Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
16. prosince 2014 v 20:38
Alena
Za mne USA ano,jen se musi vedet kam. Byla jsem 4 krat a dvakrat to bylo super,jenze pak agentura prestala pracovat a ty dalsi 3 staly za velke hov...
To se pak do minusu slo hooodne rychle.
16. prosince 2014 v 20:18
Ina
Do USA se vyplati jet,jen to jde proste jen parkrat,pokud nemate stesti a nedostanete se nejakou cestou k vizu,tak muzete jet 4 - 5 krat a nazdar.
byla jsem tam 5 krat a uz se bojim,ze by me vratili.
za vyhosteni mi to stalo. Nikde jinde neudelam 2500 a vic denne. Kalifornie je super. A jinak k te dnesni debilni diskuzi tady. I ja si tam delala volno,nedovedu si predstavit delat denne nekolik tydnu v kuse,to bych pak byla na klienty i neprijemna. Vetsinou jsem delala 3 tydny a tyden volno. takze ta holka co tady odsuzuje nekoho,kdo si chce oddachnout je pekne hloupa. bylo tolik prace,ze to dat na jeden zatah neslo.
Ja beru ten cas v USA jako nejlepsi obdobi,ktere jsem zazila,byla to fajn prace a i fajn dovolene s kamaradkama,vylety,party. Pokud ty jen hrabes a neuzivas si,ok,ale nenut takovy system i ostatnim. Hezke Vanoce Vendula
16. prosince 2014 v 19:56
USA
16. prosince 2014 v 19:16
Jitka
Dej sem mail
16. prosince 2014 v 19:15
USA
A mohla by jsi mi dát kontakt na nějakou agenturu prosím když už tedy nejezdíš? Děkuji
16. prosince 2014 v 19:12
Jitka
Ahoj,no nevim jak to jde ted,v USA jsem byla naposledy v roce 2011,ale vyplatilo se to. V te dobe se bezne delalo kolem 2000 dolaru denne v cistem. To pak spis byly problemy typu "jak ty penize dostat ted domu?" :-) Nevim jak je to ted,uz nikoho osobne neznam,kdo by tam jezdil,kazdpadne agentury v LA,kde jsme pracovaly porad funguji,takze to asi jde.
Za sebe i 3 kamaradky co jezdily se mnou ale mohu rict,ze jo,ze to za to stalo :-)
16. prosince 2014 v 18:44
USA
Holky opravdu se vyplatí létat tak daleko? Stojí to za to riziko vyhoštění? Děkuji
16. prosince 2014 v 16:54
15 38
No nevim,kdo je tady nana,cetla jsem ted jeji prispevek a kazdy neni superkurva jako ty. Nektere z nas si obcas udelaji i volno.
Nana budes ty a to poradna.
16. prosince 2014 v 16:41
Prace v USA
rada bych take prispela.
Do situace divky,ktera tu hleda kamaradku na volno,se dokazu vcitit,take jsme tam pred 3 roky jezdila a verte,ze delat 3 mesice v kuse a 3 mesice byt sama neni nic pekneho. Dala jsem to jen jednou a dalsi me 4 pobyty vypadaly tak,ze jsme si delala kazdy mesic tyden volno.
Pokud tu nejaka tento system odsuzuje,tak si ji proste nevsimejte. Je to bud ten typ,co ji jde jen o penize a neva ji,delat 3 mesice v kuse (i pres kramy tim padem) a nebo je neskutecne hloupa a beztak by nikoho k sobe nenasla,tak se ani nepokousi.
Neni nic spatneho na tom,kdyz nekde jsme pracovne,udelat si tam i volno,kdyz dotycna rada cestuje.
Takze Deniso preji at k sobe slecnu najdes. Normalnich jich jsou mraky...
Vsech bych rada poprala pekne Vanoce. Hanka
16. prosince 2014 v 16:13
USA
Deniso nech tady prosim mail,jsem v New Jersey a rada si volno udelam. Nechci tu nechavat svuj,jako uz nekdo dole.
Co se tyka diskuze. No comment
16. prosince 2014 v 16:03
Jana
Boze asi tezko nekdo nekde muze delat den a den ne,ne?
Tady dnes perli nejaka dylina.
Tak si proste nektere z nas delaji volno,jedna tu hleda kamaradku na to volno a uz je spatna? ja to vazne nepobiram. Co se vubec vyjadrujes,kdyz si nepochytila pointu?
taky si delam volno,kdyz nekde jsme dele,domu nemusim,tak proc si neudelat po nekolika tydnech prace na tyden volno u more?
Draha polib si prdel a jdi do hajzlu. Jsi fakt divna.
16. prosince 2014 v 15:55
Amerika
PRO 15 : 38
Ja teda nevim,ale kazda normalni pochopila,ze nemuze asi delat kazdy den z tech 3 mesicu. Vubec to nevyznelo,ze by 1 den pracovala a 1 den ne. mas zajimave myslenkove pochody. Treba by se to nekde dalo uplatinit. Mohla bys tlumocit v nejakem ustavu pro mentalne postizene. Myslim,ze bys lehce pochopila,co chteji,budes na stejne urovni,vid?
Kdyby nebylo takovy krav,jako jsi ty,bylo by na svete krasne.
16. prosince 2014 v 15:42
USA
Hele ty jsi uplne blba nebo co,ja to tady procitam a pise,ze je tam mesic a pul a ted kousek pod pise,ze si bere volno po te dobe na tyden...mas v hlave trochu prazdno...
ja podle sebe vim,ze bych taky asi 3 mesice v kuse nedala. Taky kdyz nekde jsme dele jak 3 tydny,delam si volno.
16. prosince 2014 v 15:38
Pro USA
Psala, ze kazdy den Vazne pracovat nemuze co tam pak ta nana dela?
16. prosince 2014 v 15:05
Eliska Francie
Jo a k USA. Sice se mne to vubec netyka. Ani jsem tam nikdy nebyla. Ale fakt at si ta slecna z 14:56 precte ten prvni prispevek jeste jednou. Ta holka tam pise,ze je tam mesic a pul a ona ji na tob odpovida,ze 2 dny v kuse,ze je problem delat? ....
Trochu trubka,ne?
Priste mozna lepe cist. Nekterym prispevatelkam by melo byt zakazano sem psat. Supr den Eliska
16. prosince 2014 v 15:02
Eliska Francie
Diky za komenty a rady
16. prosince 2014 v 14:59
USA
Dva dny v kuse??? Tady slo o mesic a pul v kuse!!!
Tak si to prect jeste jednou. Beru si volno po mesici a pul na tyden. To je hodne?
Asi nejsem masina,abych dokazala mr...90 dni v kuse za sebou.
16. prosince 2014 v 14:58
Pro Elišku
Já jsem teď v Nice a práce mi tu nikdy před tím nešla lépe jsem tu třetí den. V neděli jsem měla pro sebe 1200 euro v čistém, včera dokonce 1500 euro v čistém a dnes mám zatím 900 euro. Je pravda, že mám vyšší ceny 300 euro na hoďku. Ellen.
16. prosince 2014 v 14:56
Pro USA
Jen jsem se vyjádřila k tomu že mi nepřijde normální když holka není schopná pracovat dva dny v kuse. Když už snad dělám tuhlepráci musím holt počítat s tím že bude práce hodně.
16. prosince 2014 v 14:51
Francie
Doporucuji zustat v Parizi pokud tam nejsi moc dlouho. Jinade to je tedka vazne na nic. Uz ctvrte mesto a mrtvo. Listopad byl pritom super. Nadprume,kdyz budu srovnavat s rijnem a cervencem. Ted mi to slo jen v Parizi. Beta