Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
6. ledna 2018 v 20:31
Německo
35 eur zdravotni
35 urad
Muzes nam zas poradit co a jak na tom financaku?
A jak budes ty dane platit? Blbost je platit za kazdy odpracovany den, lepsi je rocne udeat danove priznani, ne?
6. ledna 2018 v 20:23
Nemecko
Holky koľkos ste platili za tú kartu na úrade ? Ja som chodila na privát do Mníchova, mám iba finančák ale chýba mi ešte karta...
6. ledna 2018 v 20:23
Německo
Mam zdravotni kartu a zelenou kartu na cele německo.
Zdravotni na rok, zelenou myslim dva az tri roky.
Jen ty daně, to se bojim.To musim n3jak zjistit.
6. ledna 2018 v 20:20
Nemecko
jo a tech 35 euro co se plati ta karta sem si od nich pucila a pak na to zapomneli tak ani to
bez te karty dostanes pokutu
6. ledna 2018 v 20:19
Nemecko
a v jakem meste si ?ja sem v Mnichove a nas tam majitele nemci odvezli vse vyridily a ja dostala kartu vse uplne v pohode
akorad sem je vyuzila
6. ledna 2018 v 20:02
Německo
Ale mas danove cislo?
Pripadne jak to probiha na financaku? To tam sli stebou ti majitele?
Me majitele kde jsem rekli at dane neresim...
Jenze jim je to fuk, ze...
Honit pak budou me, ne je..proto se ptam...
6. ledna 2018 v 19:43
Nemecko
Dane platis podle toho co vydelas a kdyz nevydelas .....tsk neplatis
6. ledna 2018 v 19:41
Nemecko
Ne neplatim denne nic a papiry mi tam vyridili
6. ledna 2018 v 19:15
Německo
Pro 17.59
Nerozumím..jak na papíry dobrý?
A co ty daně? Platis denně 15 eur nebo ?
Děkuju za odpověď
6. ledna 2018 v 17:59
Nemecko
Ahoj ,ja sem to udelala tak ze jsem jela do Nemecka na tyden na privat ,tam mi to zdarma vyridili a ted jezdim zase jinam tam sem mela nakych 50 za tyden a to mi nestaci ...ale na papiry dobry
6. ledna 2018 v 12:38
Německo
Daně
Holky mam registraci na gesundheim a radnici.
Ale nevimjak na daně a steuernummer.
Muzete mi poradit?
Pry se plati se den prace 15 eur, ale nekdo zas tvrdi si najit danoveho poradce a dane platit jednou za rok a odecist co nejvic nákladů???
5. ledna 2018 v 21:00
Deniska
Ahojky..hledam operatorku v holandsku v okoli Roermondu..
5. ledna 2018 v 11:03
Gigi hledá.
5. ledna 2018 v 11:03
Gigi hledá.
Ahoj dievčatá.
Potrebujem poradiť, na akých portáloch si hľadáte kontakty na prácu? BE, UK...?
Ja poznám iba sex-prace.cz_sk....viete aj o niečom inom?
Vopred vďaka.
5. ledna 2018 v 10:55
Eva
A kde se ve Skandinávii dává reklama krom sexwork? Diky
4. ledna 2018 v 21:36
Skandinavie
Spatne jsem to napsala: Ve Stockholmu si davej pozor na lidi, co Ti budou volat. V ostatnich mestech taky, ale policie tam pry neni tak aktivni.
4. ledna 2018 v 15:46
vianocka669@azet.sk
Privát Slovinsko.
Holky ahoj, máte nejaké skúsenosti s týmto privátom na Slovisnku? Marbela, mesto, kde sa ten privát nachádza. Vopred dík, Ja už som tak zúfala, že by som bola schopná ísť aj tam....
3. ledna 2018 v 21:49
Skandinavie
Norsko je v pohode, s hotely nemam zkusenosti, ale ve velkych, kde z recepce nemuzou sledovat kazdeho cloveka, co prijde a odejde by to melo byt ok. Jinak apartmanu je tam hodne, ty jsou urcite bezpecnejsi. Ve Svedsku si davej pozor na lidi, co ti budou volat - policie vola holkam a dela falesne rezervace, snazi se zjistit adresu a co nejvice Ti zneprijemnit pobyt. Nejde jim tolik o to, aby chytali klienty, ale aby vymitili prostituci ve Svedsku, takze udelaji vse proto, aby ses nemela kde ubytovat. V ostatnich mestech pry nejsou tak aktivni. Kazdopadne peclive vybirej klienty, bud diskretni a dej na svoji intuici.
29. prosince 2017 v 09:15
Svycarsko
28. prosince 2017 v 23:22
Svycarsko
Ahojky, muzes mi dat meil na sebe? Kamoska chtela nekam do Nemecka, muzem vymenit kontakt :))