Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
3. března 2018 v 15:35
Cherrie Ladies
Pozerala som na stránky cherry ladies a holky teda pekné nie sú a ani štíhe... A pracujú ....
3. března 2018 v 14:02
munich city
3. března 2018 v 13:41
jj
dakujeme, ale zrovna cherry ladies by som sem nedavala, respektive v pohode, ale pokial nie si moc pekna a nezarobis prve dni, tak ta majitel vyhodi
3. března 2018 v 13:28
City
neni za co , jsou to normalni inzeraty . vsichni musime nejak zacit a tohle je to nejmensi s cim si muzem pomoct .
3. března 2018 v 13:17
City 12,15
ďakujeme ti za snahu a kontakty.
3. března 2018 v 12:45
City 12,15
Súhlasím s tebou, hneď ako niečo zarobím, budem si radšej platiť nájmy ako sa deliť a znášať buzerácie a nezhody medzi dievčatmi...
3. března 2018 v 12:15
City
no nevim prijde ti , ze se reklama dela na mista ruzne v mnichove ? kdyz nekdo dela reklamu , tak to dela jednomu mistu a ne vsem . a nechapu jak muze byt reklama vysvetleni ? nejaka slecna si da praci aby vysvetlila tem co nemaj ani tuseni co je to pracovat sama na sebe na najem a ze je to lepsi , protoze si vic vydelaj a nenechaj se buzerovat od pasaku a necpou jim prachy za nic a hned je to reklama ?!?!
3. března 2018 v 11:58
City
Takze zase reklama
3. března 2018 v 08:34
Pro City tours
Kde platíte pouze nájem a pomohou vám se vším. Nikol asi 100 nájem 004917647016414. Pak Beatha asi 70 nájem česká česky kolektiv 004915225680707. Sama pracuje s vama na private proto chápe holky a bere si pouze 70 eur a ještě doplním další mám klienta
3. března 2018 v 08:27
Pro City tours
Ty si zřejmě nepochopyla co se tu někdo snaží napsat ,to ze někdo odevzdává půlku svých vydělaných peněz pasakum a někdo platí pouze 100 euro Najem ,zrovna v Mnichově je spousty českých podniku kde se zaplatí 100 euro a zbytek co si vydelas je tvůj !!je jeho problém a ale ze Se těch pasáků co jim odevzdáváji půlku ještě zástavaji a hrajou si na rodinu to svědci o jejich psychyckym zdraví !!!kdyz by ty holky měli tak rádi a tak jim na nich záleželo proč si berou půlku s jejich výdělku ?!proc ostatní jako třeba Ambiente rose /Nikol Beatha a spousty dalších Češek co mají v Mnichově bordel Také pomohou s papirama registraci a.berou si pouze 100 euro nájem !!!a daně tam řešit nemusíte !!!kdyz si poradně pročtěte co se tady píše či píší ty s maxima co se tam vlastně děje ,navíc ta druhá strana ze oni vlastně nezaplatili ani odstupné /to by taky mohli uvést kolik to vlastně bylo ...tak nechápu jak tam ty holky mohou zůstat Za prve jim přídě exekuce za nezaplacení vybavení nebo to pridou rovnou zabavit Což bude veškerá technika v bytě -počítače telefony i zaměstnanců za druhé -Danovy úřad bude kontrolovat každé euro a holky co tam delaj už ne jen ze odevzdaji půlku výdělku ,ale budou muset ještě s té půlky poctivě odevzdat ještě Dan příklad ze 100 eur odevzdat 50 a s 50 ještě 20 finančnímu takže sem dělala za 30 za třetí nikde nevíte co udělá třetí strana oni sami dole vypisují jaký s nima mají problémy a teď mi prosím někdo vysvětlete jestli ty holky či tam pracuji nejsou úplně mimo realitu ...proste musí být nak labilní nebo mít naky problém ...a nebo proste sou líný se vůbec zapremyslet co se tu opravdu píše a dat si to trochu dohromady !ze. Vám to za to stojí problémy s uradama problémy s finančním problémy s pasakama a ještě odevzdate půlku s vašich peněz !!az se nakazite nebo budete nemocný pomohou vám ty vaši pasaci?co ste jim dávali půlku ??!!zkuste to !!jakmile přestanete vydělávat nebo šlapat jak oni chtej vyhodi vás !!doporucuji par podniku v Mnichově k
3. března 2018 v 04:15
City
Tak jako najdou se v tehle branzi inteligentnejsi baby a i hloupejsi ale i mozna nektere co jezdi i jen city tours jsou ty hloupejsi vsichni na stejne lodi a pasaci no....i operatorky nebo agentury neschopny by teda mohly byt pasaci a nerikejte ze jste hnef vsichni litaly samy na sebe myslim si at si tady kazdy da jaky komentar chce od toho je tohle forum ne
2. března 2018 v 21:51
City
to je sice hezky , ale tak aspon at se chovaj ty holky normalne. To co tady ctu je totalni odpad a to co tu pisou pasaci toho maximum ladies ani nekomentuju . Jestli si tu nekdo vyrizuje ucty ,tak at to dela aspon poradne.
2. března 2018 v 21:44
City
Ne kazda holcina ma na to aby jezdila city kazda je na neco jineho vis.
2. března 2018 v 00:04
S.
ANO!!!
1. března 2018 v 23:17
City
Jeste ze jezdim jenom city tour. Tyhle Vase bordelovy hry jsou k zbliti , delate ostudu holkam co to delaj na urovni a Jeste podporujete pasaky a cpete jim prachy do kapes. Kdybyste meli nejakou uroven Tak si vazite sami sebe a nebudete se delit o tezce vydelany prachy.
1. března 2018 v 22:53
Výsměch
ještě se musíte vydávat za Marcelu. Fakt ubohost sama!
pošpiňujte jak chcete, pište holkam at nejezdi nebo cokoliv, to je vše co muzete. My jsme tu rádi a šlape tu vse jak ma! Spokojenost 100% Nechapem, že existuje nekdo tak pod úrovní jako je Jitka.
ktera jen dela zle a vyhrozuje.
1. března 2018 v 21:44
?????
jako prispevky tu sou hodne husty ..... to jako sem mela po dlouhy dobe co cist zajimavyho ,v mnichove to koukam jede
akorat teda nevim jak muzete bejt spokojeny , kdyz vam nefungujou stranky ? to sedite na suchu ne ..... ty vole sedet nekde bez reklamy ,tak si du hodit
1. března 2018 v 21:23
Marcela
Ja jsem tam na 31.12 byla na silvestra ,normalne sme pracovali ,Nebil tam zadnej bordel ani nic podobneho ,po pulnoci sme se rozloucili s Pavlem a Petrou a vetsina znas i brecela napr:Diana,Amy ,ja.....mam i fotky Jak sme tam stali,takze nechapu co to tady hrajete za komedii jak vam za stareho vedeni bylo zle a dalsi kraviny!!!oni vam tam vymyli mozky??nemate vlastni rozum !!skoda ze sem nejdou davat fotky aby ste se vy sami co sem pisete na sebe kouli a uvedomili si jak to doopravdy bylo!!!ze se nestydite.
1. března 2018 v 21:06
info
mne vedenie nevadilo ani vtedy, ani teraz
1. března 2018 v 21:04
info
holky a proc ste tam jezdili pracovat , kdyz to tam bylo tak hrozny a nechtelo se vam
dyt muzete jezdit kam chcete