Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
17. prosince 2014 v 16:55
Penize
No mne ucet odmitly zalozit,tak to pak je tezky,ale fakt je,ze kamaradce ho zalozili uplne bez problemu. Narazila jsme v bance na kravu...
17. prosince 2014 v 16:37
Penize z US
Pokud jste u dobre agentury,tak vam s poslanim pomuzou. Poskytnou nejakou adresu,kam se da poslat karta z banky. Vyzkousela jsem tak 3 agentury a dve to zajistovaly. Jedna ne a taky ta jedina stala za hovno celkove.
Penize pres ucet se posilat daji, v SF jsem potkala Cecku,co si hrala na desne chytrou a tvrdila,ze o vse prijdu,pokud to poslu pres ucet. ja problem nemela,ale ona krava pak prevazela 19 tis dolaru a kdyz nemela jak dokazat,odkud je ma,tak ji to zabavili (na letisti v Atlante). Takze doporucuju ucet. Neni to tam nic neobvykleho. Patricie.
17. prosince 2014 v 14:18
Penize USA
Daji se normalne poslat domu pres ucet,ale jak tady nekdo dole pise,kdyz nemate v US adresu,kam by vam poslali kartu a podklady k uctu,tak mate smulu. Ja ji nesehnala. Agentura mi rekla,ze vubec a klienti si hrajou,jak by vam snesli modre z nebe,ale kdyz je o neco pozadate,tak velky hovno. Nikdo nepomuze.
17. prosince 2014 v 13:29
Jitka
Penize jsme pak poslaly do Evropy pres ucet v bance....
17. prosince 2014 v 13:26
USA
Nevim,jak slecna,ktera psala prispevek,ale ja take byla pred 3 lety v USA a penize jsem nejake posilala pres Western union a Moneygram (po urcite caste mi to ale zablokovali). Az pak mi klient rekl,at si zalozim ucet u Bank of America a poslu si to normalne pres ucet na svuj cesky.
Myslela jsem,ze keca a ze to nejak kontroluji,ale mel pravdu. Prevedla jsem behem 2 a pul mesice skoro 25 tis dolaru a nikdo to nekontroloval.
Jen v bance musite udat nejakou adresu,na kterou vam pak posilaji kartu,bez adresy vam ucet nezalozi. Tak bud se dohodnout s nejakym klientem nebo agenturou. Mne pomohla operatorka z agentury,nechala to poslat na svou adresu.
V bance staci rict,ze vam nefunguje ceska karta a potrebujete ale kartu v US vyuzivat,na nic se jinak nevyptavali. Hezky den a pekne Vanoce.
17. prosince 2014 v 12:13
Ellen pro 23:27
Já jsem kdyžtak Skoutajany, laskavě se nevyjadřuj když ani neumíš napsat správně mé přijmení.
17. prosince 2014 v 12:11
Ellen
Také by mě zajímalo jak to slečna vyřešila s přepravou peněz do ČR :-)
17. prosince 2014 v 11:55
Pro 19:12
A jak jsi to nakonec vyřešila s tou přepravou peněz? Slyšela jsem různé šílenosti o scannerech peněz na letištích atd. Zajímalo by mě, jestli je na tom něco pravdy :)
17. prosince 2014 v 11:47
Natalia
Nektere holky jsou fakt jak roboti. Se mnou delala ve Francii Slovena,co ji nevadilo makat i 5 mesicu v kuse. Na jednu stranu hruza a na druhou jsem ji zavidela,kdybych to vydrzela taky,vydelavalo by se fajn :-) no ale asi by mi pipka pak vysela z kalhot ven...
17. prosince 2014 v 11:32
Pro 11 13
Take jsem vcera nechapala. Picka si tady jen hrala na chytrou a jen ze sebe udelala debila. To ze prca nekolik tydnu v kuse a jeste pokud ma tolik prace co v USA byva,tak to teda potes koste. Tu jeji frndu bych po takovem zahulu videt nechtela.
17. prosince 2014 v 11:13
Pro Ellen
Tak to je...mne stacila vcera diskuze ohledne toho,ze si chtela nejaka slecna vzit volno po mesici a pul. Nejaka "roboticka slapka" co asi mrda cely rok v kuse se tomu desne divila.
17. prosince 2014 v 02:56
Ellen
Tady je to poslední dobou vážě jako v ústavu pro choromyslné
17. prosince 2014 v 00:39
Zeneva
Chystam se pres svatky do Ženevy (21. - 30.12.). Pokud tam některá taky budete a chtěly byste něco podniknout, budu rada, když se ozvete...
Fun.geneva@yahoo.com. Krásné Vanoce všem :-)
17. prosince 2014 v 00:30
Francie
Jsem tu sama na sebe a myslim,ze i ta co se ptala,kam ma jet z Parize je tu sama na sebe,jinak by se takto neptala
17. prosince 2014 v 00:22
francie
holky a vy jste tam same??? nebo cez nejakou agenturu??? poradte necoo... plss..
17. prosince 2014 v 00:07
Pro 23:27
No ty vole. Vy pred Vanocema holky fetujete?
16. prosince 2014 v 23:42
23:27
Ty jsi jebla nebo co? Ona sem dala svuj mail,aby ji ta holka poslala kontakt na agenturu a ty napises,ze Ellen nema o nejake agenture ani paru. No asi nema,kdyz ji chce poslat.
Dneska je to tady jak diskuze z ustavu.
Asi nema cenu psat slusne. Jsi pica a precti si diskuzi jeste jednou ty demente.
16. prosince 2014 v 23:27
usa
Ellen skotojany je prostitutka co o zadne agenture nema paru a uz vubec ne o usa jmenem je lenka svobodova
16. prosince 2014 v 22:24
E.
Ahoj,posím znáte někdo nějakou dobrou agenturu do USA? Díky
16. prosince 2014 v 20:44
Praca v Belgicku
Ahoj ak máš záujem pracovať v Belgicku bez stresu na pohodovom mieste nevahaj a vyskúšaj. Pracuje sa na príjemnom mieste kde máš k dispozícii ubytovanie,stravu a všetko potrebné v tvojom okolí.. pre viac info napis na:
dina11be@gmail.com