Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
11. února 2018 v 17:21
Bacha
Holky dejte pozor na tu Petru co tu psala nize (ze hleda spolecnice). Dela s Choltem!!!
10. února 2018 v 05:31
Svycarsko
Kdyby mela.ñaka holcina zajem nemusi byt uplne modelka staci i normalni fotky na privat ve svajcu konec unora tak se ozvy nechej me tu email
9. února 2018 v 13:21
Pro 15-48
Do 17.500 eur za roktyden se neplati daně v Německu.
9. února 2018 v 10:12
Pro 15-48
Hurren pas mám.i gesund kartu.ale na financaku mi steuernumer nedali a vermieter mi adresu dat nechtel.
8. února 2018 v 23:52
20:45
Ano to musíš mít.jestli jezdíš někam na nájem tak by ti měl Vermieter dát adresu na základě toho půjdeš na finančák a rovnou pak pro Hurren pass.nebo aspoň Hurren pass si vyřiď ať nedostaneš pokutu.
8. února 2018 v 23:37
Smithk135
An attentiongrabbing dialogue is worth comment. I believe that you must write extra on this subject, it won't be a taboo topic but typically persons are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers edggagkdkgdbegdd
8. února 2018 v 20:45
Pro 15-48
Byla jsem v Bambergu a rekli mi ze mi cislo nedaji, nemam pobyt v nemecku.koukali na me jak na svouty co po nich chci.Tak nevim jak je mam platit :(
8. února 2018 v 20:13
Daně holky obě:)a 18:42
No já jsem Sachsen na nájem a dneska taky nula..tu nulu má dneska snad každý nebo co když se tak ptám:(
8. února 2018 v 20:12
Daně holky obě:)
No já steuernummer mám.dostala jsem na finančáku papíry který vyplnuju.vypada to jak kalendář a zaskrtas kdy jsi makala a pošleš to plus jim na účet..když tě registrují s tím číslem tam vše máš:)
Pro Bavorsko..:a proč ti ho nedali?musíš ještě jednou nebo jinam
.ano finančák to může zjistit přes Ladies no.:((
8. února 2018 v 18:42
Pro 15-48
A jak teda platis tech 75eur? Jinak ja jsem na najem a jako dnes nula.Takze jeste z toho platit steuer, tak nevim :(
8. února 2018 v 18:41
Pro 15-48
Me steuernumer nedali.Byla jsem v Bavorsku na financaku a rekli mi ze mi ho nedaji.Tudiz nemam.poneti jak jinak je platit.Nejezdim porad.
Jen nevim zda to nemohou pozdeji zjistit pres Ladies.de...?
8. února 2018 v 18:27
Daně holky obě:)
Bavorsko: no musíš mít steuernummer tak jako tak..já prostě jedu třeba od neděle do neděle na termín.a platím aspoň 5 dní denně což je nějakých 75 e pak jedu buď na další nebo domu a vždy těch pět dní..
Slovenka Koblenz:oni ti poradí ale musíš vědět jaký dny jsi pracovala jestli třeba dva týdny nebo 4 týdny tak vždy prostě já platím jen pracovní dny..těch pět dní z týdnů..na Finančáku to nevědí kdy pracuješ a kdy ne..takže tak:)
8. února 2018 v 16:40
prázdno
No ja som tam v Dierdorfe získala číslo svoje daňové a od leta neplatila za tie dni čo som tam pracovala, pretože mi sľúbila, že má kamaráta čo mi urobí ročné zúčtovanie. A vraj nakoniec ako som už písala nič takého mi nikdy nepovedala.....takže čo teraz? Písala som email na finančný úrad Neuwiede, tak som zvedavá....
8. února 2018 v 15:52
Pro 15-48
Prosim te, kdyz si delas dane,sama? Nechci si delat steuernumer, radsi budu platit vic, pausal 15e denne a mam klid.Nevis jak to mam platit? Ted jsem v Bavorsku.
8. února 2018 v 15:48
Pro Slovenku
Ano.ja vím že když jsem tam přijela poprvé tak ona tu holčičku měla čerstvou..pár měsíční.. no.k ní nejezdit už vůbec.daně bych si nelamala hlavu.plati se pouze za dny co pracuješ.ja už dávno jezdím na nájem a dělám si daně taky.proste kráva.doufam že ji holky nebudou jezdit.
8. února 2018 v 14:27
Slovence
Ja tam chtela jet jiz nekolikrat ale nikdy neodjela.Dnes jsem tomu rada.
8. února 2018 v 14:22
prázdno
Ahoj, áno, je divná a hlavne jej očí jej zvláštne svietia. Akoby na niečom fičala. Ono veriť žene, ktorá robí prostitútku a jej manžel je pasák...tak to bola moja chyba. Mám ponaučenie. Dcéru. Má malú Dcérku, chodí do školky. Sedáva s maminkou na prednom sedadle. Maminka jazdí ako šialená, rýchlo a bez rešpektu k iným vodičom. Raz za mnou ráno nabehla, plakala, že skoro nabúrala, že dostala šmik a že robila osmičky...a malá dcéra vpredu na sedadle. Bez auto-sedačky....používa mobil počas jazdy....a áno on ale psíčkarka a je najlepšia a holky mlátia psíky. To je to čo mi tvrdila. Keď som si tam chcela doniesť psíka, tak ma začala poučovať, čo to je pes a ako sa o psa starať a dala mi najavo, že na to nemám aby som mala psíka. Vysrala som sa na to a psíka som nechala u rodičov, keď som tam chodila. Nestojí mi za to aby ma chodila kontrolovať aká som panička a čo dávam psíkovi jesť....Martina je chorá a potrebuje odbornú pomoc. Tie dane jej neodpustím. Som zvedavá ako sa z toho dostanem.....
8. února 2018 v 12:39
Pro Slovenku
Ahoj.tak u Martiny jsem pracovala před pěti lety v tom Koblenzu:) domluva byla karavany.ale strčila mě na ten dům.kdyz přišel klient tak se šla představit taky a vlastně mi vyfoukla taky ksefty..seznámila jsem se s holcinou tam která makala v karavanu a měla sice frmol ale z pár kaček a do karavanu mě nikdy nedala i když byla domluva jiná.do města nás vozila jednou týdně.a pak když jsem vydělávala málo.tsk mě soupla na apartmány do Dierdorfu tuším.byla jsem tam jednou a naposledy..kámoška měla sebou pejska a ona vyprávěla z ničeho nic ze psa bije..já jsem s tou kámoškou jeste pak dva roky jezdila a psa nebila..no prostě ta Martina je zvlášťni člověk.i vzhledem k postoji ke svému dítěti.tusim že měla nějaký maličký a vyprávěla mi že ho nikdy nedá očkovat..atd..no prostě ženská na hlavu..
7. února 2018 v 18:07
Coburg
Nekdo zkusenost?
7. února 2018 v 15:31
petra
777 345 332 Omlouvam se :)