Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
9. března 2014 v 13:34
Singapur
Presne tak,ale cash tam temer nikdo neplati....a myslim,ze u vetsiny agentur to ani nebylo mozne. Tim,ze klient platil kreditkou nebo pres ucet si agentura zaroven overovala jeho totoznost.
9. března 2014 v 13:32
Sin
Ale to se vyplácí peníze jen z CC bookings, správně? Peníze co dostanu v cash od klienta si nechávám a jim dám jen jejich část..?
9. března 2014 v 12:58
Singapur
Tato zminovana agentura menila podminky,uz nedavaji penize jednou za 2 tydny,ale myslim,ze jednou za tyden - kazdopadne jistota je jim napsat....Klara
9. března 2014 v 12:49
Kanáry je super dovča
ale co se týká práce-jsou tam nízké ceny.A tour po kanárech mě nikdy nenapadl.Žila jsem tam hodně let, pracovala jsem tam kdysi na privátech..Možná Ibiza-tam je v létě dost bohatých lidí..Lítala jsem tam ke klientovi na víkendy..Dají se najít agentury za 200-300 eur na hodku.Záleží jak vypadáš.Jako ostatně všude a na štěstí..
9. března 2014 v 12:29
Singapur
Tito penize davaji myslim jednou za 2 tydny,byla jsem s nimi pred rokem a pul v kontaktu...ale nevzali me,nelibili se jim zadne z mych fotek.
9. března 2014 v 12:12
Singapur
Ja nemam zkusenosti s touto agenturou,ale s jinou v Singapuru. Penize jsme dostavaly kazdych 10 dni od agentury a problemy nikdy nebyly...ale jak rikam,nemohu mluvit za tuto,neznam ji. Stejne tak napr v Tokiu,jina agentura,ale stejny system. Penize jednou za tyden a taktez bez problemu. Ty vetsi agentury si nedovoli nevyplatit holku....
9. března 2014 v 11:57
Pro Singapur
Holky a jak to tam funguje s Credit Card bookings? Treba v AU vám agentura ty peníze dá až za dva týdny. Pak byly akorát problémy. Byli v tomto ok, šlo se nějak domluvit?
9. března 2014 v 11:53
singapur
no ved to, ja som chcela pomoct babam a dala som kontakt na osobu zo ktorou som bola spokojna a okamzito ze nie ze to len reklama a neviem co. Ale to naozaj nema zmysol sa rozcilovat. Nech sa kazdy stara o seba a sam skusi a hlada.
9. března 2014 v 11:37
Singapur
Take dekuji....ale ona se tady objevi nejaka pica co bude tvrdit,ze je to jen reklama....holky co sem prispivaji jsou po vetsine divne....
9. března 2014 v 11:17
Singapur
Take dekuji za stranku (i kdyz nebyla urcena primo mne) - konecne sem nekdo dava INFORMACE !!!! Neco kvuli cemu toto forum vzniklo.
9. března 2014 v 11:04
singapur
moc moc moc dekuji

9. března 2014 v 10:53
singapur
a muzes dat kontakt na agenturu a kolik jsi vydelala a za jak dlouho. dekuji
9. března 2014 v 10:48
Singapur
Ahoj,ja byla v Singapuru jen trikrat,pokazde s jinou ag,ale ani jedna si n ebrala pulku,to snad zadna z nich nedela,vetsinou si berou 20-30 procent....neni to jako ty vydriduchove z Evropy. Stejne tak v USA - tam take zadne pul na pul nefunguje. Holka ma vzdy vyrazne vice.
9. března 2014 v 10:40
Pro Singapur
Holky prosím vás, jaké jsou tam normální dobré ceny? Já jsem našla ruské agentury s $500/h. Není to málo? Pŕedpokládám, že si ještě berou půlku. $250 se mi zdá na Singapur málo.
9. března 2014 v 10:34
Monika
nevadi stava se

9. března 2014 v 10:32
monika
jo tak jsem to spatne pochopila

9. března 2014 v 10:31
moncheri
JE tedka nekdo v moncheri v Nemecku?DIvala sem se na internet a uz tam nejsou moc ty holky co tam vzdycky byli a ja bysem to chtela skusit
9. března 2014 v 10:30
Monika
ja taky nerikam že mne obvinuješ jen jsem chtela napsat že maš pravdu

9. března 2014 v 10:28
pro moniku
ja jen upozonuju z niceho te neobvinuju

9. března 2014 v 10:21
Monika
Ja nechci po žadne holce nic at si vše sama hradi!Ja hledam pouze partačku a to je vše!Je mi lito čo se ti stalo a taky sama vim žš holky občaš jsu pekny svine