Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
26. července 2017 v 19:58
Fotky
Holky, zjistila jsem, ze nekdo dela na moje fotky! Da se s tim neco delat ?
26. července 2017 v 16:41
9.39
Ach ta gramatika :-) :-) :-)
Spíš než zde slovně napadat slušné holky, bych si být tebou zakoupila pravopis ČJ.
26. července 2017 v 08:14
dane
Pro daně Německo
Nevím jestli si tak hloupá nebo to ze sebe děláš !!Majitele bordelu platí 100 krát větší daně než holka ,a jestli si myslíš ze je zachrání par světstek od holek tak to si pěkné mimo ...Uvedomujete si vy kurvy kolik let šlápete a kolik ste vůbec vydělali?naparil bych vám všechny daně za ty roky co kurvu děláte a pak by ste si hodně rozmyslel i jestli se budete rozčilovat nad daněmi pouze za rok !!!kazda uklízečka kazdej dělník platí daně a vy si myslete ze kurva je něco extra a daně platit nemusí ??!!!chcete aby se s vama v bordelech jednalo jako s lidma rovnopravnyma a ze tohle je jako kterákoliv jiná práce -kazdej člověk platí daně i prezident !!!jen vy kurvy s tím Mate problém ,protože ste tak blby ze si neumíte ani spočítat kolik vydelavate,kolik je minus 20 procent :))zamyšlete se nad sebou co vůbec chcete .a nebo jezdete k pasakum kde nemusíte nic platit a kazdej den dostanete na držku a ještě vás okradou když maj vše nelegálně ste ubohý chcete práva ale vy sami je neumíte dodržovat !!!
25. července 2017 v 10:08
Smithk313
This actually answered my drawback, thank you! cgdkagbbcfefbcdf
25. července 2017 v 08:53
kostas ferentinos je FAKE
Dávejte si pozor na FAKE Agency pod nickem a mailem kostas ferentinos a
captainkostas@mail.com v Itálii, kde zaplatíte předem 600€ za pojištění a kurz, chce po vás na hotelu sex, a pak vás pošle do Španělska a dále se neozve!!
Dávejte si pozor!
+39(0)33140.27974
kostas ferentinos
captainkostas@mail.com
25. července 2017 v 08:46
Najdu kamarádku ?
holky, nechcete některá se mnou jezdit do Bratislavy ? Já dělám pouze masáže a mám pronajatý 2 pokojový byt. Můžete dělat masáže jako já, kdy si beru 80-100e za hodinu masáže a mám denně tak 4-5. Nebo můžete dělat i víc než jen masáže, to je výdělek samozřejmě vyšší. Ceny si určujete samy. Jde mi o to, abych tam nebývala přes noc sama a přes den pokecala s někým jiným než chlapem :D platí se pouze nájem, žádné dělení, žádné pokuty :D já bych už na % nešla :)
25. července 2017 v 08:40
kostas ferentinos je FAKE
Dávejte si pozor na FAKE Agency pod nickem a mailem kostas ferentinos a
captainkostas@mail.com v Itálii, kde zaplatíte předem 600€ za pojištění a kurz, chce po vás na hotelu sex, a pak vás pošle do Španělska a dále se neozve!!
Dávejte si pozor!
+39(0)33140.27974
kostas ferentinos
captainkostas@mail.com
24. července 2017 v 22:10
Simona
Ahoj, jedu zitra rano z Mnichova do Prahy. chcete niekto svezt a pokecat?
24. července 2017 v 20:34
9.39
Dělám tuto ,práci, ale takový pravopis jako ty, snad nemá nikdo :-)
To už dost vypovídá něco o tvém vzdělání a IQ..
Chtělo by to doučování
24. července 2017 v 09:35
Dane Nemecko
Mne osobne to vôbec nevadí aspoň konečne bude viac prace prečo by sa mal niekto iba priživovať a druhý platiť . Presne tak ako bolo napísané sťažujete sa za nejaké úbohé odvody koľko 5€ alebo 10€ na den ? je to len pre vas dobre . Veď nebudete napísané sa billboarde čo robíte ani Vám nikto nebude posielať dopis domov .
23. července 2017 v 17:51
daně Německo
Urážíš holky, které tuhle práci dělají, ale ty jsi evidentně moc inteligence nepobral. Alespoň si po sobě přečti text, než ho sem hodíš. Ty budeš taková ta dutá hlava s namakaným tělem a nějaký rádoby privát na černo provozuješ, že....
23. července 2017 v 11:39
Niki
Ahojte 😊 nějaká operátorka Finsko? Nebo i nová místa ? Můj tel.775 454 377 jsem stále na wats upu děkuji 😉
23. července 2017 v 09:39
Pro daně Německo
Nevím jestli si tak hloupá nebo to ze sebe děláš !!Majitele bordelu platí 100 krát větší daně než holka ,a jestli si myslíš ze je zachrání par světstek od holek tak to si pěkné mimo ...Uvedomujete si vy kurvy kolik let šlápete a kolik ste vůbec vydělali?naparil bych vám všechny daně za ty roky co kurvu děláte a pak by ste si hodně rozmyslel i jestli se budete rozčilovat nad daněmi pouze za rok !!!kazda uklízečka kazdej dělník platí daně a vy si myslete ze kurva je něco extra a daně platit nemusí ??!!!chcete aby se s vama v bordelech jednalo jako s lidma rovnopravnyma a ze tohle je jako kterákoliv jiná práce -kazdej člověk platí daně i prezident !!!jen vy kurvy s tím Mate problém ,protože ste tak blby ze si neumíte ani spočítat kolik vydelavate,kolik je minus 20 procent :))zamyšlete se nad sebou co vůbec chcete .a nebo jezdete k pasakum kde nemusíte nic platit a kazdej den dostanete na držku a ještě vás okradou když maj vše nelegálně
ste ubohý chcete práva ale vy sami je neumíte dodržovat !!!
14. června 2017 v 12:17
Monica
Baby prosim vs poradte jak si kupil kredity vo finsku na reklamu. Kliknem na buy credits a hodi ma to na invoice a ja iba spravim bankovy prevod na ten ucet a to je vsetko? A to mi nepripisu tie kredity hned? Ja uz som im posala tri emaily a ziadna odpoved
14. června 2017 v 08:18
Daně v Německu
Mám nějak pocit, že majitelé berou od holek denně daně, ale nic za holku neplatí.Holky nedostávají žádný doklad, že daně zaplatily.
12. června 2017 v 17:18
El
Ahoj holky, nemáte náhodou některá kontakt na agenturu do Dubaje? nebo nejezdi nektera z vas do dubaje a neshani partacku? Díky za odpoved. L.
6. června 2017 v 17:26
silikony
delaji nejlepsí v Perfect clinic pán Pros sice cekas dlouho na objednaní ale stoji to za to
6. června 2017 v 17:23
Praha
Ahoj, věříme, s pravdou dojdeš nejdál. Věříme, že holky, které chtějí mít zázemí pro práci na privátku, pak Vám nabízíme nejlepší podmínky, toleranci, vstřícné jednání bez pokut, bez lhaní o výdělku, prostě férové jednání. 4 krásné pokoje, velký obývací pokoj, wifi, televize a další bonusy. Toto musíš vidět, zažít a vydělat si krásné peníze. My neslibujeme, co nemůžeme splnit. Prosíme o foto a tel číslo a pak přijď na kafčo, o všem si popovídáme. Ubytování je samozřejmostí. BUDEŠ PŘEKVAPENÁ
: 777848040
6. června 2017 v 17:06
Práce v Praze
Chcete dobrou práci v Praze a nevíte kam jít zavolej 777848040
6. června 2017 v 13:02
Klara
dane musis platit vsude az te chytnou dostanes pokutu exekuci a zakaz do zeme