Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
19. března 2018 v 15:41
Lady
Ahoj holky. Hledám za sebe náhradu Irsko. Pokud si chcete vydělat krásné peníze za krátkou dobu,bez starosti o počáteční náklady,letenku a ubytování,hlavně rychle a diskrétní,tak mne kontaktujte. Jezdím už tři roky a byla jsem nad míru spokojena,ale končím,jelikož se za dva měsíce v Dublinu vdavam
Poskytnu veškeré potřebné informace,poradím,zaridim a hned můžeš letět. Pokud mas dítě,není problém,pomohu zařídit i hlídání.
Kontakt na mne:
Lady.Million@email.cz
19. března 2018 v 10:24
Finsko
Tooperatorka ja jsem s ni letela poprve a jsem hodne spokojena je spolehliva a vzdy na telefonu kdyz potrebujes cokoliv doporucuju.
18. března 2018 v 22:03
Lea
Ahoj holky, vím že je to blbej dotaz a že svoje ověřený kontakty nechcete jen tak davat, ale jak tak to všude čtu a zkouším, tak mi prijde jak kdyby si člověk už touhle praci pomaluuz vemohl slušně vydělat. Tak prosím pokud můžete aspoň poradit nějaké státy atd. Byly bych moc ráda děkuji
16. března 2018 v 21:03
Tady je to zajímavější
15. března 2018 v 12:38
operatorka nemecko
ahoj holky,nabizim se jako operatorka pro nemecko. pomuzu vam s registraci na urade , ta vas vyjde na 70 e (platba na miste) , s vyhledanim vhodneho pronajmu pokoje - ceny se pohybuji od 70 do 100 e na den ( platba lze az po vydelani penez) , udelam vam reklamu - napr. na rotelaterne vas reklama na mesic vyjde 150 e a na ladies na mesic 100 e (platba lze az pozdeji),zaridim komunikaci s klienty a domluveni terminu , zaridim registraci na financaku,mam auto,takze vas vyzvednu a vse s vami vyridim a budu stale k dispozici . drive jsem v mnichove pracovala a ted sem na materske. za praci denne si beru 15 e a staci kdyz mi zaplatite az pri odjezdu. nevahejte me kontaktovat . e-mail :
operatorkanemecko@gmail.com
15. března 2018 v 07:44
Finsko
12. března 2018 v 15:25
KLUBY NA MORAVE
Holky , mate nekdo zkusenost s temihle kluby: Cabaret Chvalovice (www.cabaret.cz) a Casanova Mikulov (www.casanova-mikulov.cz) ? Dekuju , za info.
12. března 2018 v 13:05
Anglie
8. března 2018 v 20:18
Finsko-Predplacena platebni karta
Holky,prosim nevite nektera,zda ve Finsku funguje neco jako predplacena platebni karta?Da se tam neco takove sehnat?Podobne jako je ve Franci mozne koupit predplacenou PCS Mastercard.Dekuju.
8. března 2018 v 13:16
Švýcarsko
Tak jsem psala i na Švýcarsko a tam my napsaly ze oral bez v ceně?A kdyz jsem napsala ze dělám vše jen s ochranou,tak my napsaly ze je tezke sehnat plaz kde je cena s ochranou.Tak co to je ,nikdy jsem nemusela delat oral bez,ani nebudu.Takovej hnus fuj
8. března 2018 v 00:23
Nemecko
Tak to je sila tedy ja uz nemecko vzdala ze svycarska to nechodi nikdy me nic neprislo.
7. března 2018 v 21:52
xxxx
kašlat na celý německo ,to muzu rovnou po meste vsem rict , ze delam v bordelu ,kdyz to de na cesky urady
7. března 2018 v 20:54
Německo
Ja znám jen samý místa kde se musíš zaregistrovat.
7. března 2018 v 19:58
Dita
to se na to muzu vys..... to budu makat radsi na cerno
7. března 2018 v 19:57
Pro Dita
Ja jezdím německo 8 let a az ted teprve za me platili 3 sefove daně.Jinak za celou dobu nikdo.Tak to teda co čtu je docela v háji
7. března 2018 v 19:00
Dita
Ahoj, Hlavu hore, pokiaľ si si dane v DE platila v CZ ti nič nehrozí ale všetky prídavky, príspevky, ktoré si mala z úradu budeš vracať späť. Dá sa s nimi dohodnúť i na splátkovom kalendári. Neboj....no ono to je ponaučenie pre každú.
Ja mám iný problém. Pár krát som bola v DE a neplatila som si dane, pretože mi kedysi jedna majiteľka privátu sľúbila , že mi urobí daňové priznanie. A nakoniec sme ostali len pri sľuboch a ja teraz neviem čo mám robiť. Z úradov sa mi neozívajú...
7. března 2018 v 18:42
Německo
A se Švýcarskem je to stejné,nebo je to jinak.Nikdy jsem tam nebyla.Ty jo.To ja si nemůžu dovolit,aby my nato někdo přišel.Sice nic neberu z úřadů,ale nebudu tady vracet čecham nějaký peníze,nato at zapomenou.
7. března 2018 v 18:41
17:57
to si delas prdel
a v jakym meste makas ?
7. března 2018 v 17:57
Pro Německo
Já nevím proste mi přišel domu papír s českého financaku a úřadu práce ,Měla sem se dostavít a vysvětlit to ..myslím ze je to propojeny jinak by na mne přece nepřišly ,já sem fakt vyrizena nevím vůbec co bude dal a bojím se tam jít Budu muset vracet příspěvky a vše co sem brala a ta ostuda
7. března 2018 v 17:47
17:08
jak ti na to prisli po dvou letech ?