Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
3. října 2014 v 18:36
Pro 17:03
3. října 2014 v 18:34
Pro pojištění
Ano platím si penzijko mám jej u České pojišťovny a měsíčně tam dávám 30 tisíc pročpak se ptáš?
3. října 2014 v 18:13
Pojištění, důchod...
holky chtěla jsem se zeptat zda si některá z vás platí delší dobu nějaké penzijní nebo důchodové připojištění? A u které společnosti a kolik měsíčně? Děkuji za zprávičku
3. října 2014 v 17:09
hledam kamaradku
parada ze sem pisete..ja o tomhle bloku vubec nevedela...az dnes mi to poradila jedna holka z cech..ja chci kamaradku a pomahat si navzajem a ty nakladz jsou pak mnohem mensi..je mam radost..davejte mi sem skype spise..a irsko znam skrz naskrz...ale spise holky co v tom uz umej trosku chodit ucit se mi nikoho nechce,,jen se ubytovat vydelavat a zas presunout..autem je to pohodicka...miluju vas a tesim se moooc
3. října 2014 v 17:03
hledam kamaradku
Jo budu...ja tu chci byt 3 mesice...koupila jsem si i auto a jezdim sem a tam..vydelavam dost ale jsem furt sama....
3. října 2014 v 17:02
pro 16:53
já se teprve chystam do Irska asi tam kolem 10.10 už nebudeš co?
3. října 2014 v 16:59
pro 16:54
písni mi sem kontakt já chci jet 13.10 a taky hledam kamaradku.určitě se domluvíme.Killarney znam tam taky jezdím.
3. října 2014 v 16:54
hledam kamaradku
Ted se chystam do Kilarney ale taky apartman 200...tak na pul jen 100..pisnete pleas
3. října 2014 v 16:53
hledam kamaradku
devcata jsem v irsku a hledam kamaradku se mnou do apartmanu...platim 220 na den ale kdyz budem dve budem platit jen 120..je tu nejaka?????jsem v Athlone ale muzem spolu kamkoliv...auto mam tak muzem jezdit kamkoliv ...je mi smutno..muzem si brat i telefony kdyz bude druha busy...napiste mi sem email a ja hned pisnu...nice day
3. října 2014 v 16:14
Cahova
Muzu se zeptat co udelala tobe?
3. října 2014 v 14:42
trapas
zapominam furt hesla jsem blbka priznavam..ssory
3. října 2014 v 13:51
Míša
3. října 2014 v 13:33
asi tak..
oparatorka irsko skype nikolka.hozova..jen vazne dekuji
3. října 2014 v 13:15
tak nevím
pokud tu ta paní co si říká Karolina Murfy,Verca,Klara,monika atd myslí fakt vážně tak sem dá pravé jméno a nevymyšlí si lži že je na hotelu atd.Takhle žádnou holku neoblbneš.pokud děláš operátorku tak dělám jen to a nekecám že chceš jet ted zrovna na tour.být tebou zustanu s dítětem a přítelem.čau Renata
3. října 2014 v 13:01
asi tak..
ziju v irsku spoustu let...obcas vyjedu na turne..ponevadz mam male dite a pritele tak si privydelavam tim ze holkam zvedam telefony a mohu naplanovat turne...ano priznavam ze ted jsem chtela jet na par dni ale neche e mi samotne..me prave jmeno sem psat nebudu..kdo chce at mi sem da svuj email..ale urcite nejsem zadna pasacka kdyz si chi brat jen 10 eu z klienta a ne 50 procent...nesnasim takzvane agentury..hahha...jeste jednou me tady nekdo nazve podvodnici tak s tim koncim..ja chci jednat fer..a myslela jsem to dobre..tak si davejte dal 50 procent tem hajzlum tady..tak pa neznama
3. října 2014 v 12:52
Nikol kousek od Prahy
Ahoj holky nevi te nekdo o nejakym privatku s dobryma penizkama v Německu, dekuju za odpovedi.
3. října 2014 v 12:51
pro Evu
Ne tak to neni...ja delam operatorku opravdu.Ale je pravda ze ted jsem chtela nekam do 14 jet delat s nejakou ceskou.Pak mi maji priletet holky.omlouvam se muze to tak vypadat..priznavam ze na hotelu nejsem bydlim u pritele ale on o me nic nevi..omlouvam se ..chtela jsem jen nekam ted na 11 dni jet...tot vse..
3. října 2014 v 12:46
Pro Evu
hele Evi email
judaskyaukro@seznam.cz patří jisté Klaře která se tu nazývá Karolina Murfy prý nejdřív operatorka,pak že pomáhá holkám s reklamou a ted že je na hotelu tak pozor na ni pár holek ji už naletělo.a má víc emailu i jmen takže pozor na podvodnici
3. října 2014 v 12:15
pro Evu
3. října 2014 v 11:29
Eva Irsko
Bezva....jdu ti napsat.