovat" - at se informuji jinde a sem at napisou jen ty,ktere jsou odhodlany jet. Predem upozornuji,ze je potreba mit na naklady aspon 50tis,nejedete do Nemecka,ale do USA. Vek 21 - 33let a profesionalni fotky podminkou. Agentura je overena,byla jsem s ni nekolikrat,ale do USA jiz nemuzu,myslim,ze by me z hranic vratili,uz v lednu jsem mela velky problem na imigracnim.
Na oplatku bych chtela agenturu,se kterou jste uz vycestovaly a byly spokojene. Jen prosim ne ceske agentury - nebo ceske zprostredkovatelky (holky co take pracuji). Jen agenturu,u ktere se podle rewicek na mezinarodnich strankach da poznat,ze funguje jiz delsi dobu. Predem dekuji
15. května 2014 v 12:29
NĚMECKO - ŠVAJC
14. května 2014 v 23:00
Spolecne do ciziny
Ahoj holky. Je mi 25 let. Tuhle praci delam tady v CR od 18ti.. Rada bych zacala jezdit do zahranici ale bohuzel nemam s kym. Nemam zadnou schopnou kolegyni, ktera by jela semnou. Rada bych tady nasla fajn spolehlivou holcinu co by jezdila semnou. Sama se bojim nekam odletet. Budu rada kdyz se mi nektera z vas ozve.
MalickaJahudka@seznam.cz
14. května 2014 v 20:27
vrutour@seznam.cz
mám stejnou negativní zkušenost.bohužel

14. května 2014 v 18:14
Finsko
Vrutour jsem jednou psala ani neodpověděla, takže si myslím že až tak spolehlivá nebude

14. května 2014 v 16:31
Pro Finsko operatorka
Ja mam zkusenosti s více operatorkama ale uz delsi dobu jezdim jen s jednou, je spolehliva a sikovna,dela Finsko a myslim ze i jiny zeme.
vrutour@seznam.cz
14. května 2014 v 16:03
Finsko
Ahoj kočky,
Chci se zeptat jak Vám to teď jde ve Finsku? Chci vyrazit příští týden skoro po roce, tak mám trochu obavy, předem děkuji

14. května 2014 v 14:38
operatorka finsko
14. května 2014 v 14:02
FINSKO OPERÁTORKA
Prosím o dobry kontakt na sikovnou operátorku co dělá Finsko a popr.jiné země. Ale ne o kterých se tu už psalo. Předem moc děkuji Jana
14. května 2014 v 13:13
Poradí mi někdo?
ahoj holky, jedna holčina na privátu mi řekla o tomto foru.Jsem už starší, je mi 40let a musím bohužel jít do erotiky.Nechci ale pracovat v žádném případě v Čechách.Už dlouho pročítám nzeráty,ale nyní jsem se vrátila z Německa a holky mě tam dost varovaly právě ohledně inzerátů.Prý nejlépe ověřené místa.Ale já nemám žádné kontakty a začínám.Potřebuji být v této branži rok abych splatila akutní věci a v normální práci to prostě nezvládám.Poradil by mě někdo kam směrovat?Nejsem ač mám věk, nijaká ošklivka.Někdo mi radil pořídit si milence přes inzerát,alt není to má parketa.Raději zkusím nějaký privát a bez komplikací.Děkuji a přeji všem krásný den

14. května 2014 v 12:36
Kolegyně
Ahoj Eriko. Přesně někoho takového hledám, protože najít spolehlivou slečnu,která ví a co a jak neni vůbec jednoduché. Ja 25 let, mam nacestovanou většinu destinaci jako ty a ted plánuji další.
zaneta1403@gmail.com
14. května 2014 v 11:22
Israel
Holky a jezdíte tam sami na sebe nebo přes agenturu? Děkuji :)
14. května 2014 v 10:23
Israel
Prave , ze rika a proto jsem se obratila sem.
14. května 2014 v 10:05
Pro Israel
A google ti nic neříká?

14. května 2014 v 09:18
Israel
Ahoj,
poradite nekdo prosim kde se hlavne inzeruje pokud budu chtit jet do Israele? To co jsem nasla zrejme nebude to prave orechove. Slecna nize pise ceny 350/500 ja vsak nasla pouze stranky kde se ceny pohybuji dokonce niz nez v Evrope (az na par vyjimek). Dekuji mnohokrat
13. května 2014 v 20:37
Hledam kolegyni
13. května 2014 v 20:24
Pro Eriku
Das sem email prosim, taks uz me nebavi cestovat sama dekuji :)
13. května 2014 v 20:01
Pro Eriku
Eriko tvuj prispevek ma hlavu a patu. Jen si myslim,ze podle vyjadrovani holek na tomto foru tu kolegyni nenajdes. Sem chodi jen holky co maji pusu plnou reci,ale jako ty nepremysli. A pokud najdes,tak jak pises,dotycna bude jen chtit zjistovat informace k praci. Byt tebou,tak jednou,dvakrat jedu nekam na privat a hledam osobne tam.
13. května 2014 v 19:58
Hledam kolegyni
Jezdim tam pres agenturu. Dale delam pres agenturu Rakousko. Finsko (drive i Irsko) s operatorkou. Jinam sama na sebe.