Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
7. února 2018 v 06:49
petra
Divky shanim slecny na spolecnice s klientama.se chodi do hotelu az do rana:)
7. února 2018 v 05:54
Pro 3.10
Dá se dělat v Rakousku i kdyz delam vsevse s ochranou? Ptam se narovinu, díky :-)
7. února 2018 v 03:10
Pro slovenku
Tak jako silena zkusenost ja ten inzerat videla ale po.pravde kdo dava furt inzeraty dokola ñaka chyba ze nema baby kde nema baby je neco spatne takze tak ani jsem ji nepsala a takovy pristup posli fotky a servis jako prvni ani neodpovidam.a vubec proc nejdes do rakouska mas to bliz ne.hodne stesti v dalsim vybirani jinak ja toho taky uz hodne zazila a ty inzeraty jsou vsechny tak na jedno velke hovno sorry.
6. února 2018 v 17:57
Pro Slovenku
Šílená zkušenost :( co vic se da napsat :(
6. února 2018 v 17:55
prázdno
Zablokovala som ju. Ono je lákavé, keď ti človek podá pomocnú ruku.Ale smutné je, že ma tou rukou stiahla ma do problémov.
6. února 2018 v 17:53
Pro Slovenku
Že pomůže s papirama atd.Tak si ji hned bloknu na whatsaapu.To je silene ty zkusenosti :(
6. února 2018 v 17:52
Pro Slovenku
No tak ja si s ni psala v lednu :(
6. února 2018 v 16:37
prázdno
Karavany.
Ahoj holky, rada bych Vam nabidla praci v karavanu. Super vydelky, hodne stalych hostu. Karavany stoji u erotickeho podniku, bezpecnost zarucena. Internet, pracovni pomucky, kuchynka, sprcha k dispozici. Tesim se Email s popisem a foteckou. Martina
6. února 2018 v 16:36
prázdno
Nealko k dispozícií nemáte. Pračka a sušička je iba na byte č. 2, na jednotke myslím, nebola ani práčka. A na byte č. 3 je tiež pračka. .A vysávače sú nefunkčné ....
6. února 2018 v 16:35
prázdno
6. února 2018 v 16:34
prázdno
inzerát
Ahoj, hledam sympatickou holku na apartment, kde pracujes sama. Je to u dalnice A3 mezi Kölnem a Frankfurtem. Radi privitame v nasem tymu prijemnou, spolehlivou, cistotnou holku. Pracka, susicka, rucniky, Wifi, nealko napoje k dispozici. Budu se tesit na mail s foteckou :)
6. února 2018 v 16:26
prázdno
Ešte raz sa ospravedlňujem za gramatické chyby. Ono písať s nervami a bez okuliarov je teda náročné :)
6. února 2018 v 16:23
prázdno
Z extra servisu jej musíte dávať polovicu, a ak vás klient odmietne, alebo vám nechodia, bude to vaša chyba. Nie klienta, že nevie čo chce. A pamätajte si, bez gumy sa pracuje všade. Len vám žiadna nepovie , že to robí. Ak slečna chodí do švajcu, kde je výstrek do pusy v cene tak nečakajte, že v Nemecku si nasadí kondom. Radšej bez a s príplatkom. Pozdravujem Poľky a nie len tie...
Martina vás má rada iba vtedy ak mlčíte a nechávate sa buzerovať. V lete som jej ešte upratovala, prala po iných slečnách.....aby toho nemala veľa, lebo sa mi tam klepala, OD NERVOV a pozrite, za dobrotu na žobrotu. Ohovára, klame a popiera všetko čo vám kedysi povedala. A len a len vy ste klmaárky a ona je dokonalé. Najkrajšia a najlepšia.
Už som doma. Prišla som o 2 hodine ráno. V 7 hodín som už bola u doktora, brali mi krv, mám antibiotika....
Takže bez peňazí, s daňovými problémami a chorá som sa vrátila domov. Včera si už dala inzeráty na sex-praca.sk, tak ak chcete môžet ju kontaktovať. Jej modré očká jej zabliskajú zárobkom. Je to škoda, ako dokáže dobré miesto skurviť nepríjemný šéf, ktorý po psychickej stránke nie je v poriadku.
Kočky, prajem vám skvelých šéfov, veľa zárobkov a len, a len šťastie.
.
6. února 2018 v 16:23
prázdno
Suma, sumárum.
Martina, inzeruje, že ponúka apartmány, karavany... na prácu. Apartmány sa nachádzajú v Dierdorfe. Karavany, má pri podniku. Mimochodom bezpečnosť je nulová. SBS vás tam nestráži.
Je tam zima, nefungujú vysávače....
Klienta musíte vziať za každých okolností. Raz som sa jej sťažovala , že mi tam jeden veľmi ublížil. Tiekla mi krv....IGNOROVALA MA. Po druhýkrát mi vyzváňal a ja som ho odmietla vpustiť dnu. Čo sa stalo? Išla Martina, a upozornila ma, že mám klienta a že ho musím vziať. NEVZALA SOM. Nasrane na mňa pozerala a nasraná bola, keď som odmietla klienta, ktorý ma tam chcel znásilniť. Vraj to bude iba taká hra.
Musíte sedieť v tme aby ste zbytočne nesvietili. Musíte zhasínať sviečku po 23 hodine.....A to čo si vyčistíte, tak vyčistené nebude. A vy budete iba špinavé holky.
6. února 2018 v 16:22
prázdno
Poprela to. Zvláštne je, že všetky tašky od iných dievčat boli preč i zo skríň. Kto tam teda upratoval??
Potom som sa jej opýtala čo je s telefonom, že to takto ďalej nejde. A že som bez informácií.
,,No, sem tam volají,“ to bolo všetko z jej úst. Jej chladné modré očí sa jej zlosťou leskli a ja som dostala strach aby ma tam ešte s kudlou nebodla. Je schopná všetkého. A dokonca mi dala pár kondomov, ktoré boli dva roky po záruke.
Celých tých 5 dní som bola bez komukácie.
Plakala som a zrútila som sa. Dostala som vysoké horúčky... Nevedela som koho požiadať o zakúpenie lístku....jedla....
Víkend bol krásny. Ironicky. Zarobila som na cestu ale i na predrážený taxík za 62 eur. V nedeľu noci mi zazvonila slávna CH., zlodejka, ktorú vyhodila a znova vzala späť a dala mi telefón a dokonca i pracovný mobil. Vždy to tak bolo, že jeden telefón mala Martina a jeden tá druhá slečna. Takže v tomto prípade si slečna kasírovala zákazníkov pre seba. Ako môžete veriť niekomu, kto kradne?
6. února 2018 v 16:21
prázdno
Ona mi nahrala hlasovú správu, nech Láskavo si premyslím, čo vypustím z úst. A že som ju obvinila. Do 15 minút bola u mňa a to len ešte prišlo. Baby, poprela všetko, že mi niekedy povedala, aby som si si vecí dala ku bojleru. Sama mi to kedysi navrhla, že tam baby nelezú a nemám si to dávať do skríň. Všetko, ale všetko prekrútila. Znova ma nepustila k slovu. Psychopat, ktorý sa mi pomstil. Spomínam si ako mi kedysi doniesla erotické šaty na prácu, vraj vyhadzujú veci od jednej baby, ktorú vyhodila, pretože mala veľa slov. Dnes už viem ako to bolo. Už keď sa vtedy prehrabávala vo veciach....tak potom.....Baby, ak vám chýbajú dvoje šaty s lebkami, jedny ružové a druhé žlté, tak ich mám.
6. února 2018 v 16:21
prázdno
Na ďalší deň do apartmánu prišla s manželom si pre peniaze. Chladná. Bez citu. Bez záujmu mi aspoň napísať sms tak ako kedysi. Vzali si 25 eur, polku a divili sa , že prečo tam nie je viac. Mne tí muži ani nezvonili....
Oznámila mi, že v miestnosti, kde je bojlér mám ešte tašku s vecmi. Samozrejme bola komplet rozobraná. Nechala mi tam iba topánky. Parochne v hodnote nad 150 eur, zmizli.
Apartmán bol celý prehádzaný a vytriedený vecami a svietnikmi...vraj Roxana to tu menila. Slečna, ktorá mi ukradla parochne? Napísala som správu šéfke, že keď si vzala vibrátory, putá, bičík....., tak by som chcela tie parochne.
6. února 2018 v 16:20
prázdno
V apartmáne bola zima. Kúrenie fungovalo iba 5 minút a potom sa vypínalo. Za prvý deň som si zarobila nulu. Druhý deň to isté. To mi už oznámila, že ma objednala k ním na úrad v pondelok 5 februára budem mať zdravotné za 40 eur, ktorý som ani nemala. Keď som jej oznámila, že nezarábam, iba sa na mňa otočila a povedala mi, oni ak pôjdu okolo tak si ťa nájdu. Nevedela som čo sa deje. Za posledné peniaze som si kúpila jedlo. Môj prvý zárobok 25 eur. To som nemala ani na cestu domov a samozrejme na taxík do Koblenzu.....Chytla ma panika.
6. února 2018 v 16:19
prázdno
Vraj ak dá dievča na reklamu na stránku, tak už policajti prichádzajú na kontroly. Ukázala som jej papiere od policajtov ale i zaplatený poplatok na úrade z Bavorska. Vraj to je pokuta tých 35 eur a nie zaplatený poplatok za kartu na prostitúciu. A o čom to hovorím, o akej kartičke prostitútky. A termín 13 februára na zdravotné neberie do úvahy. Lenže v v Bavorsku to tak je. Máš dve kartičky. Jednu na prostitútku a jednu, že si absolvovala zdravotné. Vraj to nie je pravda. Dokonca si to odfotila mobilom a dokonca i môj pas. Znova. A dala mi niečo podpísať a odišla. Vraj telefón má Ch.. Tá Ch.., ktorá vraj okrádala zákazníkov a kradla vecí a jedlo dievčatám. Takej dala telefón
6. února 2018 v 16:19
prázdno
,,To si vyděláš, ne?“ Afektovane mi povedala.
Mlčala som. V aute vládla zvláštna atmosféra. Ja som už bola vyzimená ale i unavená po skoro 20 hodinách cestovania. Potom sa opýtala či mám fotky s novými vlasmi. VRAJ sú červené. Ale sú v skutočnosti hnedé. Už pred tým som pochopila, že je farboslepá. To čo je hnedé je pre ňu červené. Fotky som jej poslala. Ale nepoužila ich.
Spýtala som sa jej na daňové priznanie. Ona na mňa vybafla, že o čom to hovorím, vraj som odišla, a že žiadneho kamaráta nemá, a že som si mala platiť 25 eur zakaždým, ak som zarobila nad 80 eur. Nepustila ma ani k slovu. Úplne ma strápnila a urobila zo mňa debila. A vraj jej ešte urobím problémy. To ona urobila problémy mne. Celý čas bola odmeraná a ja som vedela, že je všetko zle. Oklamala ma a schválne vylákala na prácu aby sa mi pomstila, že som vtedy odišla a nechala apartmány bez zárobkov.