Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
13. prosince 2017 v 19:41
Pro Denisku
Byla sem, ale jak ceny tak prace hruza..navic kontroly jen:/
13. prosince 2017 v 19:41
Pro Denisku
Byla sem, ale jak ceny tak prace hruza..navic kontroly jen:/
13. prosince 2017 v 19:38
Deniska
Holky chci jet pracovat do holandska na privat kterej si chci pronajmout..nevite jaky tam jsou ceny a kam si mam podat inzerat?
13. prosince 2017 v 18:26
Verca
Delate nektera na silvestr?
11. prosince 2017 v 11:41
Nika
Ma elfí zkušenost s Dubaji,nejake zkušenosti,kontakty ?
11. prosince 2017 v 11:40
Nika
Ahojky holky. Je tady někdo,kdo jezdí do Bratislavy a shání kamarádku ? Nebo nemáte někdo kontakt ??? Dekuji za odpoved
10. prosince 2017 v 23:06
Finsko
Vyplatí se to v pohodě, jen už ne tak skvěle, jako kdysi. Ale takhle mi to i celkem vyhovuje (už se mi nechce makat celý den jak magor :D) , jen po tom týdnu mi tentokrát volalo mnohem méně lidí. Ale asi to bylo tím, že tam zrovna přijelo hodně dobrých holek a většina stáláčů už za mnou přišla ten týden předtím.
9. prosince 2017 v 18:52
Dominika - Irsko
Nabízím pronájem luxusního pokoje za nájemné. Byt je celý desingnově vybaven v nejlepší lokaci v Dublinu. V bytě je veškeré vybavení. K dipozici máte svůj pokoj, koupelnu a wc. Platíte jen nájemné. Všechny výdělky jsou samozřejmně Vaše. Denně se dá v klidu vydělat 400€-900€ (i více, záleží na servisu a přístupu ke klientům) o víkendech 300€-600€. Vše záleží na Vás jak chcete pracovat a kolik si vydělat. K práci jsou zapotřebí profesionální fotky. Místo je vhodné pro společnici či erotickou masérku. Budu si pečlivě vybírat kolegyni. Hledám jednu slečnu, mám zájem jen o dlouhodobou spolupráci. Nabizím perfektní zázemí na práci, klid, čistotu, spolehlivost, férové jednaní.
Hledám zkušenější slečnu 26+, zodpovědnou, velmi čistotnou, spolehlivou, mluvící anglicky, flexibilní, samostanou. Pobyt je vždy na dva týdny v měsíci. Výběr bude formou osobního setkání. V případě zájmu poprosím o email s informacemi o Vás, selfie, tel.č. ať si zavoláme vše řekneme a domluvíme schůzku.
Těším se, že poznám holčinu,která si chce vydělat a bude pro nás práce ve dvou příjemnější a jednodšší.
dominika.irl@seznam.cz
9. prosince 2017 v 14:50
PreZuza
Ahoj, no to s tou Vogue companions nemôžes myslieť vážne. Tu je kopec krásnych, jazykovo zdatných bab, co musia tvrdo makať na tisícku-dve€ tyzdenne. Uz chcem vidieť, ako babe garantuju 20 000-30 000€ mesačne. Možno za rok LOL
Ze sa na to vôbec niekto chytí. Chcú od teba Občiansky preukaz, erotické videá, ktoré ti zhotovia oni sami, kde im povieš celé svoje meno, dátum narodenia... A myslíš si ze tie videá, potom neskončia ako tie baby co robili reklamu na solarko-červený gauč?
9. prosince 2017 v 00:14
Nejezdit
8. prosince 2017 v 18:53
Německo
No do konce roku musis mit zarizene papiry jako prostitutka od uradu. K timu musis mit i prohlidku od jejich doktora
8. prosince 2017 v 00:49
Eweline
AUSTRÁLIE - Ahoj holky... Jsem tady, prachy super. Ale chtěla bych sama na sebe... Máte některá nějaký tip ? Zkušenost ? napiště kdyžtak na
e.travelingaroundtheworld@gmail.com ;)
Moc díky :)
5. prosince 2017 v 21:43
Finsko
Max týden, to se nemuze vyplatit když sectes náklady, ne?
5. prosince 2017 v 16:14
Finsko
Souhlasím, na méně než týden je to v pořád ještě v pohodě (ikdyž to bývalo mnohem lepší - telefon mi kdysi zvonil skoro pořád :D), ale zůstávat déle asi už nemá cenu :(
4. prosince 2017 v 15:42
Německo
Holky jezdite nektera jen Nemecko a taky nevite jak na papiry?
3. prosince 2017 v 10:28
Eweline
3. prosince 2017 v 01:32
Eweline
AUSTRÁLIE - čauky kočky, tak jsem dorazia do Austrálie. A L E ....
Bydlím v grcálku, kde nemám ani skříň, tudíž bydlím v kufru. 100x denně si ho musím přerovnávat, protože musí být uklizený a já se musím převlíkat, že ano... Pracuje tady pán, zřejmě gay, který ustavičně buzeruje holky a během půl hodiny 10x připomíná, že má klienta...
Nesmí se tady vařit a vlastně se tady nesmí nic...
proto se chci zeptat - máte někdo kontakt na někoho v Austrálii ?
Nejlépe Sydney, ale není podmínkou. Práce ale ouze přes den.
Nebo nějaký tip ?
Moc děkuji za jakoukoli radu ;) :-*
29. listopadu 2017 v 21:53
Marlen
Ahooj,.Prosím prosim nějaky kontakt na citi tour.nebo agenturu do anglie? Děkuji za odpoved
27. listopadu 2017 v 21:47
Mannheim
Jo, tak od toho ruce pryc... prikladem proc je kurba bez...
27. listopadu 2017 v 08:47
Manheim